Да опровергаем митовете.

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Re: Да опровергаем митовете.

Мнениеот delqnski47 » 01 ное 2009 17:38

Олт дет,виждаш че няма абсолютно никакъв смисъл да им говориш тези работи!Те си знаят едно и ще го повтарят с векове наред!Нормално е да отричат факта,че ''Левски'' е бил по комунистически режил по време на Цоловата ера и клубът се е изхранвал с парите на държавата,защото са фенове на този отбор!Те това го знаят,но самите те просто не искат да си го признаят!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

someone
Контакти:

Мнениеот someone » 01 ное 2009 17:42

delqnski47 написа:Олт дет,виждаш че няма абсолютно никакъв смисъл да им говориш тези работи!Те си знаят едно и ще го повтарят с векове наред!Нормално е да отричат факта,че ''Левски'' е бил по комунистически режил по време на Цоловата ера и клубът се е изхранвал с парите на държавата,защото са фенове на този отбор!Те това го знаят,но самите те просто не искат да си го признаят!

Ама друго е отбора да е създаден 1914 година, а съвсем друго е отбора ти да е създаден 1948 година по пример на някакъв съветски отбор от дошлите на власт... нали сам разбираш колко голяма е разликата.

Потребителски аватар
angelov
Контакти:

Мнениеот angelov » 01 ное 2009 17:43

Old_death написа:
Добре, да приемем,че си прав. Отговори на втория въпрос.
Кой футболист е отбелязал повече от 15 на Левски, с екипа на ЦСКА?

Ангелов,ЦСКА бе признат със съдебно решение за наследник на АС 23!Ти съдебното решение на едно 10 годишно дело ли ще отричаш!Прочети в предишните ми постове колко гола има Старото във вратата на Левски!Както виждаш аз базирам твърденията си на факти,а не на спомените на Боркиша и други,но това е друга тема,която не желая да отварям тук!

Да отричам го и не защото става дума за ЦСКА, а защото не вярвам на българската правосъдна система. Знаеш много добре в каква страна живеем и всеки с достатъчно пари може да си спечели което и да било дело. А мисля, че титаните разполагат с нужните пари.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 01 ное 2009 17:46

someone написа:
delqnski47 написа:Олт дет,виждаш че няма абсолютно никакъв смисъл да им говориш тези работи!Те си знаят едно и ще го повтарят с векове наред!Нормално е да отричат факта,че ''Левски'' е бил по комунистически режил по време на Цоловата ера и клубът се е изхранвал с парите на държавата,защото са фенове на този отбор!Те това го знаят,но самите те просто не искат да си го признаят!

Ама друго е отбора да е създаден 1914 година, а съвсем друго е отбора ти да е създаден 1948 година по пример на някакъв съветски отбор от дошлите на власт... нали сам разбираш колко голяма е разликата.

По принцип и вашият отбор е създаден в периода на комунизма!Този отбор.който е бил създаден през 1914 година е съвсем различен от този в момента!Защо ли?Еми факта,че ''Левски'' се е ведомствал с милиони клубове!Сред тях са ''Спартак'' ''Княз Кирил'' и много други!Истинското име на отбора ви по принцип трябва да е Динамо или Левски-Спартак и годината на създаване трябва да е на една от датите на тези два клуба!Благодарение на ''синята'' публика,която не забравя първото име на отбора,Левски-Спартак(или Динамо) връща името на първия си предшественик!
Последна промяна от delqnski47 на 01 ное 2009 17:48, променено общо 2 пъти.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 01 ное 2009 17:47

До сектор Б

Темата тук е за голмайтора във вратата на Левски и на ЦСКА,но гледам че си копирал някакви глупости от синия фолклор.Готов съм да проведем с тебе един културен диалог тук на тази тема,която виждам че те интересува много,но само при едно условие.Аз ще ти пратя документи от историята на ЦСКА,доказващи връзката ни с нашите предшедственици.Като казвам документи имай предвид публикации и учредителни протоколи.В замяна искам да ми пратиш учредителния протокол от създаването на ФК.Левски!Слушай внимателно!Искам протокола от събранието,на което е създаден Левски,а не спомените на Боркиша!Второ:Намери ми указа на БКП,с която е създаден ЦСКА!Тук трябва да си много внимателен,защото такъв документ няма освен в главите ви,а по това време и такава партия няма!БКП е създадена няколко месеца след учреждаването на ЦСКА ;) Това са работи,които можеш да провериш след 30 минутно ровене в интернет!
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

someone
Контакти:

Мнениеот someone » 01 ное 2009 17:48

angelov написа:
Да отричам го и не защото става дума за ЦСКА, а защото не вярвам на българската правосъдна система. Знаеш много добре в каква страна живеем и всеки с достатъчно пари може да си спечели което и да било дело. А мисля, че титаните разполагат с нужните пари.

Прост пример е Рабех, който беше хванат да кара пиян няколко пъти, побоища с бакшиши и пак е на свобода и си играе спокойно мачове, а преди няколко седмици приятели са го засекли в 11 часа вечерта във Фантастико в Студентски град, явно тръгнал пак на купонче...поне после не чухме да е направил нещо на другия ден... :lol:

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 01 ное 2009 17:50

от delqnski47 на 01 Ное 2009 18:38

Олт дет,виждаш че няма абсолютно никакъв смисъл да им говориш тези работи!Те си знаят едно и ще го повтарят с векове наред!Нормално е да отричат факта,че ''Левски'' е бил по комунистически режил по време на Цоловата ера и клубът се е изхранвал с парите на държавата,защото са фенове на този отбор!Те това го знаят,но самите те просто не искат да си го признаят!

Делянски,става въпрос за нещо друго.Готов съм да докажа всяко свое твърдение с факти и документи,докато отсреща ми отговарят само с басни и митове!А е крайно време да спрем разпространяването им!
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

someone
Контакти:

Мнениеот someone » 01 ное 2009 17:52

Делянски, ти си откачил... знаеш ли какви глупости написа, някакви несвързани бъртвежи... :lol: Я по-добре напиши теорията си, според която Левски няма как да е създаден 1914 година, защото мъжете тогава са били на фронта и България е била във война... :lol:

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 01 ное 2009 17:53

Old_death написа:
от delqnski47 на 01 Ное 2009 18:38

Делянски,става въпрос за нещо друго.Готов съм да докажа всяко свое твърдение с факти и документи,докато отсреща ми отговарят само с басни и митове!А е крайно време да спрем разпространяването им!

Знам че става въпрос за нещо друго,просто Сектор Б сложи някво копи на няква статия и за това го написах!А иначе рано или късно нещата ще си дойдат по местата не се притеснявай!Скоро ще излезе истината наяве!
Sofia.

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 01 ное 2009 17:53

Да отричам го и не защото става дума за ЦСКА, а защото не вярвам на българската правосъдна система. Знаеш много добре в каква страна живеем и всеки с достатъчно пари може да си спечели което и да било дело. А мисля, че титаните разполагат с нужните пари.http://www.futbol-tv.com/
angelov

Лично съобщение

Ангелов,виждаш ми се разумен човек,но леко си противоречиш.Сега казваш че не вярваш на правосъдната ни система,но 10 години търпиш и не се възмущаваш от факта,че любимия ти клуб се финансира от един осъден и изгонен от страната човек(М.Чорни),че собственик на тоя клуб е комсомолски функционер,осъдил държавата да изплати 5 млн на тоя престъпник!Кога си искрен?

Върни се в “ЦСКА”