КБ, 1/8 финал, Лудогорец - Берое, 2:1

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
zuekaa
Контакти:

Re: КБ, 1/8 финал, Лудогорец - Берое

Мнениеот zuekaa » 14 ное 2013 23:07

snakebite написа:
greenlandia написа:Кви сте вие бе.кои бяхте,че ще давате определения?
До вчера никойне Ви знаеше,ще поживете някоя и друга година и Този дето Ви създате ще
ви затрие.Домусага всичко може да ви купи,но това което го имаме ние и още 3-4 отбора,вие НИКОГА няма да го имате,ако ще и 100000 купи и титли да ви вземе.
Ето това е разликата.
А Стойчо Стоев днес се изложи като дърт манаф,после ми търсите помощ и подкрепа от другите истински фенове,е няма как да я получите с това си държание,напротив днес получихте война от нас феновете на Берое!
Неделя ще ви се стъжни в Зарата,ще си ходите ******и и вмирисани.Няма значение как ще завърши мача!!!!

Какъв ти е проблема, пък на теб, Бяха ли по -слаби Берое от Лудогорец - бяха, излязоха ли с резерви Лудогорец - илязоха. не се ли напъваха - не се напъваха ! Аз за пръв път виждам толкова изнервена публиката на Разград, и това е заради вашите футболисти . Футбола е забавление, а днес видяхме нещо друго на терена !
Литекс ни би с футбол, Черно море ни би с футбол, Любимец (въпреки бойкота на нашите ) и те показаха не малко футбол ! Вие що не го играхте днес ???
Нормално е треньора Стоев да защитава футболистите и здравето им, нали те ще му носят дивиденти и победи, не виждам нищо лошо. А и не е проблема в Берое, всеки отбор (както и с Любимец), който си позволява такава груба игра би бил освиркван ! И аз да бях на стадиона и аз би викал "убийци" и то с чиста съвест !.
Не знам кого плашиш, отбора показа, че не се плаши от никакви публики !

Дреми ни за вас и за отборчето ви. В неделя ви порим и айде кой от къде е
Лудогорец - NEWS!
По кренвирша ще ги познаете

Потребителски аватар
ЛУДОГОРЕЦ
Контакти:

Re: КБ, 1/8 финал, Лудогорец - Берое, 2:1

Мнениеот ЛУДОГОРЕЦ » 14 ное 2013 23:08

greenlandia написа:Големи фенове станахте и вие от Разград.До вчера топка на живо невиждали,днес ултраси станали.Пука ми че ми дреме за фирмени отборчета като вашето.Но дребните душици които са при вас в името на парите са преходни.Замисляли ли сте се защо Домусага е в Разград?Защото иска да е бей,никой да не го закача,а това се случва само при отбори без фенска маса.Защото феновете правят отбора .Интересите при вас са НУЛЕВИ,натиска също,това при отбори с голяма фенска маса няма как да стане.
СПРЕТЕ ДА ТЪРСИТЕ ПОДКРЕПЯ ОТ ДРУГИ ФУТБОЛНИ ФЕНОВЕ,НАМЕРЕТЕ ИЛИ ПО-СКОРО СЪЗДАЙТЕ СИ.НИЕ ИМАМЕ ЕДНА ЛЮБОВ,ЕДИН ГРАД,ЕДИН ОТБОР!

А вие при камили и дебили кви бяхте бе?Който иска да гледа добър футбол,гледа Лудогорец,който иска да гледа самбо и борба-гледа нали знаеш кои...

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 14 ное 2013 23:10

Сега пак гледах репортажа , БИРОЕ-то с малко се отърваха....а добре че Чвора днес бе като кашаквал в ръцете че и гол нямаше да видят. Така че споко, на реванша всичко ще си дойде на мястото, но пак казвам стига да играем сериозно, защото тези БИРОЕ, днес бяха излезли за финала в Шампионската лига по ръгби, и поддадем ли се на провокациите и грубостите им, може и да ни излъжат !
Реално нямат НИКАКВИ ФУТБОЛНИ аргументи, с един Каядо и 10 ръгача няма как да стане.Нашите да се стягат, да им набиват канчетата, и да ги оставят сополиви !
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

Потребителски аватар
zuekaa
Контакти:

Мнениеот zuekaa » 14 ное 2013 23:13

ЛУДОГОРЕЦ написа:
baltimore написа:
ЛУДОГОРЕЦ написа:
BEROE_StZ написа:
snakebite написа:Беройци, вървете изпийте по едно и се успокойте ! Приемайте нещата по-спокойно.. ;)
Не видях съдията да повлия на резултата !
Нещо Лудогорец не ми се видяха много ангажирани с купата, и ако покажете същата агресивност може и да биете !Това нито ще ви направи по-добри, нито ние по- слаби..
Някои бъркат агресивната и груба игра с твърдата, Черно море бяха като същински девици като ни биха с 3:1, нима моряците нямат слава на груб и твърд отбор, но на мача почти нямаше груби влизания !Одеса не са ли твърд отбор, представител на руската школа , кого контузиха !?
Аз искам да си гледам Дяков, Златински, Марселиньо с ПСВ, идват някои (в случая Берое) и ритат като за последно !
сигурен съм че и Стоев няма нищо конкретно към Берое, защото и с Любимец имаше същите претенции !
Приключвам темата, няма смисъл да пиша едно и също !

..........
И ние искаме да си гледаме Андонов, Венци и другите, ама вашите яко ръгат с лакти и вадят наточени брадви...И един от тях е Дяков..да не говорим за Моци....В неделя ще бъдете посрещнати подобаващо на Храма. Наистина добре дошли в зеления ад на ст.Берое. А смешния буфер Тройчо лудогорски да пита Батков и чичо Венци за топлото посрещане....или пък Гошо вратарчето...... :mrgreen:

Какви лакти,брадви?Твоя отбор ли визираш?Вместо да се погледнете,че нищо не играете...къде ви остана играта от пролетта...може да питаш Хубчев.
За посрещания и АД говорите като други,по-големи от вас.Накрая, на терена е ад и резултата е адски...за такива като вас.
Успокойте топката гочета.

Първо разбери района на гочетата и тогава приказвай, клошар.

С гочета е пропита цялата Зара,не ми се прави бе мърльо,знаеме ви....

От къде ни знаеш ве селтак, не си излизал от османската империя , ама голям взе да го вадиш.
Вас ви има докато го има Домус Ага после си отивате в мишата дупка. С ТЕЦОВЕ без ТЕЦОВЕ ,нас ще ни има ..
Лудогорец - NEWS!

Потребителски аватар
greenlandia

Мнениеот greenlandia » 14 ное 2013 23:15

Защото ми омръзна преди всеки ваш мач,оня палячо да излиза и да дрънка,нека другите фенове да ни подкрепя,а после когато някой отбор излезе и играе срещу Вас мъжки и без страх били еди какви си.Излиза смешния ви треньор и обяснява неща които очевидно не са му ясни въобще,че и обижда,после подкрепа искали.Еми няма как да стане,така печелите само врагове.Ние сме име ,а Вие все още сте никои,ще има бая топки да поритате.
Това е дразнещото!
Ненавиждам левски и цска!!!! от днес 14.11.2013 и лайногорец.
НЯМА МОЕ,НЯМА ТВОЕ,СВЕТЪТ Е БЕРОЕ

Потребителски аватар
zuekaa
Контакти:

Мнениеот zuekaa » 14 ное 2013 23:16

snakebite написа:Сега пак гледах репортажа , БИРОЕ-то с малко се отърваха....а добре че Чвора днес бе като кашаквал в ръцете че и гол нямаше да видят. Така че споко, на реванша всичко ще си дойде на мястото, но пак казвам стига да играем сериозно, защото тези БИРОЕ, днес бяха излезли за финала в Шампионската лига по ръгби, и поддадем ли се на провокациите и грубостите им, може и да ни излъжат !
Реално нямат НИКАКВИ ФУТБОЛНИ аргументи, с един Каядо и 10 ръгача няма как да стане.Нашите да се стягат, да им набиват канчетата, и да ги оставят сополиви !

Ти гледай да не те набарам да ти набием у гъ*о една змия
Лудогорец - NEWS!

Потребителски аватар
BEROE_StZ
Контакти:

Мнениеот BEROE_StZ » 14 ное 2013 23:17

Прихващате от някъде другаде с манията за величие и последващи спукани балони.....и аматьорски футбол...
1972, 1979, 1986, 2010, 2013, 2015, 2016

Потребителски аватар
greenlandia

Мнениеот greenlandia » 14 ное 2013 23:18

BEROE_StZ написа:Прихващате от някъде другаде с манията за величие и последващи спукани балони.....и аматьорски футбол...

Че те в 90% от съществуването си са си аматьори!
Ненавиждам левски и цска!!!! от днес 14.11.2013 и лайногорец.
НЯМА МОЕ,НЯМА ТВОЕ,СВЕТЪТ Е БЕРОЕ

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 14 ное 2013 23:24

Момчета, потретвам, ударете по едно и лягайте..
Не ми се ще да отвярям темата за аматьорския футбол..че добре че имаше един с прякор Камилата...
О.К имате известен отбор, дал известни футболисти на България, историята си е история , сега ние сме на гребена, силни сме, мачкаме и ще се радваме ! Вашите терзания не ни интересуват, не го ли разбрахте ??
Въобще никой от тук пишешите наши фенове не ги интересува вашата омраза, не ги интересува вашия отбор извън конкретния мач !.
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

Потребителски аватар
ЛУДОГОРЕЦ
Контакти:

Мнениеот ЛУДОГОРЕЦ » 14 ное 2013 23:25

zuekaa написа:
ЛУДОГОРЕЦ написа:
baltimore написа:
ЛУДОГОРЕЦ написа:
BEROE_StZ написа:
snakebite написа:Беройци, вървете изпийте по едно и се успокойте ! Приемайте нещата по-спокойно.. ;)
Не видях съдията да повлия на резултата !
Нещо Лудогорец не ми се видяха много ангажирани с купата, и ако покажете същата агресивност може и да биете !Това нито ще ви направи по-добри, нито ние по- слаби..
Някои бъркат агресивната и груба игра с твърдата, Черно море бяха като същински девици като ни биха с 3:1, нима моряците нямат слава на груб и твърд отбор, но на мача почти нямаше груби влизания !Одеса не са ли твърд отбор, представител на руската школа , кого контузиха !?
Аз искам да си гледам Дяков, Златински, Марселиньо с ПСВ, идват някои (в случая Берое) и ритат като за последно !
сигурен съм че и Стоев няма нищо конкретно към Берое, защото и с Любимец имаше същите претенции !
Приключвам темата, няма смисъл да пиша едно и също !

..........
И ние искаме да си гледаме Андонов, Венци и другите, ама вашите яко ръгат с лакти и вадят наточени брадви...И един от тях е Дяков..да не говорим за Моци....В неделя ще бъдете посрещнати подобаващо на Храма. Наистина добре дошли в зеления ад на ст.Берое. А смешния буфер Тройчо лудогорски да пита Батков и чичо Венци за топлото посрещане....или пък Гошо вратарчето...... :mrgreen:

Какви лакти,брадви?Твоя отбор ли визираш?Вместо да се погледнете,че нищо не играете...къде ви остана играта от пролетта...може да питаш Хубчев.
За посрещания и АД говорите като други,по-големи от вас.Накрая, на терена е ад и резултата е адски...за такива като вас.
Успокойте топката гочета.

Първо разбери района на гочетата и тогава приказвай, клошар.

С гочета е пропита цялата Зара,не ми се прави бе мърльо,знаеме ви....

От къде ни знаеш ве селтак, не си излизал от османската империя , ама голям взе да го вадиш.
Вас ви има докато го има Домус Ага после си отивате в мишата дупка. С ТЕЦОВЕ без ТЕЦОВЕ ,нас ще ни има ..

Ами г-н гражданин,дали си от Хрищени или от Дълбоки,все си оставаш селяндур в града.

Върни се в “Лудогорец”