КБ, 1/8 финал, Лудогорец - Берое, 2:1

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Re: КБ, 1/8 финал, Лудогорец - Берое

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 14 ное 2013 20:22

Берое по-скоро гледаше да руши играта, наистина донякъде е нормално с оглед на факта, че търсеха добър турнирен резултат срещу шампиона на България. Лудогорец като че ли малко спести сили и никак не е невъзможно Берое да ги накаже тия дни за това.

Продължението на първото полувреме си беше логично удължено, поне минутка изядоха от него и после чакат да им се размине. Нали по същия начин беше Европейско и Заслужено 8 минути в Загреб.. ех, лицемерието...

За съжаление не гледах точно когато е станала ситуацията с червения картон та няма да го коментирам.

Следва да отбележа, че ако съдията искаше да заколи Берое щеше най-нагло да уважи сигнала на страничния съдия при гола на Берое, да отмени гола и после да се оправдае с колегата си на тъча. Вместо това съдията свири каквото е видял и поне според мен беше прав.

Лудогорец очаквано спечели, но ще трябва да изиграе реванша не като днес, а сериозно.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 14 ное 2013 20:26

D.Georgiev написа:Много добре виждам какво пишеш и още повече какво се опитваш да кажеш. Информативно първото полувреме, реално трябваше да бъде продължено с поне 4 минути, заради въргалянето по терена на Андонов и Христов. Трима наши играчи прключиха мача с контузии, не ми говори колко едностранен бил съдията. Ако искаше да реже някого просто нямаше да отмени решенито на страничния и нямаше да признае гола на "Берое" (който си беше съвсем редовен). Според мен и двата отбора завършиа с прекалено много играчи, но да ми говориш за тенденциозност, айде няма нужда, върви и си гледай разбития отбор, че пак мач с "ЦСКА" ви чака :lol:

Е как да отмени гола на Берое, при положение, че топката мина два пъти голлинията? Ако е само веднъж да си затвори очите, ама два пъти...Даже и по вашите правила е малко нагло.

Съдията не бил свирил едностранно, а за поредното идиотско влизане на Моци не обелваш и дума...Карай, за всичко се плаща рано или късно.
Последна промяна от DrAvalanche на 14 ное 2013 20:38, променено общо 1 път.
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 14 ное 2013 20:29

Лудогорец няма нужда от съдийска помощ в такива мачове. Сигурен съм, че никой и от Разград не я иска. Просто Сашко Костадинов, един доста некадърен съдия изхвърлян поне 2-3 пъти от съдийство е решил да се натяга. Доста пресилен червен картон, с 300 зора им признаха гола на Берое, изравнителен гол в 4 мин. на продължение (на ЦСКА оня ден не им дадоха да бият корнер в последните минути на полувремето), а Моци, който ви е най-слабият защитник и дебилните му влизания са без коментар. Пичът си разби носа на оня дърводелец Христов, а съдията даже не даде фаул...Ама какво да се прави, като свирят такива неможачи.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 14 ное 2013 20:34

DrAvalanche написа:
D.Georgiev написа:Много добре виждам какво пишеш и още повече какво се опитваш да кажеш. Информативно първото полувреме, реално трябваше да бъде продължено с поне 4 минути, заради въргалянето по терена на Андонов и Христов. Трима наши играчи прключиха мача с контузии, не ми говори колко едностранен бил съдията. Ако искаше да реже някого просто нямаше да отмени решенито на страничния и нямаше да признае гола на "Берое" (който си беше съвсем редовен). Според мен и двата отбора завършиа с прекалено много играчи, но да ми говориш за тенденциозност, айде няма нужда, върви и си гледай разбития отбор, че пак мач с "ЦСКА" ви чака :lol:

Е как да отмени гола на Берое, при положение, че топката мина два пъти голлинията? Ако е само веднъж да си затвори очите, ама два пъти...Даже и по вашите правила е малко нагло.

Съдията не бил свирил едностранно, а за поредното идиотско влизане на Моци, гледам не обелваш дума...Карай, за всичко се плаща рано или късно.

Много си прав - затова сега сте на това ниво, а ние си играем в Европа.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Obektiven1

Мнениеот Obektiven1 » 14 ное 2013 20:36

bilyaletdinov написа:Лудогорец няма нужда от съдийска помощ в такива мачове. Сигурен съм, че никой и от Разград не я иска. Просто Сашко Костадинов, един доста некадърен съдия изхвърлян поне 2-3 пъти от съдийство е решил да се натяга. Доста пресилен червен картон, с 300 зора им признаха гола на Берое, изравнителен гол в 4 мин. на продължение (на ЦСКА оня ден не им дадоха да бият корнер в последните минути на полувремето), а Моци, който ви е най-слабият защитник и дебилните му влизания са без коментар. Пичът си разби носа на оня дърводелец Христов, а съдията даже не даде фаул...Ама какво да се прави, като свирят такива неможачи.

Моци че беше за червен картон беше,ама и чорбое трябваше да завърши мача с 8 души реално,освен Крумов,Стойчев и казанлъшкия сельо глъвътъ също бяха за гонене,да не говорим какъв противен отбор е марулският,играещ тотален анти-футбол с изритани топки,накъсвания на играта и катеначо стил Интер от 60-те.
ЕВРОЛУДОГОРЕЦ (party)

Потребителски аватар
nedko
Контакти:

Мнениеот nedko » 14 ное 2013 20:45

Има право донякъде Стойчо Стоев да казва, че се опитват да спират Лудогорец с по-груба игра. От друга страна всеки играе каквото може и както му изнася според възможностите си, но когато грубостите са единствения ти начин да се противопоставиш се получават подобни нервни сблъсъци, както днес на няколко пъти. Прави ми впечатление, че доста отбори точно в Разград изобщо не се притесняват да ни наритат/примерно Любимец,/ днес пък Крумов не стига, че изрита умишлено Златински, ами на излизане псуваше изключитлено грозно. Безсмислено е да коментираме фала на Моци, а в същото време този на Борко Стойчев срещу Марселиньо да се приема като нормална игрова ситуация. Няма лошо да се хвърлят и да играят здраво срещу нас, ама не и да ни ритат безогледно. При гола за Берое нямаше нищо нередно, мисля че сигнала на страничния беше за това, че топката е влязла още при първия удар на Иванов, само че това на стадиона нямаше как да се види от никой друг освен от страничния. Лудогорец малко лежерно подходи първото полувреме и не вложи максимум усилия. След три дни на реванша ще се проличи дали подхождаме сериозно към тази купа, мисля, че няма да я отпишем толкова рано. Успех на Лудогорец!

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 14 ное 2013 21:06

Много грозен мач, и почти изцяло заслугата е на Берое, които ритаха като магарета. Това е най-грозната продукция която показаха Берое от всички мачове срещу нас !
Нормално е дори Стоев да се изнерви, защото гледаме за втори мач (след този с Любимец), да се раздават яко балтии !
Дори и фаулове могат да се правят, без да са увреждащи здравето на футболистите !

Иначе Лудогорец игра сравнително слабо днес, никаква концентрация пред гола ! Лежерно отзад, а и все пак бяхме за пръв път в такъв състав. Чворович и Шоко както винаги несигурни, Терзиев все още се аклиматизира, Дани Абало -пълна дупка..
На фона на слабата игра на тези, напълно е нормално да имаме труден мач

Мисля че в Ст. Загора, ще трябва да влезнат и Мисиджан,Минев, Барт, задължително Владо и ще изкараме благоприятен резултат...
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 14 ное 2013 21:13

TNT написа:[
Ей.бургио недорязана,ела в неделя да обиждаш така както го правиш тука,дейба и селските недорасляци :!: :twisted: .Иначе за мача,съдиите изпаднаха в тотален шок след гола на Берое и до края на мача не можаха да излезнат от него.Те не просто бяха смутени,а бяха уплашени да не би мача да свърши по неправилния начин :oops: :oops: не,че на рязаните им тябва толкова купата,ама после няма да може да има с другите т.н. "грандове"ти ми пусни за първенството,а ние на вас за купата :oops: :oops: Същите боклуци сте и вие :!:

Ти добре ли си бе ??
Какви съдии, мисля че точно трима от вашите трябваше отдавна да са под душовете, радвайте се за лежерното отношение на нашите, че си останахте с този резултат !
Всъщност не знам дали изобщо се напъваме за тази купа, или ще запазим играчите си в буквалния и преносен смисъл от старозагорската касапница !. Все пак имаме мач с Айндховен, че и с Локо Пловдив !
ЛУДОГОРЕЦ

Потребителски аватар
greenlandia

Мнениеот greenlandia » 14 ное 2013 21:17

Кви сте вие бе.кои бяхте,че ще давате определения?
До вчера никойне Ви знаеше,ще поживете някоя и друга година и Този дето Ви създате ще
ви затрие.Домусага всичко може да ви купи,но това което го имаме ние и още 3-4 отбора,вие НИКОГА няма да го имате,ако ще и 100000 купи и титли да ви вземе.
Ето това е разликата.
А Стойчо Стоев днес се изложи като дърт манаф,после ми търсите помощ и подкрепа от другите истински фенове,е няма как да я получите с това си държание,напротив днес получихте война от нас феновете на Берое!
Неделя ще ви се стъжни в Зарата,ще си ходите насрани и вмирисани.Няма значение как ще завърши мача!!!!
Ненавиждам левски и цска!!!! от днес 14.11.2013 и лайногорец.
НЯМА МОЕ,НЯМА ТВОЕ,СВЕТЪТ Е БЕРОЕ

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 14 ное 2013 21:28

greenlandia написа:Кви сте вие бе.кои бяхте,че ще давате определения?
До вчера никойне Ви знаеше,ще поживете някоя и друга година и Този дето Ви създате ще
ви затрие.Домусага всичко може да ви купи,но това което го имаме ние и още 3-4 отбора,вие НИКОГА няма да го имате,ако ще и 100000 купи и титли да ви вземе.
Ето това е разликата.
А Стойчо Стоев днес се изложи като дърт манаф,после ми търсите помощ и подкрепа от другите истински фенове,е няма как да я получите с това си държание,напротив днес получихте война от нас феновете на Берое!
Неделя ще ви се стъжни в Зарата,ще си ходите ******и и вмирисани.Няма значение как ще завърши мача!!!!

Какъв ти е проблема, пък на теб, Бяха ли по -слаби Берое от Лудогорец - бяха, излязоха ли с резерви Лудогорец - илязоха. не се ли напъваха - не се напъваха ! Аз за пръв път виждам толкова изнервена публиката на Разград, и това е заради вашите футболисти . Футбола е забавление, а днес видяхме нещо друго на терена !
Литекс ни би с футбол, Черно море ни би с футбол, Любимец (въпреки бойкота на нашите ) и те показаха не малко футбол ! Вие що не го играхте днес ???
Нормално е треньора Стоев да защитава футболистите и здравето им, нали те ще му носят дивиденти и победи, не виждам нищо лошо. А и не е проблема в Берое, всеки отбор (както и с Любимец), който си позволява такава груба игра би бил освиркван ! И аз да бях на стадиона и аз би викал "убийци" и то с чиста съвест !.
Не знам кого плашиш, отбора показа, че не се плаши от никакви публики !
ЛУДОГОРЕЦ

Върни се в “Лудогорец”