DANS написа:bastuna2003 написа:Iceberg написа:
Бастун (ей, много ми е хубаво тъй да ти казвам), като ти говорех, че си голям демагог и тарикат на дребно, ми се цупеше и се огъваше като дрянова пръчка?! Ами гледай се какъв си геврек?! Как може да кажеш, че близо 250 000 евро на километър е цена "почти еднаква", хахахаха, жалкар такъв! Какво повече да си говоря с тебе?! Онзи другия нещастник пък, Виалито се скъса да пуска просташки теми. Гледам го цитира наглия главорез Сумиста?!?! Почвам да се чудя, какви ли пари им плащат "другарите", та да сеят лъжи и провокации?! Или бая им пълнят крадливите джобове, или са големи тъпунгери и се натискат сами
И в двата случая са толкова жалки, че не заслужават повече и дума от мене!
Наздраве DANSПък аз ще си пийна чаша вино, като се прибера, че сега побачквам по малко
Бате, пиша във форум пълен с плиткоумници. Никът не е от основно значение.
Тези 250 хил. евро разлика на километър са 7% от общата стойност. Само за сравнение ще ти кажа че цената ба желязото 2006-2008 година беше 1.80-2.00 лева на килограм, 2012 г. беше 1 лев. А на бетона клас В30 (основно използван за пътно строителство) 2008 г. беше 150 лева, 2012 година под 80 лева. Ама ти не си много умен, нали слушаш бащицата какво ти говори. Приключвам с писането тук.
Цената на горивото къде го слагаш, при инертните материали горивото формира над 70% от цената, сравнявай цените до 2006-2007! не удобната 2008!
За желязото, Кремиковци до кога работеше, а?!
Асфалта е вързан с цената на петрола, хайде направи си труда да провериш, какви са били цените от 1980г. до 2006г. за единия лот и от 1998 до 2007г. за другия лот!???
Тролче си ти, ролята ти е на "фалирал работодател" "репресиран" от Бойко!
Не знам какъв дизел те гони за формирането на цената на желязото, какъв Кремиковци? Цялото желязо от над 10 години се вкарва с кораби от Украйна. Цената е бетона зависи 90% от цената на цимента. В момента е 52.5 N е 130 лева/тон, 2007 година е над 250 лева/тон. Кариерите за камък винаги са били в близост до самата магистрала и транспортът не е от особено значение. Мобилните бетонови възли също се инсталират на обекта. Дори това лято още седяха там. Това дали съм трол - ми може би да - но не аз почнах провокативната тема с факти както са ти изгодни
Бивш работодател - тук си прав - реших че няма смисъл да си блъскам главата в стената и да се радвам на 5% печалба годишно. Скътах всичко и сега се занимавам с нещо само лятото.
За петрола:
Дизелът се повиши повечко, заради достигане на минималните акцизни нива на ЕС.
За производството на асфалт акциз не се ползва.
Иначе барелът 2006 беше 70 долара, сега е 100