Държавата отпуска 4 млн.лева на Лудогорец.

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

honda
Контакти:

Re: Държавата отпуска 4 млн.лева на Лудогорец.

Мнениеот honda » 11 ное 2013 17:22

PFC Litex написа:
ivan56 написа:Ама кво очакваш от човек на който му подариха бмф за жълти стотинки неизпълняващ договора за приватизация,мисля че едно от условията беше да са под наш флаг а те са.............,така му подариха и концесия на пристанищата и в Бургас изток и запад и Варна.

Явно Домусчиев е лъжец http://www.pan.bg/view_article-3-17742- ... ydove.html
Аз пак не разбирам защо се намесва БМФ в дискусията?

Прав е. в момента банките му отказват кредит. Само дето е забравил да спомене , че тези 230 млн долара за нови кораби, не са дадени от него. между другото малко се е пообъркал - в момента корабите на БМФ са 24 (а не 27) ,като още 6 са в процедура на продажба.
Между другото 2013 е най-добрата година в шипинга от доста време насам.Поне от 2007 насам със сигурност. Самия факт ,че основните производители на корабни двигатели отказват поръчки понеже не могат да ги изпълнят поради заетост.
БМФ беше намесен в темата понеже общо взето бизнеса на Домусчиеви в основната си част е БМФ. Беше ли чувал за Домусчиеви преди да стнат собственици на Домусчиеви? Апропо ,кой е първия човек в този форум споменал името К.Домусчиев

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 11 ное 2013 17:30

фифи перото написа:
stefani написа:....

Омръзна ми, само на кръгъл идиот трябва да се обяснява толкова дълго, че държавнага ТЕЦ Марица изток 2 трови въздуха на Ст. Загора и областта и е морално задължена да прави нещо за местният отбор . При това ме караш да го правя аз който в Бг съм почитател на Левски .

Ахааааа...Сега разбрах, защо Кремиковци, който тровеше въздуха на София беше свързан с един друг отбор.
По морално задължение. :lol:

Е така е то. Моралът е основния фактор в родната А група. :mrgreen:

dido77
Контакти:

Мнениеот dido77 » 11 ное 2013 17:34

tprodanov написа:
dido77 написа:
Red Warrior написа:Няма лошо след като Домуса ще осигури 80% от парите, държавата да съфинансира с 20%. И без това скоро няма да имаме нито един стадион отговарящ на европейските изисквания. Само, че трябва да има ясни критерии, като категория на УЕФА, подизпълнителите да са български компании несвързани със собственика и т.н. И за да няма двоен аршин държавата трябва да съфинансира с 20% всеки клуб, който може да извади останалите пари за нов стадион категория 4 например. Доколкото знам има такава възможност и от еврофондовете. Фирмата, която искаше да набута ЦСКА на стадиона на Славия, щеше да се финансира по този начин.

Добре, че има и хора, които първо се опитват да мислят, а не първосигнално като първолаци, да пишат глупости. Аз също предполагам, че ако държавата отпусне пари на общината, то ще е по направление на някоя европрограма. Естествено няма лошо по някаква линия да се подпомогне всели един отбор за изграждане на стадион, когато има ясен план, основно финансиране и концепция за това изграждане.

П.С. Заглавието на темата е крайно некоректно. Държавата няма как "да отпусне" тези пари на Лудогорец, да не говорим, че такова искане не е и отправяно. Искане за финансова помощ е отправила община Разград, в качеството си на собственик на стадиона.

Това мнение вероятно би било правилно, ако Лудогорец плаща наем за стадиона.

Или договора за ползването му да постановява реконструкция на порутения стар стадион до сегашния му вид, представляваща равностойността на този наем, примерно.

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 11 ное 2013 17:34

tsonpen написа:
honda написа:Съвсем случайно е спонсор на ФК Лудогорец. Интересно как компания ,която дължи на държавата стотици милиони лева може да налива милиони в един ФК. Позволи ми да се усъмня в добрите намерения на г-та Домусчиеви. Ако наистина имат тези 16 млн лева за стадиона на Лудогорец, защо не са изплатили заплатите и осигоровките на служителите си? Има ли смисъл да споменавам че неплащането на осигоровки е престъпление.
по приватизационния договор на БМФ г-та трябва да инвестират около 750 млн лева , до момента реално не са инвестирали нищо.

Има ли смисъл отново да те приканя да извадиш дори един едничък ФАКТ в подкрепа на думите си.
Как реално да не са инвестирали нищо, като един период дори го бяха изпълнили предсрочно.
Злобата ще те изяде теб!

:)
Сигурен ли си в това дето си го написал. да не се окаже,че това шумно анонсирано изпълнение на инвестиционния план е май само прах в очите. Да не се окаже че въпросните кораби не са собственост на г-та Домусчиеви? ;)
В една друга тема бях направил едни прогнози , ще видим дали ще позная( или вече съм познал ;) )
Не усещащ ли колко си смешен ,като си скочил да защитаваш едни хора ощетели държавата със стотици милиони ,това са пари взети от джоба на всеки от нас ,включително и на теб. Ако поне ти плащат за това бих те разбрал,ако ли пък не ,е много жалко.
За мен не се безокой , аз съм човек ,който вече е прехвърлил зенита, отдавна парите не са моя проблем. Имам достатъчно и внуците ми да няма нужда да работят.

ММ1914
Контакти:

Мнениеот ММ1914 » 11 ное 2013 17:36

PFC Litex написа:Ще сподели ли някой стадиона на Ботев по какъв начин им е отдаден и общината, какви ангажименти е поела, същото важи и за Левски, или е по-лесно да пише по инерция?

Общината решава как ще харчи бюджета си, естествено има правила за това. Но когато общината е некадърна да си осигури средства, защо да трябва да се плаща от моят джоб това и да се харчат пари от държавният бюджет? Не е нормално нали?
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.

Интересно виждане за подкрепа към отбора!!!

SARVI_BG
Контакти:

Мнениеот SARVI_BG » 11 ное 2013 17:47

джони написа:против съм такива пари да се дават без ясен критерии ,но е смешно точно фенове на Берое и Левски да надигат вой,единия е изцяло държавно отборче,а на другия доскоро шефа на тотото се разпореждаше

А бе Папагал вашите пари не ли са държавни?Да или не?Може и Турски да са.

SARVI_BG
Контакти:

Мнениеот SARVI_BG » 11 ное 2013 18:02

джони написа:против съм такива пари да се дават без ясен критерии ,но е смешно точно фенове на Берое и Левски да надигат вой,единия е изцяло държавно отборче,а на другия доскоро шефа на тотото се разпореждаше

Папагал,ако играехме само с Вас с това отборче ще сме винаги Шампиони.Марш да садиш Кауни да не поникнат Дини,че станахте за смях.

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 11 ное 2013 18:27

За да получиш трябва да дадеш.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

ММ1914
Контакти:

Мнениеот ММ1914 » 11 ное 2013 19:19

BadBoy написа:За да получиш трябва да дадеш.

Какво точно ще получи държавният бюджет от тези 4 милиона?!? :roll:
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.

Интересно виждане за подкрепа към отбора!!!

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 11 ное 2013 19:27

То такова крадене е в тази държава,че ако тия пари не се дадат за стадион,някой ще ги открадне :mrgreen: !
Ако си оправяте и гостуващия сектор,ОК!Та затова,трябва първо да има ПРОЕКТ,кое как ще изглежда и как ще се направи.Вярно,че доста неща се правиха на проекти и после нищо не ставаше,особено при нас,но все пак смятам,че това е начина!

Върни се в “Лудогорец”