джугашвили написа:Странна работа е това българина! Мълча като пу.ка четири години по време на мутренското управление на Боко! Четири години ядеше асфалта и търпеше геноцида над българите провеждан от тиквата и монополите, а сега като се намери правителство, което да повиши пенсиите на родителите ни, майчинството на жените ни, детските добавки за децата ни, минималната заплата, държи под контрол монополите и свали цената на електроенергията, тръгнаха да го свалят! И то под диригентската палка на същия този мародер, само срещу 50 сребърника! Срам ме е от Вас герберасти и псевдодемократи! Заради Вас ме е срам да погледна внучетата си в просълзените детски очи!
Всичко за протестите срещу Орешарски и властта. АНКЕТА
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- shotgun blues
- Контакти:
Re: Бойко Методиев Борисов създава безредици в София
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]
джони написа:hajitsu написа:Смърт за комунягите и комунистическо-турската коалиция! Долу Олигарски и Пеевски!
а Буда,а Офшорлиев?
Всеки друг, но не и БСП и ДПС!
[center][/center]
Код: Избери всички
01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100Re: Довечера ще става каквото ще става.
Довечера всички ще са в кауша, бърза процедура, сваляне окупацията на Ректората и толкоз. За 150 дни достатъчно провокации и лумпенски изцепки имаше, Йовчев спокойно може да дава командата. Ударните сили са на изходна позиция.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
Re: Довечера ще става каквото ще става.
Как турци,доносници и комунисти ще бият нашите деца . Те са бъдещето на нашата нация. Тази вечер слагаме край на турско-комунистическото робство .
- фифи перото
MAXIMUS написа:Как турци,доносници и комунисти ще бият нашите деца . Те са бъдещето на нашата нация. Тази вечер слагаме край на турско-комунистическото робство .
Добре.
Като сте готови-пиши във форума, да знаем, че сте променили системата.
Make love ,not war!`
Тошо, кажи си!
[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]
Тошо, кажи си!
[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]
А, бе, май имаме нова степенна форма. Тъп - по-тъп - най-тъп - alexveselinov
Какъв Ердоган те гони, бе? Тука става въпрос за ограбване на България, ти ми говориш за резани от през граница. На Ердоган сме му през оная работа, Турция си върна заема към МВФ и от догодина почва да дава 
Леевски, оле
-
СИН_ИМПЕРАТОР
Ае стига с тоя Боко.Тия от реаниматорския блок и те -стари муцуни и национални предатели.Куневица ше ме управлява мене, ае марш от тука.България трябва да се управлява от националсти, но не псевдо такива като Болен.
джугашвили написа:Заради Вас ме е срам да погледна внучетата си в просълзените детски очи!
Изтрий им сълзите с по един севернокорейски таблет. Вие, комунистите, сте свикнали да замазвате положението в очите на неразбиращите...
[center][/center]
Код: Избери всички
01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100Re: Бойко Методиев Борисов създава безредици в София
Не е само Боко !
На протеституиращите плащат и от организациите на Сорос. Интереси да се свали правителството има и част от олигархията в лицето на Цветелина Бориславова, Иво Прокопиев, Иван Кръстев, Саша Безуханова ...
Световните господари - САЩ, Израел, ЕС имат интерес Тиквата да се върне на власт. Той беше верен и послушен слуга за разлика от Станишев, който по някои въпроси има собствено виждане.
БСП не скъсват и с Москва, което допълнително озлобява Световните господари.
От своя страна ГЕРБ раздават откраднатите близо 10 милиарда по време на тяхното управление за протести.
Убеден съм, че част от протестиращите взимат пари, за да протестират.
За съжаление покрай тях има и немалко заблудени овце, които така и не осъзнаха, че падне ли Орешарски - връща се Тиквата на власт !!!
На протеституиращите плащат и от организациите на Сорос. Интереси да се свали правителството има и част от олигархията в лицето на Цветелина Бориславова, Иво Прокопиев, Иван Кръстев, Саша Безуханова ...
Световните господари - САЩ, Израел, ЕС имат интерес Тиквата да се върне на власт. Той беше верен и послушен слуга за разлика от Станишев, който по някои въпроси има собствено виждане.
БСП не скъсват и с Москва, което допълнително озлобява Световните господари.
От своя страна ГЕРБ раздават откраднатите близо 10 милиарда по време на тяхното управление за протести.
Убеден съм, че част от протестиращите взимат пари, за да протестират.
За съжаление покрай тях има и немалко заблудени овце, които така и не осъзнаха, че падне ли Орешарски - връща се Тиквата на власт !!!
Последна промяна от viali69 на 12 ное 2013 16:41, променено общо 1 път.
[center]
[/center][center]
...
...
[/center]
[/center][center]
...
...
[/center]Re: Довечера ще става каквото ще става.
фифи перото написа:Captain Stottlemeyer написа:фифи перото написа:Може ли някой да формулира каква е целта на протестите?
Но не ми говорете празни приказки , като "Смяна на системата" и "оставка".
Поръчителите целят политическа дестабилизация.
Организаторите искат да изкарат някой лев.
Участниците си вярват, че "творят история", или просто не им се ходи на лекции...
Капитане, това е ясно.
Въпросът ми беше към поддръжниците на ръкоблудните студенти.
Като падне правителството,каква ще е системата-развит демократизъм, демократизъм с човешко лице?
Смяна на системата не може да се осъществи с промени в конституцията, защото тя е част от системата. Което и колелце от машината да смениш, това е пак същата машина
shumkar_44 написа:Специално за колегата с брадата, ще споделя малко информация за спортното ходене
soilwork написа:Извинявам се че се отклонявам от темата др.Шумкар-тоя "колегата с брадата"....снимката на профила не е негова,това е снимката на един футболен мениджър.