Активисти на БСП са организирали нападението в двора на СУ!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
bastuna2003
Контакти:

Re: Активисти на БСП са организирали нападението в двора на СУ!

Мнениеот bastuna2003 » 05 ное 2013 22:42

parvanoff написа:
Betchualeng Arnaikem написа:
hristov25 написа:А за какво беше срещата между Красимир Стефанов и Красьо Черния и защо се твърди, че последният усигурява студенти за протести. Срещу Орешарски съм, но ако има протести организирани от подобни мутри се питам какво следва. Орешарски пада и кой идва, и от кой е подкрепен.

Идва друг Олигарски с други финансови донори, на които той оказва дребни услуги за стотици милиони в знак на благодарност. Фани едните и удари другите!

Ти можеш ли да четеш? Две мнения по-нагоре съм обяснил какво постигаш с такива мнения. И ти ли подкрепяш тези, които купуват гласовете на ромите? Или подкрепяш с цената на всичко д/п/с и бс/к/п?

Съгласен съм!
Бутаме Олигарски!
Кой идва?
Отговорът ти ще бъде в стила на студентите - Някой честен и морален, нали :mrgreen:
[rimg]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2013/bfi1409405071c.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
КНДР

Мнениеот КНДР » 05 ное 2013 22:45

Тези платени студнетчета, кога най-после ще бъдат арестувани, това не са хора които искат да учат, а платени чалга идиоти, пречещи на нормалните студенти да учат. Не може заради 50 платени соросоида, да страдат хиляди гладни за знания студенти.
Най-великите държави в света - Русия, КНДР, Китай, Куба, Виетнам.
Най-великия вожд - Ким Чен Ун
Велики личности - Карл Маркс, Енгелс, Ленин, Сталин, Ким Чен Ир, Ким Чен Ун и др.

Еврейският съюз (ЕС) и капитализма най-големия бич на общество!

Потребителски аватар
venelin1984
Контакти:

Мнениеот venelin1984 » 05 ное 2013 22:48

Смърт за Всички комуняги и техните последователи , гонене и бой до дупка.Циганин и Комунист и на снимка да го видиш трябва да го биеш.

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 05 ное 2013 22:52

bastuna2003 написа:
parvanoff написа:
Betchualeng Arnaikem написа:
hristov25 написа:А за какво беше срещата между Красимир Стефанов и Красьо Черния и защо се твърди, че последният усигурява студенти за протести. Срещу Орешарски съм, но ако има протести организирани от подобни мутри се питам какво следва. Орешарски пада и кой идва, и от кой е подкрепен.

Идва друг Олигарски с други финансови донори, на които той оказва дребни услуги за стотици милиони в знак на благодарност. Фани едните и удари другите!

Ти можеш ли да четеш? Две мнения по-нагоре съм обяснил какво постигаш с такива мнения. И ти ли подкрепяш тези, които купуват гласовете на ромите? Или подкрепяш с цената на всичко д/п/с и бс/к/п?

Съгласен съм!
Бутаме Олигарски!
Кой идва?
Отговорът ти ще бъде в стила на студентите - Някой честен и морален, нали :mrgreen:

Отговорът ми ще бъде доста по-различен от този на студентите.
Достатъчно е да можеш да погледнеш по-задълбочено на нещата. Ако смяташ, че някога по света ще има чисти като сълза хора, които да мислят само за другите, а не и за себе си, то определено си сбъркал планетата. ;) А хиляди пъти съм обяснявал защо тези са най-голямото зло за България и че всеки друг е по-добре от тях. И неслучайно съм написал, че имаше други, които най-малкото се съобразяваха с почти всеки протест, но сигурно и ти не помниш /дали, защото така е изгодно или пък промит от огромната пропаганда, засилена в пъти напоследък/, сякаш това не е важно за държавата ни...
само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!

Потребителски аватар
dzhambov

Мнениеот dzhambov » 05 ное 2013 22:53

КНДР написа:Тези платени студнетчета, кога най-после ще бъдат арестувани, това не са хора които искат да учат, а платени чалга идиоти, пречещи на нормалните студенти да учат. Не може заради 50 платени соросоида, да страдат хиляди гладни за знания студенти.

Шматка къде са се навряли "хилядите гладни за знания студенти" и защо не се вдигнат и да премахнат окупацията щом толкова им пречи?

Потребителски аватар
venelin1984
Контакти:

Мнениеот venelin1984 » 05 ное 2013 22:53

Защото още следваме комунизма заедно с ДПС да ни управлява , сме най - бедният народ в ЕС.Защото комунизма учи как само да се краде от народа.

Потребителски аватар
Безкомпромисен
Контакти:

Мнениеот Безкомпромисен » 06 ное 2013 00:11

Всички протести са нагласени отт комунистическите престъпници и са оглавявани от техни хора , правещи се на антикомунисти!Никъде на протестите не чух за декомунизация - най-важното нещо , което трябва да се свърши в една държава! Дали БСП или ГЕРБ ще управлява - все същото - все комунистически престъпници ни управляват!
Бог да пази България от комунисти!
Здравейте роби на комунизма!
русофилство=комунизъм=българофобия
http://bezkompromisno-georgijekov.blogspot.com - тук ще намерите истината за комунистическите престъпления срещу българския народ и българската държава!

Графът
Контакти:

Мнениеот Графът » 06 ное 2013 09:21

parvanoff, опитваш се да даваш мнения като от последна инстанция, а това дразни.не е сериозно (или много сериозно лансираш една партия) да твърдиш, че ако се слушат протестиращите това е добре за държавата. с огъване реформи не се правят. ако образно казано има 5 лв в държавата и те се разпределят по някакъв начин в 5 сектора, но ревнат 4 от тях, че искат повече? какво правим, взимаме от болните, за да дадем на учениците или сваляме пенсиите, за да даваме на майките? виждаш колко е несъстоятелно да се избягват големите решения под обществен натиск. големият "успех" на гроб беше умелото настървяване на едни социални групи срещу други, след което идва борисов и "решава" проблема. аз нямам никаква аванта да крепя правителството или да допринасям за летаргията на цялото ни общество. с това явление трябва да се борят абсолютно всички отговорни парти. трябва да показват реализируеми идеи, конкретни мерки за справяне с наболели проблеми. щом не успяват, значи политическата система в този и вид вече не е функционална. от начина, по който ме нападаш излиза, че аз съм виновен за ситуацията, само защото съм я констатирал, а не защото съм (не)бил участник в нея. да приемем хипотетично, че аз целя да успивам народа с приказки, които ще го отдалечат от урните и ще лансират покупката на гласове и контролирания вот. ако наистина сме толкова будна нация, защо нямаме два поредни мандата управление на една партия? защо нямаме правителство, което да не занимава прокуратурата, след като сдаде властта? защо след като герб кадруваше там, където е възможно и то ниско образовани, но послушни политикани, аз трябва да ги харесвам? ами не искам! примерите са много, но няма нужда да се изпада в обширна конкретика, за да те убеждавам, че ме обиждаш неправомерно и ме обвиняваш, защото не искам гроб да се върне на власт, с мотива, че се вслушвали в гласа на народа.
България има много отбори, но "Ботев" Пловдив е само един!

Потребителски аватар
GA_ veliki
Контакти:

Мнениеот GA_ veliki » 06 ное 2013 10:52

КНДР написа:Тези платени студнетчета, кога най-после ще бъдат арестувани, това не са хора които искат да учат, а платени чалга идиоти, пречещи на нормалните студенти да учат. Не може заради 50 платени соросоида, да страдат хиляди гладни за знания студенти.

Ей го соросоида
Изображение
Не с гняв, със смях се убива..
Това е спортен форум на "Гонг", един от най-уважаваните в България... :lol:
Това, че не обичам сащ не значи,че обичам путин
"Люлека ми замириса"

Потребителски аватар
GA_ veliki
Контакти:

Мнениеот GA_ veliki » 06 ное 2013 10:56

parvanoff написа:Съгласен съм!
Бутаме Олигарски!
Кой идва?

За това най -добре да няма избори, да няма партии, да няма парламент...е различни мнения може да има ,защото никой не ги слуша,това ли предлагаш?
Не с гняв, със смях се убива..
Това е спортен форум на "Гонг", един от най-уважаваните в България... :lol:
Това, че не обичам сащ не значи,че обичам путин
"Люлека ми замириса"

Върни се в “Свободна зона”