Държавата отпуска 4 млн.лева на Лудогорец.
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Re: Държавата отпуска 4 млн.лева на Лудогорец.
Ще сподели ли някой стадиона на Ботев по какъв начин им е отдаден и общината, какви ангажименти е поела, същото важи и за Левски, или е по-лесно да пише по инерция?

tprodanov написа:PFC Litex написа: Герена чия собственост е?
Как е отдаден на ПФЛ Левски?
Ако собственика на стадиона е общината, какво е записано в договора и всяка една от страните, какви задължения е поела?
Няколко пъти се сподели и написа, че в договора за публично-частно партньорство около концесията на стадиона в Разград, който е собственост на общината при бъдещи ремонти и реконструкции, общината ще участва с 20%.
Общината, от къде ще намира средства за да изпълни своята част от договора не е проблем на Домусчиев и ПФК-то.
Герена е общинска собственост, точно както и стадионът в Разград. Нито аз, нито ти знаем какво пише в договорите, но не виждам причина да пише нещо различно.
След като не знаеш, защо го намесваш в дискусията и на база него нападаш община Разград?

-
СИНЯ_ИМПЕРИЯ
stefani написа:джони написа:против съм такива пари да се дават без ясен критерии ,но е смешно точно фенове на Берое и Левски да надигат вой,единия е изцяло държавно отборче,а на другия доскоро шефа на тотото се разпореждаше
Ето това е нахалство !Те за това ви бият където ви хванат , а ги наричаш отборчеЗначи може олигарси крали държавата да издържат някои отборчета, а държавно предприятие тровещо Стара Загора и цялата област да не издържа местният отбор ?
Ами не мисля че е редно с парите на данъкоплатеца, да се издържа футболен клуб.Особено пък при положение, че точно ТЕЦ Марица е един от основните виновници за баснословните сметки за ток
ivan56 написа:stefani написа:sandi74 написа:Парите ще се използват за реконструкция и модернизиране на стадиона в Разград с цел на него да се играят мачове и от груповата фаза на евротурнирите.Приветствам това решение с две ръце.Така се прави.Нека.Ще.Лудогорец прослави България и родината трябва да се грижи за най -качественният и можещ отбор в България.Браво.Само адмирации за това решение.
И аз приветствам това решение, но нали едно от изискванията е стадионът да е поне за 30 000 зрители ? До колкото знам това е невъзможно на този стадион
Изисква се 8000 седящи места за категория 4
Ами категория 4 нали е преди групите, а и Лудогорец игра в Разград ?
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !
-
СИНЯ_ИМПЕРИЯ
Домус ага нема да получи нито с'тинка държавна пара, оти ке събориме правителството е такова.Първо да плати осигуровките на работниците от БМФ ,че не ги е плащал половин година, па тогаз да налива кинти за ритни-топковците от Л-Ц. КАЗАХ!
PFC Litex написа:Я кажете Домусичев, каква вина има в случая, че така яростно го нападате?
Примерно не плащане осигоровки на плавателния състав на БМФ
Примерно не плащане на данъци и такси на корабите на БМФ
Примено забавено плащане на заплати на служители на БМФ
Примерно неизпълнени задължения по приватизационния договор на БМФ
Примерно уволняване на над 6000 български граждани от БМФ
На мен ми е много странно Домусчиеви да се оплакват от световната криза и невъзможност да изпълняват задълженията си по приватизационния договор на бМФ ,а едновременно с това БМФ да бъде спонсор на футболен клуб и от БМФ да се наливат пари във ФК , в който се дават заплати около 100 пъти по-високи от средните за страната.
PFC Litex написа:Ще сподели ли някой стадиона на Ботев по какъв начин им е отдаден и общината, какви ангажименти е поела, същото важи и за Левски, или е по-лесно да пише по инерция?
Ботев си плаща за да строи,при това много дебело,1,5 милион се внесоха само за гаранция,отделно от това всяка година ще се плаща и концесионна такса+много други задължения
http://www.nkr.government.bg/app;jsessi ... nt&sp=1692
PFC Litex написа: След като не знаеш, защо го намесваш в дискусията и на база него нападаш община Разград?
Защото общината носи отговорност не само при нарушение на договор, а и при сключване на самия договор. Даването на 4млн е еднакво скандално независимо дали е на база на договор или не. Сключването на договор е най-лесното в случая, но не променя нищо в ситуацията.
Така по-ясно ли е?
- Red Warrior
- Контакти:
Няма лошо след като Домуса ще осигури 80% от парите, държавата да съфинансира с 20%. И без това скоро няма да имаме нито един стадион отговарящ на европейските изисквания. Само, че трябва да има ясни критерии, като категория на УЕФА, подизпълнителите да са български компании несвързани със собственика и т.н. И за да няма двоен аршин държавата трябва да съфинансира с 20% всеки клуб, който може да извади останалите пари за нов стадион категория 4 например. Доколкото знам има такава възможност и от еврофондовете. Фирмата, която искаше да набута ЦСКА на стадиона на Славия, щеше да се финансира по този начин.
Последна промяна от Red Warrior на 11 ное 2013 16:01, променено общо 1 път.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
-
СИНЯ_ИМПЕРИЯ
sandi74 написа:tprodanov написа:Ивайло Лудогорец написа:Че Домусчиев ще го спонсорира много ясно .. 16млн от него 4 от общината или държавата . Така трябва да бъде ! Дано да стане . Естествено , ако нечий друг спонсор изкара 16 млн , е нормално да се отпуснат и за тях 4 .
Ми за Герена колко пари се отпуснаха?
За Герена могат да се отпуснат пари единственно ако там се построи циркова арена.Сериозно може да помислим с другарите от БСП.Определено ще имате нашите протекции пишман футбалерите ви барабар с цялото ви ръководство да бъдат назначени за циркови артисти.Определено синята трупа ще е повече от успешна на цирковата арена отколкото на зеления терен.Факт.
цял живот "ерген", цял живот без деца, цял живот КАТЪР. Факт.