Оставката на Х.Бисеров
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Бисеров - къде е той, къде сме ние?
Така правят тея боклуци, бе. Ще се говори, ще се говори и ще се разсъхнат нещата. Те власт доброволно не дават - само по принуда. Затова не трябва окупация, а щурм на парламента и клане на всички вътре. Ако тръгне тълпата, няма спиране. Само един подобен акт би имал някакъв ефект върху психологията на животното, наречено български политик.
Леевски, оле
- Балкански Орел
- Контакти:
boabbb написа:Така правят тея боклуци, бе. Ще се говори, ще се говори и ще се разсъхнат нещата. Те власт доброволно не дават - само по принуда. Затова не трябва окупация, а щурм на парламента и клане на всички вътре. Ако тръгне тълпата, няма спиране. Само един подобен акт би имал някакъв ефект върху психологията на животното, наречено български политик.
И аз съм на това мнение, проблема е че Българина е много милостив, дори една капка кръв да падне при евнтуални безредици повечето хора ще се стрестнат и ще има обичайни думи като провокатори, платени, нечовеци, убийци и т.н .Аз ако знам че ще стане такова нещо ще си уредим боеприпаси и целия свят да разбере на какво сме способни.
[center]Levski & Lazio[/center]
Балкански Орел написа:boabbb написа:Така правят тея боклуци, бе. Ще се говори, ще се говори и ще се разсъхнат нещата. Те власт доброволно не дават - само по принуда. Затова не трябва окупация, а щурм на парламента и клане на всички вътре. Ако тръгне тълпата, няма спиране. Само един подобен акт би имал някакъв ефект върху психологията на животното, наречено български политик.
И аз съм на това мнение, проблема е че Българина е много милостив, дори една капка кръв да падне при евнтуални безредици повечето хора ще се стрестнат и ще има обичайни думи като провокатори, платени, нечовеци, убийци и т.н .Аз ако знам че ще стане такова нещо ще си уредим боеприпаси и целия свят да разбере на какво сме способни.
Така трябва да е - трябва да се състави списък и да имаме народен съд, само че организиран от образовани хора. Там трябва да бъдат изправени политици, бизнесмени, знакови фигури с по 10-15 висящи дела, и да се очисти нацията
Леевски, оле
- rocknrolla
- Контакти:
boabbb написа:Балкански Орел написа:boabbb написа:Така правят тея боклуци, бе. Ще се говори, ще се говори и ще се разсъхнат нещата. Те власт доброволно не дават - само по принуда. Затова не трябва окупация, а щурм на парламента и клане на всички вътре. Ако тръгне тълпата, няма спиране. Само един подобен акт би имал някакъв ефект върху психологията на животното, наречено български политик.
Така трябва да е - трябва да се състави списък и да имаме народен съд, само че организиран от образовани хора. Там трябва да бъдат изправени политици, бизнесмени, знакови фигури с по 10-15 висящи дела, и да се очисти нацията
Образованите хора много ще я протакат работата , народен съд с бързи екзекуции може да проведе някой новоизлюпен революционер , фен на Че Гевара .
Попитали Радио Ереван след мача на ЦСКА с "Черноморец":
- Има ли нещо положително в ЦСКА?
Радиото отговорило:
- Да, допингпробите!!!
- Има ли нещо положително в ЦСКА?
Радиото отговорило:
- Да, допингпробите!!!
- Балкански Орел
- Контакти:
boabbb написа:Балкански Орел написа:boabbb написа:Така правят тея боклуци, бе. Ще се говори, ще се говори и ще се разсъхнат нещата. Те власт доброволно не дават - само по принуда. Затова не трябва окупация, а щурм на парламента и клане на всички вътре. Ако тръгне тълпата, няма спиране. Само един подобен акт би имал някакъв ефект върху психологията на животното, наречено български политик.
Лягам и се събуждам с мисълта за спасение на майка България, за тази цел е чест да се жертва човек, дай боже да доживеем този ден и ще се видим на фронта
Измислен преход и умишлен геноцид на Българите, България си отива в северозападна България вече се обработват земи от китайци защото НЯМА работоспособни хора, НЯМА хора, само пенсионери (даже и тях вече ги няма)
[center]Levski & Lazio[/center]
Балкански Орел написа:boabbb написа:Балкански Орел написа:boabbb написа:Така правят тея боклуци, бе. Ще се говори, ще се говори и ще се разсъхнат нещата. Те власт доброволно не дават - само по принуда. Затова не трябва окупация, а щурм на парламента и клане на всички вътре. Ако тръгне тълпата, няма спиране. Само един подобен акт би имал някакъв ефект върху психологията на животното, наречено български политик.
Лягам и се събуждам с мисълта за спасение на майка България, за тази цел е чест да се жертва човек, дай боже да доживеем този ден и ще се видим на фронта
Измислен преход и умишлен геноцид на Българите, България си отива в северозападна България вече се обработват земи от китайци защото НЯМА работоспособни хора, НЯМА хора, само пенсионери (даже и тях вече ги няма)
Ми, айде, правиме една организация от 20-30 хил. човека от форума
Леевски, оле
- Captain Stottlemeyer
Балкански Орел написа:...Измислен преход и умишлен геноцид на Българите, България си отива в северозападна България вече се обработват земи от китайци защото НЯМА работоспособни хора, НЯМА хора, само пенсионери (даже и тях вече ги няма)
Това, че няма работоспособни хора просто не е вярно. Истината е, че (почти) никой млад човек не иска да работи в селското стопанство. Затова всички бягат към големите градове и най-вече към София. Затова шофьорите и сервитьорите в близкото заведение са от Монтана, а гумаджиите и монтьорите в автосервиза, който ползвам, са от Враца и Бяла Слатина. Повечето от тези младежи живеят на квартира в София, а през уикенда, или веднъж месечно, пътуват към родните си места. Това е положението, Минке. А болдваният текст просто не се нуждае от коментар...
По темата: Очевидно "ранобудните пръдльовци" нямат указания относно лицето Бисеров...
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
Captain Stottlemeyer написа:Балкански Орел написа:...НЯМА хора, само пенсионери (даже и тях вече ги няма)
...А болдваният текст просто не се нуждае от коментар...
- GA_ veliki
- Контакти:
Странджата написа:Защо за Бисеров по-малко се говори, отколкото за Пеевски или пък за предизборната тишина? Как така съратникът на Бисеров нарече бивш премиер "мутра", а мутрата Бисеров по живо по здраво остави всичко на аркадашите си и потъна - и вдън земя, и в протестна и медийна тишина?
Кой ще ни защити от мутрите, ако ДПС, без която БСП не иска да управлява вече повече от двайсет години, чака премиерът да падне, за да го нарече "мутра", а своята култова фигура оставя да каже - на ви куклите, дайте си ми парцалите и ни лук ял, ни лук мирисал да потъне в "свободния" свят.
Ще се появи ли ново конкретно искане в протестите или все с тази оставка, която звучи както когато пада футболен отбор, така и когато пропада България? До кога ще молим вълка да остави агнето и да започне да пасе трева?
Eeх, Странджа де го чукаш де се пука." България има цял народ от роби..." малко са чували, още по-малко разбират Странджата
Не с гняв, със смях се убива..
Това е спортен форум на "Гонг", един от най-уважаваните в България...
Това, че не обичам сащ не значи,че обичам путин
"Люлека ми замириса"
Това е спортен форум на "Гонг", един от най-уважаваните в България...
Това, че не обичам сащ не значи,че обичам путин
"Люлека ми замириса"
Бисеров е при братя Галеви! 
Ако убиеш един- ти си престъпник, ако убиеш 100- ти си герой, ако убиеш хиляда- ти си цар, ако ги избиеш всички- ТИ СИ БОГ