Reckless написа:Балкански Орел написа:...Най важното, ако ние тук даваме фира един ден, колко от тези Българи в чужбина ще се върнат за да се борят? Иначе поздрави за съгражданите ми от Добрич
Да се борят ? С Какво да се борят ? Ти с какво се бориш и как, че трябва според теб някой да се бори за нещо, различно от това да живее по-добре ?
Много сте ми интересни такива, според които българите трябвало да си останат в България и да се борят !!! С какво да се боря ? Да си дам живота за Митьо пищова, за Евгени Минчев, за чалгата ли, за какво ? Кой иска от мен да съм съвременния Левски ? Много филми гледате и много се надъхвате а живота си върви успоредно с времето. Не си мислете, че всеки един българин трябва да е Исус Христос, да се жертва за другите, или да се бори в името на някаква кауза, която никой не я знае каква е и какъв е смисъла. България, ако не я бъде, като държава, значи така трябва. Това е естествения ход на нещата. Като сме некадърен народ и не можем да живеем и работим заедно, никой не ни е виновен. Никой не ни е виновен, че сме племе егоцентрични диваци, на които целта е да се мамят един друг и уважение единствено на себе си. Такива сме ! Останалото е лицемерие и оправдания !
Какъв филм, аз даже няма да тръгна да ти обяснявам, защото виждам че си много далеч от любовта към родината.До 10 години ти давам гаранция че ще започнат различни бунтове за отнемане на територии, тогава ми е ясно че няма да дойдеш да се бориш за земята за която са се борили нашите грои, защото ако не са били те, ти е нямало да можеш да помиришеш що е това живот ! Много ти е скъп живота.ПАК НЕМОГА ДА ПРОУМЕЯ, НАПИСАЛ СИ НА МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ "DE", А ВИЖ АЗ КАКВО СЪМ НАПИСАЛ С ГОЛЕМИ БУКВИ В ПЪРВОТО МИ МНЕНИЕ !

[/center]