Боро тоя сезон му зашиха 4 шиша

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Middlesbrough написа:Търнбул е голям
Боро тоя сезон му зашиха 4 шиша

delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

Angel CFC написа:Не съм съгласен! Трябва да се уважи старанието на Демба Ба! Време е да стартира титуляр, а ако нещата не се получат имаме още две опции!
ПП Точно с/у Стоук ще ни е нужен здрав физически нападател!

delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Малко статистика: Челси са допуснали 6 гола в последните си два мача от 6 удара във вратата срещу Съндърланд и Стоук Сити. "Сините" имат само една "суха мрежа" в последните си 10 мача от Висшата лига. Отборът е допуснал повече голове (17), отколкото през целия дебютен сезон за Жозе Моуриньо през 2004/2005г. (15). Челси допускат 3+ гола в последователни мачове от Висшата лига за първи път от октомври 1999г.

Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Днес от около 18:00ч. българско време ще се тегли жребия за третия кръг на ФА Къп. Мачовете ще се играят през уикенда на 4-ти и 5-ти януари 2014г. Жребият може да бъде наблюдаван на http://www.falive.tv/

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта