Ботев Пд - Черно море 13.30 Неделя
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Ботев Пд - Черно море 13.30 Неделя
След сравнително грамотно изигран мач,нелепа загуба с гол в продължението.Мисля,че Дани Младенов трябва да се замисли и да реши....Какво прави в Черно море и как си заслужава хляба.Очевидно беше,че в 180-те минути игра в двата мача,който вкара гол ще продължи нататък.И при положение,че можеш да решиш всичко.....да отиграеш най-чистото положение (и за двата отбора),като първия човек.Винаги съм се въздържал от критики,особено прекалени,но има моменти които решават съдбата на отбора....и нямаш право на грешка.Не виждам оправдание.Просто един елементарен пас на три метра разстояние и решаваш всичко.Поздравявам всички наши футболисти за добрата игра,особено Георги Китанов.Даже с осакатен състав играхме спокойно и надеждно,на негостоприемен стадион.И можехме да продължим.Поздравявам отбора на Ботев и им желая успех в борбата за купата.Надявам се в шампионата да сме пред тях в класирането!
Съгласен съм с мнението на Киро, както и за мача, така и за целия отбор.
Наистина Д. Младенов се изяви като футболист със слаба психика, техника и поглед върху позиционирането на съотборника!
Той ни костваше победата или поне класирането!
Китанов беше страхотен!!!
Еди се позагуби, но пък в този мач нямаше как да има свобода за него и за Паланков, който също игра на много прилично ниво.
Мисля, че ако Кирчо не беш излязъл можеше да докараме работата до продължения.
Живко се включи определено добре.
Като цяло отбора се представи на ниво в един скучен до 80 мин. мач.
И аз поздравявам "Ботев" и им пожелавам финал за купата и 5 място, веднага след нас

Наистина Д. Младенов се изяви като футболист със слаба психика, техника и поглед върху позиционирането на съотборника!
Той ни костваше победата или поне класирането!
Китанов беше страхотен!!!
Еди се позагуби, но пък в този мач нямаше как да има свобода за него и за Паланков, който също игра на много прилично ниво.
Мисля, че ако Кирчо не беш излязъл можеше да докараме работата до продължения.
Живко се включи определено добре.
Като цяло отбора се представи на ниво в един скучен до 80 мин. мач.
И аз поздравявам "Ботев" и им пожелавам финал за купата и 5 място, веднага след нас

КироВарна написа:След сравнително грамотно изигран мач,нелепа загуба с гол в продължението.Мисля,че Дани Младенов трябва да се замисли и да реши....Какво прави в Черно море и как си заслужава хляба.Очевидно беше,че в 180-те минути игра в двата мача,който вкара гол ще продължи нататък.И при положение,че можеш да решиш всичко.....да отиграеш най-чистото положение (и за двата отбора),като първия човек.Винаги съм се въздържал от критики,особено прекалени,но има моменти които решават съдбата на отбора....и нямаш право на грешка.Не виждам оправдание.Просто един елементарен пас на три метра разстояние и решаваш всичко.Поздравявам всички наши футболисти за добрата игра,особено Георги Китанов.Даже с осакатен състав играхме спокойно и надеждно,на негостоприемен стадион.И можехме да продължим.Поздравявам отбора на Ботев и им желая успех в борбата за купата.Надявам се в шампионата да сме пред тях в класирането!
+1 само дето не съм съгласен за Младенов. Разбира се, че изигра положението като първия човек, но такива положения са изтървали и най-големите звезди.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!
По-скоро нашите мнения са в посоката, че Младенов принципно няма нито класата нито завършващия удар, за да вкара такова положение.
Но все пак един 99% гол беше опропастен от него-факт!
Но все пак един 99% гол беше опропастен от него-факт!
ShooterMan написа:Категорично ясен мач.Не знам дали ще е голов Х,дали нулев Х и дузпи,дали 2-ка...но ПЪПЕША води последния си мач в Ботев.Хич не ме е*е какво искали мадагаскарските пуяци и разните КОРТЗОРЗИ там от банановите дървета,излизаме и ги ошамарваме.Любимец ги на*ра 2 пъти,ГД и те,Ботев беше един БАЛОН надут от медиите на ДПС и оная свиня Кръстева,но особено след контузията на Неделев се видя какви са гащници.НИКАКЪВ РЕСПЕКТ!Излизаме и си взимаме НАШЕТО,НИЕ ПРОДЪЛЖАВАМЕ!ТОЧКА
Как си разбирачо? Нервичките добре ли са? Все такива прогнози да даваш. Вижда се, че ги разбираш

За останалите фенове. Отборът ви е симпатичен.Мачът беше оспорван и непредвидим. Късмет за нас, че на Младенов може би не му достигна класа.Успех в шампионата!
DarkPsy написа:ShooterMan написа:Категорично ясен мач.Не знам дали ще е голов Х,дали нулев Х и дузпи,дали 2-ка...но ПЪПЕША води последния си мач в Ботев.Хич не ме е*е какво искали мадагаскарските пуяци и разните КОРТЗОРЗИ там от банановите дървета,излизаме и ги ошамарваме.Любимец ги на*ра 2 пъти,ГД и те,Ботев беше един БАЛОН надут от медиите на ДПС и оная свиня Кръстева,но особено след контузията на Неделев се видя какви са гащници.НИКАКЪВ РЕСПЕКТ!Излизаме и си взимаме НАШЕТО,НИЕ ПРОДЪЛЖАВАМЕ!ТОЧКА
Как си разбирачо? Нервичките добре ли са? Все такива прогнози да даваш. Вижда се, че ги разбирашСамо не разбрах, ти кой точно от тримата ви фена беше?
За останалите фенове. Отборът ви е симпатичен.Мачът беше оспорван и непредвидим. Късмет за нас, че на Младенов може би не му достигна класа.Успех в шампионата!
Не се връзвайте на ShooterMan за мене сте по симпатичният отбор на Пловдив въпреки че имам приятели само от чернобялата публика, за мача наистина ме е яд, не ме е яд на Младенов яд ме е на каръка ни който ни преследва, абсолютен малшанс за отбора ни! Та ние с половината отбор играхме наравно в Пловдив това е голямо израстване. Твърдо стоя зад Г.Иванов и футболистите все пак ние се мъчим от нищо нещо да направим, ако бях фен на Ботев щях да съм ядосан от това да седя на тръни до 89мин. при положение че имат отбор да смачкат всеки в А група

П.С дърварски отбор ли сме?
[center]ЧЕРНО МОРЕ[/center]
[center]1913[/center]
[center]1913[/center]
Не бих казал...,а това момче Китанов....искам го при нас 

- slash1912
- Контакти:
Не знам защо Инженера ви беше дръпнал толкова назад,при положение,че не сме във форма.Пожелавам успех на Морето в първенството.
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]
зеления написа:КироВарна написа:След сравнително грамотно изигран мач,нелепа загуба с гол в продължението.Мисля,че Дани Младенов трябва да се замисли и да реши....Какво прави в Черно море и как си заслужава хляба.Очевидно беше,че в 180-те минути игра в двата мача,който вкара гол ще продължи нататък.И при положение,че можеш да решиш всичко.....да отиграеш най-чистото положение (и за двата отбора),като първия човек.Винаги съм се въздържал от критики,особено прекалени,но има моменти които решават съдбата на отбора....и нямаш право на грешка.Не виждам оправдание.Просто един елементарен пас на три метра разстояние и решаваш всичко.Поздравявам всички наши футболисти за добрата игра,особено Георги Китанов.Даже с осакатен състав играхме спокойно и надеждно,на негостоприемен стадион.И можехме да продължим.Поздравявам отбора на Ботев и им желая успех в борбата за купата.Надявам се в шампионата да сме пред тях в класирането!
+1 само дето не съм съгласен за Младенов. Разбира се, че изигра положението като първия човек, но такива положения са изтървали и най-големите звезди.
Ako го беше изтървал,щях да се съглася с теб и да го оправдая.Но той го пропиля.Нямаше нужда от техника,да кажеш,че не му е достигнала.Нямаше нужда от шанс,да кажеш,че е липсвал.Само тябваше да подаде....и мача свършваше.Това не беше егоизъм.Това беше глупост!!!
DarkPsy написа:Не бих казал...,а това момче Китанов....искам го при нас
Затова ли му викахте "ИИИИИИИИИ ЯЖ ХУЙЙ"

[center]ЧЕРНО МОРЕ[/center]
[center]1913[/center]
[center]1913[/center]