Григор Димитров (официална тема)

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
powerful
Контакти:

Re: Слаб старт на Григор Димитров за ЧНГ

Мнениеот powerful » 01 яну 2014 23:24

sirius123 написа:Тази година е решаваща за него . Не е от посредствените , но не е един от много добрите. Общо взето , да е 20-30 в световната ранглиста не е никак малко. Ще го видим на АО докъде ще стигне. С тази загуба дано не загуби местото на поставен в основната схема.

Ясни сте , няма смисъл да контактувам с вас на тема - тенис..

haha

Мнениеот haha » 01 яну 2014 23:26

Фактите са, че Раонич има 5 титли от ATP, а Димитров има 1. Хайде обори сега фактите. :mrgreen:
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Потребителски аватар
powerful
Контакти:

Мнениеот powerful » 01 яну 2014 23:27

sandi74 написа:
powerful написа:Хахаха сандии повтаряш едно и също като папагал , казах ти дай ми аргументи , от кога 23-тия в света е "втора" ръка , ти осмисляш ли какво пишеш !?

Изобщо не подценявам Йежи , просто знам възможностите на нашият..

Няколко пъти те попитах колко победи има над асовете в този спорт и колко титли има в сравнение с тях?Отговори ми.Нека се посмеем от сърце на "големите му успехи.Чакам.

Първо Григор е по-млад от Ноле,Надал и Фед
Има 1 ATP титла
победа над НОЛЕ
и миналата година 2 страшни мача с Надал..
победата над кучето Ферер , не трябва да се забравя, който разбира от тенис , знае колко е трудно да се пречупи този испанец..

иначе да , Григор има още работа за да стане като най-добрите , не съм казал че ги е стигнал, но е много близко до тях.

sandi74

Мнениеот sandi74 » 01 яну 2014 23:27

Абе най-добрият е а пък го бият като дайре и като тъпан на селска сватба.Днес пак е бил по-добрият ама пак е паднал. :mrgreen: :lol: :)

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 01 яну 2014 23:27

powerful написа:Ти бавен ли си ? Ако утре се изправят на корта Гришо и Раонич и нашият го бие , ще кажеш, че Раонич е по-добър ли :lol: :lol: смях смях.. "тенис разбирачи"

Пич, сравни им успехите и ще видиш кой е по-добър.

Това че в отделен мач Григор е бил не значи, че задължително е по-добър. То и Ян Хайек отупа веднъж Григор, да разбираме ли, че Хайек е по-добър от него ?!?!
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
powerful
Контакти:

Мнениеот powerful » 01 яну 2014 23:28

haha написа:Фактите са, че Раонич има 5 титли от ATP, а Димитров има 1. Хайде обори сега фактите. :mrgreen:

цска 31 титли
Левски 26

това пречи ли на Левски да мачка цял живот цска и да са по-добри от тях?

sandi74

Мнениеот sandi74 » 01 яну 2014 23:29

powerful написа:
sandi74 написа:
powerful написа:Хахаха сандии повтаряш едно и също като папагал , казах ти дай ми аргументи , от кога 23-тия в света е "втора" ръка , ти осмисляш ли какво пишеш !?

Изобщо не подценявам Йежи , просто знам възможностите на нашият..

Няколко пъти те попитах колко победи има над асовете в този спорт и колко титли има в сравнение с тях?Отговори ми.Нека се посмеем от сърце на "големите му успехи.Чакам.

Първо Григор е по-млад от Ноле,Надал и Фед
Има 1 ATP титла
победа над НОЛЕ
и миналата година 2 страшни мача с Надал..
победата над кучето Ферер , не трябва да се забравя, който разбира от тенис , знае колко е трудно да се пречупи този испанец..

иначе да , Григор има още работа за да стане като най-добрите , не съм казал че ги е стигнал, но е много близко до тях.

Говорими с цифри и факти.Как само обичам това.А колко бой е отнесъл от тях и колко още ще отнесе просто не е истина.

haha

Мнениеот haha » 01 яну 2014 23:30

powerful написа:
haha написа:Фактите са, че Раонич има 5 титли от ATP, а Димитров има 1. Хайде обори сега фактите. :mrgreen:

цска 31 титли
Левски 26

това пречи ли на Левски да мачка цял живот цска и да са по-добри от тях?

Футболът има много общо тука да знаеш. Раонич има и влизане в топ 10 нещо, което за Димитров ще си остане несбъднат сън. Титлите са 5 срещу 1. Не знам за какво мачкане ми говориш, знам, че в тенисът и всички останли спортове се броят титлите при определеняето на това, кой е по-успешен.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 01 яну 2014 23:31

powerful написа:победата над кучето Ферер , не трябва да се забравя, който разбира от тенис , знае колко е трудно да се пречупи този испанец..

Днеска кучето Ферер яде яде бой от едно германче - 4:6 5:7.

Значи и то е бъдеща звезда.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
powerful
Контакти:

Мнениеот powerful » 01 яну 2014 23:33

По тая логика е Анди Мъри отпадна днеска.. Григор нямал да влезе в топ 10 Хахахаххахахахахахаххахахахах
това е най-голямата глупост която съм чел скоро , поне ме развесели :lol: :lol: Григорката тая година ще мачка наред а вие хейтвайте :)

Върни се в “Тенис”