tyranta написа:Каквото и да го накажат няма да съм доволен .. защото каква фаида ? тои си пребра парите и ограби труда на момчетата ... Аз бях на стадиона .. стоях точно в тази половина където се разиграха всичките положения ... бях зад скамейката на гостуващия отбор и се виждаше всичко ясно ... НИКАКЪВ ФАУЛ на Менди ... ( Жоро Илиев сам си призна след мача ) НИКАКВА ДУЗПА на Т.Янчев ... той се спря и Райков падна .. ( само че момчето от билярдната маса няма топките на Жоро Илиев за да си признае като мъж... ) от всичките повторения които изгледах можеби вече са над 100 пъти се вижда че в момента на центриране на Мартин Петров ... последния в защита и Валентин Илиев са на една линия ... НО СТРАНИЧНИЯ ИЗОСТАВА С ПОНЕ 3 МЕТРА !!! да не кажа и повече ... и пак от същите повторения след това се вижда и играта с ръка на футболист на моряците ... ( ТЯ СЕ ВИДЯ И НА СТАДИОНА ) но също няма кои да свирне ... след това положението за Сидибе като му се качиха на главата със едната ръка и дърпан за фланелката със другата на 2 метра пред нак.поле .. и пак не го видя и вече стана това със изгонването на тренерите ... е ако това не е подигравка незнам ...
Прекалено много си пристрастен и преценката ти не е трезва.
Грешки ВИНАГИ стават, а дали са умишлени никой няма право да обвинява, направили го да извади доказателства, защото и вашия Котев голям го вади, но кръчмарски, то само лае, колкото да ви пали фитила, но няма топки за повече.
Съдиите са наказани, ама защо са наказани кел файда, ако не бяха наказани щеше да има рев, че не са наказани.
Тарикат мъж не писка