snakebite написа:greenlandia написа:Кви сте вие бе.кои бяхте,че ще давате определения?
До вчера никойне Ви знаеше,ще поживете някоя и друга година и Този дето Ви създате ще
ви затрие.Домусага всичко може да ви купи,но това което го имаме ние и още 3-4 отбора,вие НИКОГА няма да го имате,ако ще и 100000 купи и титли да ви вземе.
Ето това е разликата.
А Стойчо Стоев днес се изложи като дърт манаф,после ми търсите помощ и подкрепа от другите истински фенове,е няма как да я получите с това си държание,напротив днес получихте война от нас феновете на Берое!
Неделя ще ви се стъжни в Зарата,ще си ходите ******и и вмирисани.Няма значение как ще завърши мача!!!!
Какъв ти е проблема, пък на теб, Бяха ли по -слаби Берое от Лудогорец - бяха, излязоха ли с резерви Лудогорец - илязоха. не се ли напъваха - не се напъваха ! Аз за пръв път виждам толкова изнервена публиката на Разград, и това е заради вашите футболисти . Футбола е забавление, а днес видяхме нещо друго на терена !
Литекс ни би с футбол, Черно море ни би с футбол, Любимец (въпреки бойкота на нашите ) и те показаха не малко футбол ! Вие що не го играхте днес ???
Нормално е треньора Стоев да защитава футболистите и здравето им, нали те ще му носят дивиденти и победи, не виждам нищо лошо. А и не е проблема в Берое, всеки отбор (както и с Любимец), който си позволява такава груба игра би бил освиркван ! И аз да бях на стадиона и аз би викал "убийци" и то с чиста съвест !.
Не знам кого плашиш, отбора показа, че не се плаши от никакви публики !
Дреми ни за вас и за отборчето ви. В неделя ви порим и айде кой от къде е