Честито на Ботев!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Честито на Ботев!
НА ТИ БЕШЕ ПРАЗНИК КАКТО И НА ЦЕЛИЯ СТАДИОН !!!
Преговорите ще са утре сутрин. Днес всички са в еуфория. Вече писах в другата тема, нека само да си представим какво ще стане, ако футболист на Левски отиде да забие байряк в центъра на армията. Наказанието трябва да е изцяло за смешниците от Лаута
евала на ТИ! Аз гледах отсреща: пичове, всички полудяхме, като видяхме хпреографията, особено с лика на БОТЕВ! Така се обича любимия отбор!!!
СВОБОДЕН БОТЕВ ПЛОВДИВ!
Канар написа:Преговорите ще са утре сутрин. Днес всички са в еуфория.
Дано си прав, добро впечатление ми направи, че Салерно е пак тук, значи наистина е дошъл (някои хора сигурно го знаеха, но нямаше никаква информация и бях(ме) на тъмно).
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!
Abbiati написа:евала на ТИ! Аз гледах отсреща: пичове, всички полудяхме, като видяхме хпреографията, особено с лика на БОТЕВ! Така се обича любимия отбор!!!
Другия път и тебе да те видим на ТИ
ultra1912 написа:Abbiati написа:евала на ТИ! Аз гледах отсреща: пичове, всички полудяхме, като видяхме хпреографията, особено с лика на БОТЕВ! Така се обича любимия отбор!!!
ееееее, нали някой трябва да каже как е изглеждало
СВОБОДЕН БОТЕВ ПЛОВДИВ!
-
fena_1912
- Контакти:
Eвала child in time за съжаление ти си един от малкото буфери дето биха ни честитили победата все пак бяхме по-добри и заслужено победихме.
ultra1912 написа:Abbiati написа:евала на ТИ! Аз гледах отсреща: пичове, всички полудяхме, като видяхме хпреографията, особено с лика на БОТЕВ! Така се обича любимия отбор!!!
ултра - ние с абиати кат сме били на ТИ, в проливен летен дъжд под един малък чадър ... ехехеее ... ти ...
Abbiati написа:ultra1912 написа:Abbiati написа:евала на ТИ! Аз гледах отсреща: пичове, всички полудяхме, като видяхме хпреографията, особено с лика на БОТЕВ! Така се обича любимия отбор!!!
ееееее, нали някой трябва да каже как е изглеждалоБъди сигурен, че съм пял не по-малко от вас там!
Много добро впечатление ми направи целия стадион като цяло наистина почти всички пяха