пиринска бундеслига написа:b0b1 написа:Футбола е направен за хората, а не за форумни плъхове като вас, които търсят някакви интрижки в него.Пирин си е Пирин, стига хората в Благоевград да го приемат за такъв.Това че някаква си хартийка казва друго, не значи, че може да отнеме любовта на хората към отбора.Иначе вие си мразете тук, явно така ви е най-лесно.
Ти знеш ли с какви суми са ощетени държавата и частни лица от два от многото Пирини :Пирин/Калъмбов/ и Пирин/Наков/.? Сегашната седма продукция с името Пирин ще бъде добутана до Б група ,след това до А и след това всичко започва отначало , пак ще има задължения ,които поредният мошеник няма да иска да плаща и пак феновете ще започнат да припознават като Пирин поредното новорегистрирано менте .Аз също искамда изтегля два три кредита ,след това да фалирам и след това да започна начисто .Да отида в служба ГРАО и да кажа : Аз бях Ян Бибиян с ЕГН ****** ,обаче вече се чувствам като Ян Бибиян с ЕГН *&*&*&
Американците имат една много хубава поговорка: "Не мрази играча, мрази играта".В случая държавата като го позволява, кой е виновен?Само ми е интересно, тия хора, защо единствено Пирин го фалират, бе?Не би ли трябвало схемата да работи с всеки един клуб?Ето как седят нещата според мен : един човек, който обича отбора си, се опитва да го върне там където му е мястото, но липсват пари.Затова в един момент неговия "проект" фалира, и друг се опитва да свърши същото с ново име и т.н.Защо не се получава?Еми защото Пирин не е Ботев, също фалирал отбор, но с голяма фенска маса, чийто фенове го припознават в техния си тим, въпреки лиценза на Металик.