Алмерия - Реал Мадрид - 0:5 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Re: Алмерия - Реал Мадрид - 0:5 FT

Мнениеот paceto » 24 ное 2013 18:30

Ияраменди започва все по-добре да играе, което е много добре и ми харесва.
Както каза днес Анчелоти с Алонсо и Ияраменди намерихме баланса който търсехме, но на малкият му трябва още малко време.

„Смятам, че всички направиха един добър мач. Не допуснахме гол, което също е от значение. Ияраменди работи здраво и се намира в много добра кондиция. Мисля, че Чаби Алонсо и Асиер Ияраменди внесоха баланса, който търсехме в тима“, завърши Анчелоти.

Потребителски аватар
j0rka7aa
Контакти:

Мнениеот j0rka7aa » 24 ное 2013 21:31

Напоследък чета само негативни коментари за Ияраменди, а момчето започва да показва доста добра игра. С човек като Алонсо до него мисля, че съвсем скоро нещата ще си дойдат на мястото и Ияра ще покаже какво може. За мен той е един прекрасен футболист просто не започна много добре престоя му в Реал с тази контузия и имаше нужда от време за адаптация, но както написах си мисля, че съвсем скоро ще навлезе в ритъм.
ЗА НАШАТА РОДИНА,
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!

Потребителски аватар
hajitsu

Мнениеот hajitsu » 24 ное 2013 21:47

j0rka7aa написа:Напоследък чета само негативни коментари за Ияраменди, а момчето започва да показва доста добра игра. С човек като Алонсо до него мисля, че съвсем скоро нещата ще си дойдат на мястото и Ияра ще покаже какво може. За мен той е един прекрасен футболист просто не започна много добре престоя му в Реал с тази контузия и имаше нужда от време за адаптация, но както написах си мисля, че съвсем скоро ще навлезе в ритъм.

И все пак не струва 30+ милиона (колкото Гьотце или Ройс). ;)
[center]

Код: Избери всички

01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
[/center]

Потребителски аватар
j0rka7aa
Контакти:

Мнениеот j0rka7aa » 24 ное 2013 22:29

hajitsu написа:
j0rka7aa написа:Напоследък чета само негативни коментари за Ияраменди, а момчето започва да показва доста добра игра. С човек като Алонсо до него мисля, че съвсем скоро нещата ще си дойдат на мястото и Ияра ще покаже какво може. За мен той е един прекрасен футболист просто не започна много добре престоя му в Реал с тази контузия и имаше нужда от време за адаптация, но както написах си мисля, че съвсем скоро ще навлезе в ритъм.

И все пак не струва 30+ милиона (колкото Гьотце или Ройс). ;)

Може и да не струва, но нали знаеш, че това е Реал и цената винаги е тройна. И все пак си мисля, че Ияраменди е страхотен футболист, защото съм му гледал доста мачове в Сосиедад и има още много какво да покаже и да даде за Реал.
ЗА НАШАТА РОДИНА,
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 24 ное 2013 22:58

Ияраменди не помня да е имал контузия, а по скоро неговото беше уплаха от това, че е в Реал.
Неговият агент или баща беше не помня спомена, че той е изпаднал в психологична дупка след като е видял как се тренира в Реал за разлика от предишният му тим и как се иска от всеки да се раздава на 100 % дори в тренировките.
Просто момчето не беше готов за такава голям стъпка и се стъписал и натоварванията му се оказали малко в повече.

Сега постепенно е започнал да се отпуска дори се вижда и в мачовете и е няма тази уплаха.
Нормално е всеки на негово място ако отиде в такъв клуб и ако е с подобна психика ще се стресне.

Потребителски аватар
j0rka7aa
Контакти:

Мнениеот j0rka7aa » 24 ное 2013 23:38

paceto написа:

Ияраменди не помня да е имал контузия, а по скоро неговото беше уплаха от това, че е в Реал.
Неговият агент или баща беше не помня спомена, че той е изпаднал в психологична дупка след като е видял как се тренира в Реал за разлика от предишният му тим и как се иска от всеки да се раздава на 100 % дори в тренировките.
Просто момчето не беше готов за такава голям стъпка и се стъписал и натоварванията му се оказали малко в повече.

Сега постепенно е започнал да се отпуска дори се вижда и в мачовете и е няма тази уплаха.
Нормално е всеки на негово място ако отиде в такъв клуб и ако е с подобна психика ще се стресне.

Да и аз знам за психологическия му проблем при пристигането му, но си мисля, че някъде бях чел, че има контузия и затова съм останал с такова впечатление.
ЗА НАШАТА РОДИНА,
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!

Върни се в “Реал Мадрид”