Време е ... Стойчо да се върне !!!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
bomberman64

Re: Време е ... Стойчо да се върне !!!

Мнениеот bomberman64 » 01 ное 2009 21:50

моето мнение е ,на селянчетата които купихте от Сливен, Пирин ,Ботев и др. провинциални отборчета нямаше как да не им падне тонуса ,та това е нещо нормално за тях, те не са свикнали като в Левски и ЦСКА да играят до последна капка кръв,играят някалко срещи и после се скрият някъде на терена и Любо ги търси па не може ги намери.Аиначе Ловеч играе добре в момента ,но да ги видим срещу Левски !чак тогава ще си изградя мнение за тях,
Изображение

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 01 ное 2009 21:55

(ЦСКА-слаби) + (Левски-слаби) = Националния-световно,ама друг път :!:
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
ndrangheta
Контакти:

Мнениеот ndrangheta » 01 ное 2009 22:02

Стойчо Младенов за ЦСКА е като Наско за Левски - резултати на парче за замазване на очите на простолюдието, ГИГАНТСКА ДАЛАВЕРА и айде чао.И така 2-3 пъти.

Абе ние сме народ от мазохости.
"What is absurd and monstrous about war is that men who have no personal quarrel should be trained to murder one another in cold blood."

Потребителски аватар
kolokolo
Контакти:

Мнениеот kolokolo » 01 ное 2009 22:13

Вариантите са два , или Стойчо или треньор от чужбина . За Стойчо ще трябват пари за селекция , но с трици не става.
realno написа:
ЦСКА се шегуват на една наша нормална загуба...

Евроидиот Подуене - Хамрун Спартанс(Малта) 2:6
Нормално .

Потребителски аватар
originalni.be
Контакти:

Мнениеот originalni.be » 01 ное 2009 23:22

дано се върне , махнете го този гениялен човек Любо Пенев :)
ORIGINALNI...BE =)

Потребителски аватар
a boy named goo
Контакти:

Мнениеот a boy named goo » 01 ное 2009 23:23

Не съм много сигурен дали трябва Любо Пенев да бъде гонен, факт е обаче, че отбора не върви, честно да ви кажа, лично аз съмнявам Любо да успее да изкара отбора от кризата. Още през лятната подготовка изразих съмнение за неговите треньорски качества, ето, че виждаме, как ЦСКА изиграва вече 5 еднакви мача, в които отбора играе по един и същ изключително слаб начин. Поне за мен още от двубоя ни срещу Монтана Пенев трябваше да си вземе поуки и да отстрани недостатъците, оправданията му за за слабата игра на отбора са нелепи.
Ако все пак обаче бъде махнат, поне според мен трябва да се назначи треньор, който не е водил ЦСКА до сега, трябва ни свежа кръв. Моето предложение вероятно ще се стори странно на повечето хора тук, но най-добрият варииант се казва - Илиян Илиев.
Всички знаем за миналато му в Левски, но въпреки това този специалист ми прави изключително впечатление.В Берое върши чудесна работа с малкото, с което разполага. Без много пари за слекция, без много шум, този човек е изградил един наистина впечатляващ тим. Още от дните, когато Берое се състезаваше в "Б" група Илиев показа, че наистина разбира много от занаята си.
Проблемите на света не могат да бъдат решени от скептици или циници, чиито хоризонти са ограничени от очевидните реалности. Нуждаем се от хора, способни да мечтаят за неща, които никой не е виждал.
Джон Фицджералд Кенеди

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 01 ное 2009 23:23

Angoff написа:Пиша всичко това само след,като изгледах едното полувреме на мача във Ловеч,нямам сили да гледам 2-то всичко ми е ясно ще загубим и ще загубим без игра без характер без да покажем някакви зъби !!!

Време е да се върне Стойчо,свободен е и е доказал,че работи във ЦСКА със хъс ... всички го упреквахте,че само чужденци карал,ами да НО биехме и ставахме шампион със лекота а отборчета,като Миньоро и Литекс ги отнасяхме с разлика ... сега,като са българи,какво от това ??? ... лекенцата нямат манталитет за ЦСКА , те си мислят,че са на курорт и чакат само да свърши мача и да отидат в чалга заведениата ... сигурно е имало защо Котев да беше пълна резерва при него а Иван Иванов бе пратен в Локо(пд) ... просто тези двамата са пълна трагедиа ама пълна особенно тоя нещастник Котев дето при гола вместо да си пази човека и да го следи гледа изпълнението на Христо Янев , само дето не му изракопляска ... а вратарче,като Чавдаров нямаше да пази и на вратата на съблекалнята :!:

Нищо против Любо Пенев дори на против...но просто ЦСКА не е училище за треньори а и изпуска нещата от контрол в съблекалнята , което е пагубно за всеки един отбор,следват групички,заговрнечене и все неща,които пречат на отбора...да не говорим,че нямаме избистрен титулярен състав ... вярно за отбор се иска време,но смея да твърдя,че Стойчо Младенов успя да направи такъв само за 1 година със Неи,Петре,Велизар,Тунчев и Вальо Илиев + това всеки мач играехме почти със един отбор и мачкахме...2 пъти води ЦСКА 2 пъти шампион по категоричен начин ... Какво повече да искаме ???

Ще изпуснем поредната спечелена титла ей така ... първият път със 7 точки преднина втория път със 5 точки 4 кръга преди края а сега 15 точки пред Левски и накрая пак ще ни изпреварят защото нямаме характер нямаме футболсти...аз съм последния човек,който ще тръгне да алармира за това,което вече знаят,че ЦСКА не върви и няма да върви още дълго време,най ще ми е болно след края на мача,когато Любо Пенев се опита да обяснява поредната загуба а онези лайна в съблекалнята хич няма да им е еня...просто Любо ще е жертва на тия жалки безхарактерни плужеци с екипа на ЦСКА на гърба си и ще е жалка картинка,защото човек,като Любо Пенев дал толкова много на ЦСКА и българския футбол е зависим от тия бездарници !!!

Стойчо върни се знаем,че със най-голямо удоволствие би го направил и дано те поканят ... нека спрем поредния пропилян сезон на време...не да чакаме 6 загуби и тогава да назначаваме някой,както направи Левски и сега отрицателния точков актив е доста труден за наваксване !!!

Ангов,според мене не трябва да сменяме Любо!Ще е груба грешка,помнеме ми думата всички!Ако това стане,край с нас!!!!!!!!!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 01 ное 2009 23:27

a boy named goo написа:Не съм много сигурен дали трябва Любо Пенев да бъде гонен, факт е обаче, че отбора не върви, честно да ви кажа, лично аз съмнявам Любо да успее да изкара отбора от кризата. Още през лятната подготовка изразих съмнение за неговите треньорски качества, ето, че виждаме, как ЦСКА изиграва вече 5 еднакви мача, в които отбора играе по един и същ изключително слаб начин. Поне за мен още от двубоя ни срещу Монтана Пенев трябваше да си вземе поуки и да отстрани недостатъците, оправданията му за за слабата игра на отбора са нелепи.
Ако все пак обаче бъде махнат, поне според мен трябва да се назначи треньор, който не е водил ЦСКА до сега, трябва ни свежа кръв. Моето предложение вероятно ще се стори странно на повечето хора тук, но най-добрият варииант се казва - Илиян Илиев.
Всички знаем за миналато му в Левски, но въпреки това този специалист ми прави изключително впечатление.В Берое върши чудесна работа с малкото, с което разполага. Без много пари за слекция, без много шум, този човек е изградил един наистина впечатляващ тим. Още от дните, когато Берое се състезаваше в "Б" група Илиев показа, че наистина разбира много от занаята си.

Илиян ако отиде малко на специализация в някоя нормална страна ще стане един невероятен треньор. Дано го вземем ние, а не вие ;)

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 01 ное 2009 23:33

Илиян Илиев наистина има голям талант в трениорскиа занаят.С една специализация би могъл да стане много добър трениор.

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 02 ное 2009 10:20

Проблема не е 2 или 3 слаби мача!!Проблема е че цял сезон играем слабо.Още след мача с Мездра казах че разчитаме на изсипани напред топки и никаква импровизация или градене на играта!!Да това ни върза няколко мача и дотам.После отборите свикнаха и дойдоха проблемите!!!
Изображение

Върни се в “ЦСКА”