Балкански Орел написа:Станко стига си срал, ти си срам за идеите които изповядваш, щом си се предал от сега твоето място не е в тази тема. !
Вие започнахте като комунягите и демократите
П.П. Виали, направо ми намирисва на нов възродителен процес
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Балкански Орел написа:Станко стига си срал, ти си срам за идеите които изповядваш, щом си се предал от сега твоето място не е в тази тема. !
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
CTAHKO написа:Балкански Орел написа:Станко стига си срал, ти си срам за идеите които изповядваш, щом си се предал от сега твоето място не е в тази тема. !
Вие започнахте като комунягите и демократитеКойто не е на вашето мнение, веднага го квалифицирате към отсрещния лагер
Какво да съм се предал, гледам реално на нещата
До края на годината се очаква около 250 000 българи да емигрират
Това са все млади хора с образование и в перфектна възраст, които ще си родят и изгледат децата някъде другаде
Аз лично имам приятели, които вече заминаха и то още в първия работен ден след Нова година. И те не заминават с идеята да вадят повече пари и да изпращат на семействата си, а заминават с идеята да си издърпат жените и децата там и изобщо да не се връщат
Аз също имам варианти за заминаване. Да не мислиш че ако ми се уредят нещата ще стоя тук да си блъскам главата в стената
Давам ти го само като пример. Сега се замисли какъв трябва да ни е прираста и могат ли да се вземат някакви мерки, за да се компенсират тези загуби. И то на българчета, циганите са ясни
П.П. Виали, направо ми намирисва на нов възродителен процес
Балкански Орел написа:Ти само се ебаваш и насаждаш негативизъм към такива теми и пак ти казвам ти си срам за идеите, които УШ изповядваш.Като мислиш така какво правиш тук ? Ние все пак дискутираме проблема и някой хора дадоха много добри идеи, а ти само минаваш с глупавите си емотиконки и говориш как нямало никаква надежда.Няма такъв филм като твоя, хем искаш да те вземе някой на сериозно, хем пишеш само за това как нямало никаква надежда, нямало надежда за Европа, нямало надежда за бялата раса, нямало надежда за България, ти в твоя живот въобще имаш ли някакви надежди или всичко ти е такова черно и предадено ?
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
CTAHKO написа:Балкански Орел написа:Ти само се ебаваш и насаждаш негативизъм към такива теми и пак ти казвам ти си срам за идеите, които УШ изповядваш.Като мислиш така какво правиш тук ? Ние все пак дискутираме проблема и някой хора дадоха много добри идеи, а ти само минаваш с глупавите си емотиконки и говориш как нямало никаква надежда.Няма такъв филм като твоя, хем искаш да те вземе някой на сериозно, хем пишеш само за това как нямало никаква надежда, нямало надежда за Европа, нямало надежда за бялата раса, нямало надежда за България, ти в твоя живот въобще имаш ли някакви надежди или всичко ти е такова черно и предадено ?
Добре бе пич, обори ме. Дай някакви аргументи в твоя полза, оборващи моите твърдения. Аз твърдя, че изчезваме като нация. Да, граждани с български паспорти пак ще си има, но дали гена им ще е същияКазвам ти, че това са реалностите, без значение дали ни харесват или не.
Soulen написа:Нека изкажа и друга гледна точка. Светът върви към глобализация и скоро няма да има държави. Всички ще сме просто хора, а не българи, цигани, турци, румънци и т.н. Това обединение може да стане и внезапно, чрез външна намеса като намирането на извънземен живот или да си върви както е сега постепенно с навлизането на технологиите. Не бих казал че това е изцяло добро или лошо. Има си и позитивите и негативите
Балкански Орел написа:Soulen написа:Нека изкажа и друга гледна точка. Светът върви към глобализация и скоро няма да има държави. Всички ще сме просто хора, а не българи, цигани, турци, румънци и т.н. Това обединение може да стане и внезапно, чрез външна намеса като намирането на извънземен живот или да си върви както е сега постепенно с навлизането на технологиите. Не бих казал че това е изцяло добро или лошо. Има си и позитивите и негативите
И ти си прав...Както се казва ролеката се върти.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
shumkar_44 написа:Истината е безкрайно проста и крайно цинична: Когато българинът дълго време няма хляб, фалосът му става на пюре. Точно така, на сплескано пюре! Е, как тогава да протичат нормално каквито и да е репродуктивни процеси!? Дайте на българина хляб и от родилните домове ще екат многобройни бебешки плачове. Само че трябва да се помисли откъде да дойде този хляб. Къде е "фурната"? Какво ще ни е нужно, за да я построим и поддържаме? И най-важното - на каква цена?
Код: Избери всички
01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта