Левски - Зимна подготовка,трансфери 2014 год.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Re: Зимна подготовка,трансфери 2014 год.

Мнениеот turbogena » 04 яну 2014 19:03

BadBoy написа:По-важно е не дали Гари ще ходи в Лудогорец и Вутов в Удинезе, а това, какво става със сектор А, Батков търси ли нови спонсори, как ще се издържа отбора занапред и т.н.?
Дали Гари ще остане в Левски или не, то шампиона този сезон е ясен, така че това с прекия конкурент е бла-бла-бла

Ей това е важният въпрос наистина! Гари ,мари и т.н. Тия днеска идват и утре си тръгват. Но стадиона е нещо ,което си остава завинаги. Тонев се е скрил като мишка и не казва нищо по темата. Трябва да го издирваме ли?
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 04 яну 2014 19:05

Stahlgewitter написа:
BadBoy написа:По-важно е не дали Гари ще ходи в Лудогорец и Вутов в Удинезе, а това, какво става със сектор А, Батков търси ли нови спонсори, как ще се издържа отбора занапред и т.н.?
Дали Гари ще остане в Левски или не, то шампиона този сезон е ясен, така че това с прекия конкурент е бла-бла-бла

Ти да не си на Берлускони ясновидката?

В България не е нужно да си ясновидец за да не видиш, какво се случва и как се развиват нещата през годините.
Мислите ли, че Лудогорец ще изпусне да атакува шампионската титла, която дава право на участие в ШЛ? Особено с парите, които ще вложи в селекцията, Лудогорец просто нямат конкурент за титлата, колкото и да не ми се иска да го кажа.
Оня от Микре публично си призна, че си е купил някой от титлите, но ти си вярвай колкото искаш в дядо Коледа.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 04 яну 2014 19:07

BadBoy написа:
Avanti_Ragazzi написа:
Red Warrior написа:Как обаче Тара ви омайва, хахаха. Голем е, признавам го. :lol:

Кой омайва бе, тука може и некой да му се връзва на лъжите! Ама я влезни във форума на Левски и виж дали има такива там!

дай линк

Влизаш в google и пишеш форум Левски и търсиш кво пишат хората там по-темата!

Друг въпрос е, кво ти пука на теб след като не си от Левски? :lol:
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 04 яну 2014 19:07

Тодор Батков: Агенция иска правата на Гари Родригес!

И после агенцията ще го продаде на разград , а мустакатия няма да има нищо общо :))
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 04 яну 2014 19:10

zlobul написа:Тодор Батков: Агенция иска правата на Гари Родригес!

И после агенцията ще го продаде на разград , а мустакатия няма да има нищо общо :))

Андрец си ти Хитрешко,Андрец:)
Изображение

Потребителски аватар
Djack_84
Контакти:

Мнениеот Djack_84 » 04 яну 2014 19:17

Абе хора я да ви питам тогава.То е ясно,че не искаме Батков.Пари също няма.Колко от вас са готови да дадат пари.Малко преди нова година имаше сбирка относно учредяването на тръста "Синя България".Сега до няколко дни ще се проведес реща за учредяването.Аз съм част от тръста.Там са истински левскари.Такава организация трябва за да имаме влияние в отбора на сърцето ни.А не ръководството да дава отчет пред разни Гугутки,Запади и т.н.

Потребителски аватар
Kris_men2000

Мнениеот Kris_men2000 » 04 яну 2014 19:22

konvoec написа:
Kris_men2000 написа:Сега за да не се тюхкате на 12-ти къде е Гари ще ви кажа ,че Гари вече е продаден на домуса но пари няма да видим.Защо ли,защото мустака дължи много пари на Домуса и Гари е част от заема.Вутов също е продаден за да закърпи Помака поне малко положението и да направи няколко трансфера.А лятото ЛЕВСКИ кучета го яли.До тогава Помака няма да го има в Левски.Новите собственици да му мислят.Така стоят нещата.това го знам от човек който работи в отбора и всеки ден си пие кафето с началниците.А гелосания толкова е затънал и набутал Левски в заеми,че някой ден нищо чудно и да чуем новината че се е гръмнал или избягал в чужбина.

Леле, аз ако бях журналист, задължително щях да вземам информация от тебе. Прошепни на спортал и лайвспорт :mrgreen:
Не искам да се заяждам, но ми звучи малко така.......................

Какво става приятел.Започна ли да ми вярваш.Ще става и по-лошо когато продадем и Гаджев а не вземем нито един свестен играч.ЛЕВСКИ просто е пред тотална разруха.Познай кой е виновен за това положение.Един джокер.Със сигурност и сериозно не е Батков.Търси другаде.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.

konvoec
Контакти:

Мнениеот konvoec » 04 яну 2014 19:34

Kris_men2000 написа:
konvoec написа:
Kris_men2000 написа:Сега за да не се тюхкате на 12-ти къде е Гари ще ви кажа ,че Гари вече е продаден на домуса но пари няма да видим.Защо ли,защото мустака дължи много пари на Домуса и Гари е част от заема.Вутов също е продаден за да закърпи Помака поне малко положението и да направи няколко трансфера.А лятото ЛЕВСКИ кучета го яли.До тогава Помака няма да го има в Левски.Новите собственици да му мислят.Така стоят нещата.това го знам от човек който работи в отбора и всеки ден си пие кафето с началниците.А гелосания толкова е затънал и набутал Левски в заеми,че някой ден нищо чудно и да чуем новината че се е гръмнал или избягал в чужбина.

Леле, аз ако бях журналист, задължително щях да вземам информация от тебе. Прошепни на спортал и лайвспорт :mrgreen:
Не искам да се заяждам, но ми звучи малко така.......................

Какво става приятел.Започна ли да ми вярваш.Ще става и по-лошо когато продадем и Гаджев а не вземем нито един свестен играч.ЛЕВСКИ просто е пред тотална разруха.Познай кой е виновен за това положение.Един джокер.Със сигурност и сериозно не е Батков.Търси другаде.

Направо си казвай, че мисленето не ми е от силните страни... Не знам кой е виновен, аз Батков обвинявам, защото се води собственик, а кой е, не знам. Имам чувството, че наистина все по-зле става :/

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 04 яну 2014 19:37

Кое точно е зле?Ако продадат Гари и Антонио/което най-вероятно е факт/ ще се видят в пари.Най-вероятно ще вземем Гара и ще си върнем Мони и така.Кое е лошото?
Изображение

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 04 яну 2014 19:39

Определено във форума на Левски не са доволни от случващите се събития, ето две доста добри мнения.

Много интересно, след като г-н Батков ще продава Родригес, но не в Разград, подметнал ли е нещо, дали възнамерява да благоволи и да плати за някаква селекция или ще си останем с радостта, че Родригес ще бъде продаден не в Разград. Цялата работа ми заприличва на мотото на орките "стига ни тая награда, за Левски да нема награда", само че обърнато към Лудогорец. А тва че нашия отбор е гола вода, на никой не му пука

Както и да го въртите Вутов беше единственият светъл лъч в тоя отбор и ние веднага го махаме. Още преди да навърши 18 дори. Задръж го още един сезон, цената му няма как да падне, ако го наложиш титуляр. Напротив, ще се вдигне много. Няма клубна политика, всичко качествено се продава на момента. Къв Дембеле бе, тва е поредното замазване на очите. Нали днес срещата вече щеше да е взимане на властта от феновете? Щяха да се задават големи въпроси, а накрая излизат и казват, че не е останало време да говорят за стадиона??? Най-важният въпрос! Покриват ли Батков? Отиваме наникъде, излезе един талант и веднага го махаме преди да допринесе с каквото и да е. Кво се радвате на тоя милион, аз искам да гледам Вутов в Левски. Не някви африканци
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Върни се в “Архив”