"Жестоко" наказание за гаврата в Карлово

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
South_Park

"Жестоко" наказание за гаврата в Карлово

Мнениеот South_Park » 27 дек 2013 17:37

Военнослужещите от Карлово, за които се твърди, че са осквернили паметника на Евлоги и Христо Георгиеви, са наказани с последно предупреждение за уволнение, съобщи бригаден генерал Димитър Шивиков, командир на 61-ва Стрямска бригада в Карлово, цитиран от "Фокус".

"Категорично не приемам постъпката им, това е уронване авторитета на българските военнослужещи", коментира той.

Според него, когато специализираните органи излязат с решение, те ще бъдат уволнени, ако се докаже, че действително са осквернили паметника.

Грозната сцена се разигра в началото на месеца. Освен, че се гавриха с паметника, военните пребиха и Ивайло Пръмов, който им направил забележка.

След почерпка в карловска дискотека, четиримата рейнджъри тръгнали към домовете си. Ибрям Камерлов отишъл за такси, а Рафет Сакатов вървял след него, разказаха по-късно самите военни.

Редниците Моско Пънгов и Мустафа Бекташ изостанали, защото им се ходело до тоалетна. Отричат обаче да са уринирали върху паметника.

"Ние не сме уринирвали върху паметника. Аз уринирвах под чешмичката, под храстите, встрани. Не сме уринирвали на паметника как може да пишат това!", обясни Мустафа Бекташ, като оправда постъпката си с факта, че са пили.

"Ивайло Пръмов твърди, че съм пикал върху паметника. Той няма с какво да се оправдае, защото той ме обиди и ме напсува, предизвика да стане този скандал. Просто ме предизвика, настигнахме го и го ударих", обясни на свой ред Моско Пънгов.

Жертвата на побоя пък разказа, че не е видял точно къде е случката с препикаването на паметника.

"Не съм видял точно къде отгоре или отстрани. Казах им да се съобразяват, че са в България и това е", каза той.

Побоят и разбитата бутилка в главата му, Ивайло Пръмов обясни с думите, че биячите му са били почерпени. Отказа обаче да посочи дали е бил обиждан от войниците и дали е бил наричан "гяур".

Пострадалият Пръмов обяви, че ще съди нападателите си. А след разследване на военната прокуратура министерството ще реши как да накаже четиримата рейнджъри.

Според генерал Шивиков истината е изкривена, повечето изнесено в медиите е тенденциозно и манипулирано и все още не е доказано на 100%, че паметникът е бил осквернен.

http://www.dnes.bg/stranata/2013/12/27/ ... ika.210728

8-)
[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Re: "Жестоко" наказание за гаврата в Карлово

Мнениеот Балкански Орел » 27 дек 2013 17:47

Кви са тез мангали бе, оле мале....
[center]Levski & Lazio[/center]

Потребителски аватар
nikita 333
Контакти:

Мнениеот nikita 333 » 27 дек 2013 17:51

И тия са Български войници????
По страшен от спин-а, по-опасен от рак-а си остава простака!!!

Levskar_forever

Мнениеот Levskar_forever » 27 дек 2013 18:13

Това е бъдещето на България, имайте малко уважение. Съжалявам ги момчетата, толкова жестоко са наказани. Това само в България може да се случи :(

Потребителски аватар
baltimore

Мнениеот baltimore » 27 дек 2013 18:28

Ко каза, ко?

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 27 дек 2013 18:38

baltimore написа:Ко каза, ко?

Понякога е по-добре да си мълчиш и хората да се съмняват, че го правиш защото си тъп, отколкото да проговориш и да разсееш всички съмнения.
По темата: В България вече нищо не може да ме учуди... 8-)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Мнениеот Балкански Орел » 27 дек 2013 18:43

Най лошото е че повечето от вас са се примирили...
[center]Levski & Lazio[/center]

Потребителски аватар
baltimore

Мнениеот baltimore » 27 дек 2013 18:58

Captain Stottlemeyer написа:
baltimore написа:Ко каза, ко?

Понякога е по-добре да си мълчиш и хората да се съмняват, че го правиш защото си тъп, отколкото да проговориш и да разсееш всички съмнения.
По темата: В България вече нищо не може да ме учуди... 8-)

[offtopic]Не ми давай наклон на покрива.[/offtopic]

Потребителски аватар
viali69

Мнениеот viali69 » 27 дек 2013 19:21

Ще го напиша на чист "български" език - РЕЗИЛ !!! :evil:
Тези първо не трябва никога да бъдат допускани в българската армия, а след този случай трябваше да бъдат изритани от нея по най-безцеремонен начин.
Ама, как да го направи бедния командир на поделението ? Как ?! Нали, ако ги уволни дисциплинарно веднага ще го нападнат разните му там соросоидни органицации като "Амнести интернешънъл" и ще го разхождат по съдилища като мечка ... Ще го изкарат расист, нацист, фашист ...
Не командирът е виновен, а Системата, която първо допуска подобни антибългари да служат в БА, а после ги закриля въпреки очевАдното безобразие, което са извършили ...
И пак ще дам пример с Русия. Ако там се беше случило това, Путин щеше не само да ги изгони, но щеше да ги съди военен съд и да ги вкарат в затвора за дълго. Защото военният съд и военните закони са по-сурови от гражданските.
[center]Изображение[/center][center]Изображение...Изображение...Изображение[/center]

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 27 дек 2013 19:33

Само им виж имената как се казват и ти става ясно какво са направили. Колонизирани турци от поколение на поколение живеещи на нашите земи. Да му отрежат резата карабина на тоя, който е пикал върху паметника.

Лошото е че живеем в демокрация и това няма как да стане. Всяко едно такова деяние трябва да се наказва по най-безкруполния начин!

Върни се в “Свободна зона”