БОТЕВ ПД - ЛОКО ПД

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Кой ще победи?

Анкетата завърши на 31 окт 2009 21:05

1
50
46%
Х
11
10%
2
48
44%

Общо гласове: 109

JuStDoIt
Контакти:

Re: БОТЕВ ПД - ЛОКО ПД

Мнениеот JuStDoIt » 27 окт 2009 00:04

Винаги уважавам дербито със ЛОКО, винаги един месец преди това мисля за предстоящият мач, последните няколко години дербито не е това което беше.Но със Левски мразя Шопите мислят се за нещо повече от НАС , Левски ни изкара от групата тогава няма да забравя как играха като Финал на ШЛ , а мачът им беше без значение. Всички говорите как едно време било да се ходи на мачовете на Локо и Ботев с/у Шопите , аз и мойте приятели и сега ходем на мачовете на ЛОКО с/у Шопите ,и на Ботев с/у шопите. И независимо че имаме различни пристрастия подкрепяме винаги Пловдивският футбол, за ДЕРБИТО се Разделяме ако сме в агитките ако не Сядаме и гледаме мачът заедно, Няма умраза в нас няма и да има Ние сме От ПЛОВДИВ.
След дербито победителите наливат половин година падналите, там се изразява нашата умраза :lol:
Умрях си от кеф преди няколко кръга Даксон кат им го заби на Шопите в 91 мин най - боли .
Но все пак за мачът Ботев излезе ли със италянците и Карлет да е на линия 3 :0 за Ботев. Ако сме със юнушите Победа за вас така ги виждам аз нещата.
Незнам дали сте виждали играта на ботев, но със ваши фенове (локо) гледали играта, коментирахме че излезат ли и Италянците ще се получи едно наистина от дербитата който скоро ги нямаше . Дай Боже се насладим на един Добър мач!
БОТЕВ до ГРОБ !

Потребителски аватар
ilian12
Контакти:

Мнениеот ilian12 » 27 окт 2009 00:17

plovdivram написа:ilian12
plovdivram, сам разбираш, че е абсурдна фразата "вие ще приемете ...", смяташ че всички фенове на Ботев разсъждават по един и същ начин? От това което чета във форума излиза, че голяма част от локомотивците приемат болезнено идеята, че част от ботевистите не смятат мача Ботев - Локо за първото по важност дерби. За мен лично най-важните мачове на Ботев са срещите с ЦСКА, Левски и Локомотив. От друга стана за да има истинско дерби, трябва да се борим помежду си я за титла, я за купа или медали. Не съм правил проучване, но смятам че са били рядкост годините когато и Ботев и Локо са се борели едновременно за призовите места. Остава само градското съперничество, но то не е същото.

При истинското дерби битката е на терена, която евентуално се пренася и по трибуните. При Ботев и Локомотив "битката" е по трибуните и кафенетата и от там се пренася на терена. Вие не сте ЦСКА да ни изсмуквате най-добрите футболисти в продължение на десетелетия. За другите не знам, но вече повече от 20 години не мога да проста на Левски как дадоха титлата на Берое, само и само да не е при нас. Затова победата над Левски е от първо значение за мен и тогава ми е най-кеф.

Не!!! Едно ДЕРБИ не е САМО БОРБА за ПРИЗОВИ МЕСТА!!! Погледни в БИРМИНГАМ как е... В Севиля... Рим.... Въпросното т.нар. "Ийстмидландско дерби" между Дарби и Форест и ред... ред други!!! От думите ти човек да остане с впечатление, че в България има ТРИ отбора, които спорят помежду си и това са Левски, ЦСКА и вие... така ли е?!! Искаш да кажеш, че вие с двете си титли, едната от които през първите години на организираният ни футбол сте един от ФАКТОРИТЕ на първенството, които ПРЕЗ ВСИЧКИТЕ му години е БИЛ СРЕД БОРЕЩИТЕ СЕ ЗА ПРИЗОВИ МЕСТА и това прави мачовете ви с тези два отбора /ЛЕВСКИ и ЦСКА/ ДЕРБИТА, които са някакво НЕВЕРОЯТНО СЪПЕРНИЧЕСТВО?! Така ли?!! Ами аз пак питам КОЛКО МАЧА сте изиграли с Левски и АС23 /ако приемем ЦСКА за техни приемници/?!!

Преиначаваш някой неща: Има разлика между това да се радвам най-много на победите над ЦСКА и особено над Левски и идеята прокарвана от тебе, че според мен БГ футбола е: Ботев, Левски, ЦСКА и ... миманс. Това ли са най-големите ви страхове, че ботевистите не ви възприемат на сериозно? Мача на Ботев с Локомотив е представление, а когато играем с шопите нещата са други ... виж болднатият текст ... .
Последна промяна от ilian12 на 27 окт 2009 11:08, променено общо 1 път.
105 години / 4 поколения ботевисти!

Потребителски аватар
birabecks
Контакти:

Мнениеот birabecks » 27 окт 2009 00:33

JuStDoIt написа:Винаги уважавам дербито със ЛОКО, винаги един месец преди това мисля за предстоящият мач, последните няколко години дербито не е това което беше.Но със Левски мразя Шопите мислят се за нещо повече от НАС , Левски ни изкара от групата тогава няма да забравя как играха като Финал на ШЛ , а мачът им беше без значение. Всички говорите как едно време било да се ходи на мачовете на Локо и Ботев с/у Шопите , аз и мойте приятели и сега ходем на мачовете на ЛОКО с/у Шопите ,и на Ботев с/у шопите. И независимо че имаме различни пристрастия подкрепяме винаги Пловдивският футбол, за ДЕРБИТО се Разделяме ако сме в агитките ако не Сядаме и гледаме мачът заедно, Няма умраза в нас няма и да има Ние сме От ПЛОВДИВ.
След дербито победителите наливат половин година падналите, там се изразява нашата умраза :lol:
Умрях си от кеф преди няколко кръга Даксон кат им го заби на Шопите в 91 мин най - боли .
Но все пак за мачът Ботев излезе ли със италянците и Карлет да е на линия 3 :0 за Ботев. Ако сме със юнушите Победа за вас така ги виждам аз нещата.
Незнам дали сте виждали играта на ботев, но със ваши фенове (локо) гледали играта, коментирахме че излезат ли и Италянците ще се получи едно наистина от дербитата който скоро ги нямаше . Дай Боже се насладим на един Добър мач!
БОТЕВ до ГРОБ !

Ами и аз ходих на мача ви с ЦСКА с мои приятели,"папагали" ;) ,и много ме беше яд,че паднахте,защото имаше как поне Х да направите,ама...След мача отидохме да пием по 2-3.Разбрахме се кой къде ще стои на Дербито и какво ще скандира :lol: След мача ще седнем в някоя кръчма да уточним някои "детайли" и тва е.И мисля,че е нормално.В смисъл,по-добре е от това да се трепем с павета по "Източен",както преди няколко години,когато отложиха мача и да правим сеир на журналята ,че и на цяла България.
Ту мъч пипълс към онли фор дъ паст дъ тайм.Но уорк ! Но секрифиси...

JuStDoIt
Контакти:

Мнениеот JuStDoIt » 27 окт 2009 01:02

Напълно съм съгласен със теб относно изцепките на Източен.Виж да е със Агитка на някой гостуващ отбор по ще го разбера но, чак такава умраза м/у Пловдивчани не е добре. Дано стадионът се напълни и покажем на ШОПИТЕ какво се казва ДЕРБИ и какво се казва атмосфера на трибуните, Жал ме е защото Пловдив е най-футболният град , а и 4 ни отбора са пълна трагедия....
Дано се оправят нещата и дербито да е м/у 1 ят и 2 ят а не както сега.....

Потребителски аватар
ktulu:

Мнениеот ktulu: » 27 окт 2009 09:38

birabecks написа: Не знам защо сред феновете на Ботев,битува мнението,че ето виждате ли,всички "буфери" стискат палци да няма сделка... :roll: Явно на жълтите фенове,особено по-младите,тази версия е много удобна.Да се поддържа омразата,"градските легенди" за "кръвните врагове" и т.н.

Майна, не си прав изобщо. Само погледни коментарите във ВСИЧКИ други форуми и ще разбереш какви "пожелания" се сипят постоянно по наш адрес. Такива като теб са единици! Дори и вашите "духовни водачи" работят за насаждане на този нагативизъм и омраза. Като рам-а напр., който също говори преди време с насмешка за "социално слабите безработни"!
///// Gialloneri /////

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 27 окт 2009 10:07

ktulu:
Майна, не си прав изобщо. Само погледни коментарите във ВСИЧКИ други форуми и ще разбереш какви "пожелания" се сипят постоянно по наш адрес.

Абе ктулу:...
а замислял ли Ами я погледни нетпространството че сте го задръстили с "легенди" за нас бе майна!!! Нужно ли е да повтаряме, колко са те за "циганите", "мангалите", "кюстендилците".... То това какво според поражда бе ктулу:?!! Какво очаквахте след всичката тази ГНУС и ПОМИЯ, която изливате срещу нас С ГОДИНИ!!! Отговори ни де... Ти да не би да си сред тези, КОИТО НЕ ГИ УДОБРЯВАТ ТЕЗИ НЕЩА?!!

ktulu:
Такива като теб са единици! Дори и вашите "духовни водачи" работят за насаждане на този нагативизъм и омраза. Като рам-а напр., който също говори преди време с насмешка за "социално слабите безработни"!

ktulu:, :lol:
За разлика от теб, който се представя АНОНИМНО, в този форум и който предполагам е сменил поне два-три ника само тук... аз ПОНЕ НЕ се КРИЯ... това означава, че поне съм СЕРИОЗЕН по отношение на нещата, които казвам... Ти от ЕДИН мой ПОСТ направи цяла ТЕОРИЯ бе майна!!! Че то това за СОЦИАЛНИТЕ да не съм го "пуснал" аз бе майна :lol:?!! Че то го разправяше ЦЯЛА БГ!!! И трябва да ти кажа, че като нищо пак може да си е истина... Защо ли?! Ами защото парите ПО ПОДОБНИ ПРОГРАМИ не се плащат ДИРЕКТНО НА ФУТБОЛИСТИТЕ, А НА РАБОТОДАТЕЛИТЕ ИМ?!! А схемите при ХРИСТОЛА са толкова "ПРОЗРАЧНИ", че там никой неможе да каже какво точно е положението... А иначе Берлускони точно при Бареков разправяше, че едно нещата, с което се гордее неговото правителство е имено ПРОГРАМАТА ЗА БЕЗРАБОТНИТЕ... т.е. ако ЕДИН РАБОТОДАТЕЛ наеме БЕЗРАБОТНИ то ДЪРЖАВАТА МУ ПОМАГА!!!

ktulu:
Дори и вашите "духовни водачи" работят за насаждане на този нагативизъм и омраза.

Ето това, вече е СЕРИОЗНО майна?! Ктулу:... Понеже знам, че под ироничното "духовни водачи" имаш предвид мен и Ангел... Мога ли да те попитам ....Как ТОЧНО го правим това нещо бе майна?!! Това ли успяха да ви родят АНОНИМНИТЕ глави?! След СУМАТИ опити да КОМПРОМЕТИРАТЕ това, което правим с Ангел - то не бяха "лъжци", "крадци" и т.н.. ТОВА ЛИ УСПЯХА ДА ВИ РОДЯТ ГЛАВИТЕ!!! И всичко това защо?!! 'щото ПОНЕ ВЕДНЪЖ НЕ НАМЕРИХТЕ СМЕЛОСТ ДА ИЗЛЕЗЕТЕ ОТ "ХРАСТИТЕ" И ДА НИ "ПОСОЧИТЕ" ОТКРИТО!!! СТИГА СТЕ "МИШКУВАЛИ" ПО ФОРУМИТЕ!!!... Така сте много, много ЖАЛКИ!!!
ПОНЕ ВЕДНЪЖ СЕ АРГУМЕНТИРАЙ... И КАЖИ КАК "ДУХОВНИТЕ ВОДАЧИ" НАСАЖДАТ ОМРАЗА МЕЖДУ ФЕНОВЕТЕ?!
Изображение

Потребителски аватар
ktulu:

Мнениеот ktulu: » 27 окт 2009 10:56

а замислял ли Ами я погледни нетпространството че сте го задръстили с "легенди" за нас бе майна!!! Нужно ли е да повтаряме, колко са те за "циганите", "мангалите", "кюстендилците"....

Много елементарно рам, много елементарно. Първо, на "цигани" вие отвръщатя със "селяни". Искаш сега да започнем спор от типа "кокошката или яйцето" ли?...И кой е почнал първи, така ли? Освен това НИЕ ли сме виновни, че и на много други стадиони в БГ ви посрещат по тоя начин??? Второ, слагаш всички под общ знаменател. Не мисля, че е редно!!! Все едно аз да ти кажа, че си "клошар", само защото Чобата (който за малко да го убием :lol: ) е също ваш фен. Аз не мога да отговарям за мнението и изказванията на другите...още повече, че имам МНОГО приятели, които са локомотивци! Вярвам, че и ти ще се разграничиш от "циганиите". Или поне така е редно...

За разлика от теб, който се представя АНОНИМНО, в този форум и който предполагам е сменил поне два-три ника само тук... аз ПОНЕ НЕ се КРИЯ... СТИГА СТЕ "МИШКУВАЛИ" ПО ФОРУМИТЕ!!!... Така сте много, много ЖАЛКИ!!!
...

За кой ли път излизаш с тоя номер за анонимноста. Това, че ТИ не ме познаваш лично, не значи, че е така с всички, нали ;) и ДА, смених 2-3 ника тук, но всеки знае, че съм си аз, независимо дали преди или след "ктулу" има една или две точки!!! АКО непременно си решил, че преди да разменим някой и друг пост в тоя форум трябва да се познаваме...ами ПО ВСЯКО ВРЕМЕ :!: Дори на мен ще ми е интересно да се запознаем ;)

Че то това за СОЦИАЛНИТЕ да не съм го "пуснал" аз бе майна ?!! Че то го разправяше ЦЯЛА БГ!!!

Аха, значи като става въпрос за чужди твърдения, ти искаш СЕРИОЗНИ и ДОСТОВЕРНИ източници, а сега "цяла България го говорила...". Нямаш ли претенции за това, мненията ти да значат НЕЩО и да имат тежест? Ако да, не повтаряй глупости като "папагал", само защото друг го е казал, а ако не...твой избор...можеш спокойно да си вярваш на буферски клоаки като Марицата...
///// Gialloneri /////

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 27 окт 2009 11:33

ktulu:
Много елементарно рам, много елементарно. Първо, на "цигани" вие отвръщатя със "селяни". Искаш сега да започнем спор от типа "кокошката или яйцето" ли?...И кой е почнал първи, така ли?

Ха-ха ктулу:... Пак изместваш "градусите"!!! :lol: Въпроса бе в това КОЙ и КАК НАСАЖДА ОМРАЗА?!! И според ре-поста ти към бирабекс излизаше, че 'щото видите ли какви пожелания сте получавали спрямо Митко Хр... колко лоши били фенвете на Локо Пд... Ами при вас какво беше бе майна... "с Жоро на море"... "възстановки на "Буда бар""... скандирания "Буда бар"... "снайпери"... 'ма айде да не кажеш, че това е като "яйцето и кокошката" /което не е далеч от истината/ няма да продължавме с примерите!!!

ktulu:
Второ, слагаш всички под общ знаменател. Не мисля, че е редно!!! Все едно аз да ти кажа, че си "клошар", само защото Чобата (който за малко да го убием ) е също ваш фен. Аз не мога да отговарям за мнението и изказванията на другите...още повече, че имам МНОГО приятели, които са локомотивци! Вярвам, че и ти ще се разграничиш от "циганиите". Или поне така е редно...

Че кой е казал, че ви слагам под общ знаменател!!! Ако не се лъжа, там по-горе зададох въпроса ТИ РАЗГРАНИЧАВАШ ли се от цялата ПОМИЯ, която се излива срещу нас?! Разбира се... аз немога да кажа, че си ТИ, защото всички тези неща са АНОНИМНИ!!! Така, че далеч съм от мисълта да кажа, че ти си ОТГОВОРЕН затова!!! :lol: Пак ти казвам ВЪПРОСА беше КОЙ, КАК и ПО КАКЪВ начин насажда омраза между феновете?!! И как така се оказа, ЧЕ САМО НИЕ Я НАСАЖДАМЕ?! 'щото точно така прозвуча поста ти в отговор на Бирабекс... Върни се, прочети си го и сам се убеди!!! Някак си никъде не отчиташ нещата, които вие "бълвате" срещу нас, а излиза, че "пожеланията" от нашите фенове към вас спрямо смяната на собствеността ви и "духовните водачи" я НАСАЖДАТ!!! И сега пак ще те попитам:

КАК "ДУХОВНИТЕ ВОДАЧИ" НАСАЖДАТ ОМРАЗА МЕЖДУ ФЕНОВЕТЕ?!! Молят е или се АРГУМЕНТИРАЙ или другата мъжка постъпка е да се ИЗВИНИШ?!! Това са СЕРИОЗНИ обвинения майна?!

ktulu:
Аха, значи като става въпрос за чужди твърдения, ти искаш СЕРИОЗНИ и ДОСТОВЕРНИ източници, а сега "цяла България го говорила...". Нямаш ли претенции за това, мненията ти да значат НЕЩО и да имат тежест? Ако да, не повтаряй глупости като "папагал", само защото друг го е казал, а ако не...твой избор...можеш спокойно да си вярваш на буферски клоаки като Марицата...

ktulu: :)
Това направо е смешно бе майна!!! За какви СЕРИОЗНИ и ДОСТОВЕРНИ източници ми говориш за НЕЩА, които АЗ ЛИЧНО НИКОГА НЕ СЪМ ИМАЛ НУЖДА ДА ДОКАЗВАМ!!! Какво има в това ТВЪРДЕНИЕ, което пак казвам, ЧЕ НИКОГА НЕ СЪМ ОТРИЧАЛ, ЧЕ Е НА БАЗА "СЛУХОВЕ"!!! Какво толкова ВАЖНО видя ти в това нещо, че го повтаряш като нещо, от което зависи съдбата на клуба ти?! :) И като вземеш това, че ТОВА нещо съм го СПОМЕНАЛ САМО В ЕДИН МОЙ ПОСТ, който гласеше нещо от сорта на:
"Вижте какво ни е положението на футбола, че идват тук някакви футболисти от най-долните нива на италианският професионален футбол като СОЦИАЛНА помощ и са само на няколко срещи оттова да почнат и да печелят своите мачове"... ако не ме лъже паметта, беше нещо такова!!! Ти си го изровил можеш да го постнеш и по-точно!!!

Е!!! Кажи ми какво видя в този пост, че ГО ПРАВИШ НА ТАКЪВ ВЪПРОС?!! :) И чак на база това правиш някакви ГЕНЕРАЛНИ ИЗВОДИ?!! :lol: "клоаки-млоаки" :lol: дано наистина не го мислиш сериозно!!! :lol: Иначе ОК... Вярваме ви... 'щом казвате... Играчите ви не са на СОЦИАЛНИ!!! Не че ни интересува толкова!!!

ktulu:
За кой ли път излизаш с тоя номер за анонимноста. Това, че ТИ не ме познаваш лично, не значи, че е така с всички, нали АКО непременно си решил, че преди да разменим някой и друг пост в тоя форум трябва да се познаваме...ами ПО ВСЯКО ВРЕМЕ. Дори на мен ще ми е интересно да се запознаем

Ами ктулу: Разликата е в това, че ти също не ме познаваш, но знаеш със сигурност /или поне можеш да го научиш, безпроблемно/ името ми... и да си сигурен, че то е РЕАЛНО... Това означава, че МОЖЕШ ДА МИ ТЪРСИШ РЕАЛНА ОТГОВОРНОСТ ЗА ДУМИТЕ МИ... А не ПРИМЕРНО аз да ти разправям навсякъде, че си "лъжец", "крадец на история", че "насаждаш омраза"... и това да го правя СЪВСЕМ ЦЕЛЕНАСОЧЕНО точно в най-четените форуми... :lol: Ето това имам предвид по въпроса за АНОНИМНОСТТА!!! Не че има нужда да се познаваме, но когато отправяме СЕРИОЗНИ обвнинения КЪМ ХОРА, КОИТО НЕ СА АНОНИМНИ и много добре се знае кой стои зад НИК-а, то трябва да имаме доблестта да го направим като тях...т.е. НЕ АНОНИМНО и най-малкото АРГУМЕНТИРАНО... :)
Изображение

Потребителски аватар
lokofan
Контакти:

Мнениеот lokofan » 27 окт 2009 21:21

birabecks написа:
ilian12 написа:Ако толкова искате да има дерби, то се молете тогава да има сделка в Ботев, но тогава вероятността да вземете нещо рязко намалява. Сигурни ли сте, че искате тежко дерби или по-скоро победа над необиграни младоци?

Искаме здраво Дерби.Нека да победи по-добрия,ако загубим,няма да е голяма трагедия.Ако ви бием,ще го направим във ваше присъствие,а не като последния път.Не знам защо сред феновете на Ботев,битува мнението,че ето виждате ли,всички "буфери" стискат палци да няма сделка... :roll: Явно на жълтите фенове,особено по-младите,тази версия е много удобна.Да се поддържа омразата,"градските легенди" за "кръвните врагове" и т.н.Познавам много наши фенове,естествено ,не от най-младите,които псуват Селския не по-малко от вас.Няма нищо по-хубаво от това,да има два силни Пловдивски отбора.Това го знае всеки трезвомислещ човек и не знам защо си правите изводите от това,което се пише по форумите.Ако се следва логиката на форумните войни...ами ние ще се изтрепем по улиците бе,майна.Не знам кой кво бачка, но аз лично работя в един офис с двама "чорбари",двама "папагали",три "говеда" и един "паламуд"...Вярно,в София,но всеки от вас,в Пловдив,няма начин,да не работи с колега от "другия лагер".И като се има предвид,че в Пловдив всеки афишира открито пристрастията си към любимия отбор...би трябвало да стават търкали през 5 минути...Така че,пожелавам ви успех със сделката и най-после да си ходим на мачовете и да се псуваме като нормални хора 90 мин ;) След това - живота продължава.

Абсолютно си прав....браво за мъжкия коментар!!!

kubik
Контакти:

Мнениеот kubik » 28 окт 2009 14:21

http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=423518

Димитър Илиев: Очаквам поредното зрелищно дерби

Капитанът на Локо Пд Димитър Илиев очаква 91-ото пловдивско дерби да се превърне в поредния зрелищен двубой между двата отбора. 21-годишният нападател очаква в Битката за Пловдив да вкара поредния си гол във вратата на Ботев, а „смърфовете” да увеличат победната си серия над вечния съперник. Пред Гонг Митко Илиев говори за двубоя Ботев – Локо Пд и за изравнените сили в първенството.

- Какви са очакванията ти от поредното пловдивско дерби?

- Очаквам нашият отбор да се раздаде напълно и да играем добре, както го направихме в последните дербита. Мисля че сме по-добри от Ботев и очаквам да спечелим.

- Намирате се в добра серия в мачовете срещу Ботев. Може ли това да ви успокои?

- Напротив. Мотивирани сме да продължим серията с нова победа. Резултатът от този двубой е много важен, защото победителят е с повишено самочувствие за следващите мачове.

- Двата отбора отново влизат в този мач от дъното на класирането.

- За съжаление е така. Локомотив можеше да има поне 14-15 точки вместо сегашните 8, но шансът и липсата на опит ни отреждат това място. Ботев пък има само една точица. Не е добре за целия български футбол, когато пловдивските отбори са на дъното, но това е реалността. Надявам се в скоро време дербито да се превърне в битка за челните места.

- Може ли домакинската загуба от Сливен да ви повлияе негативно в психологически аспект?

- Щеше да е по-добре да влезем в дербито след победа, но в мача със Сливен имаше фактори, които ни лишиха от трите точки. Вече забравихме този мач. Мислим за Ботев. Искаме да победим и да тръгнем нагоре.

- Очакваш ли по-различно дерби с толкова италианци в състава на Ботев?

- Типично за футбола в тяхната страна се затварят добре. Гледах мача им срещу Черноморец. Мога да кажа, че са научени футболисти. Играят грамотно и правилно тактически. Със сигурност и те ще търсят победата в събота. И за двата отбора точките са важни. Очаквам да се получи завързан и зрелищен мач.

- Разписа се в последните два мача. Предполагам за имения ден съотборниците ти са ти пожелали да вкараш и сега?

- Да. Повечето пожелания бяха в краткосрочен план – да вкарам гол в събота. Дано да се разпиша пак и да продължа традицията. По-важното обаче е да се върне с 3 точки от ст. „Христо Ботев”.

- Очакваш ли пълен стадион?

- Да. Мисля че ще има малко празни места.

- Каква е ролята на публиката в пловдивското дерби?

- Без нея колоритът няма да бъде същият. Двете агитки правят страхотни хореографии. Според мен в последните години пловдивското дерби засенчва това между Левски и ЦСКА. Нашият мач е ако не по-стойностен, то поне по-интересен. Когато чуем рева на публиката краката ни се подкосяват и в първите минути чувството е неописуемо. Който е играл в това дерби може да разбере за какво говоря.

- Локо Пд се намира в незавидно положение. Какви са целите ви до края на полусезона?

- Очаквам да извлечем максимума от тези мачове. Имаме трудни гостувания на Локо Сф и Литекс. Дано това, което загубихме в срещите срещу по-слаби съперници си го вземем от силните.

- Какво мислиш за първенството тази година? Получават се интересни резултати.

- Шампионатът е много завързан. Получават се интересни резултати, като загубите на Левски от Берое и на ЦСКА от Миньор. Това до скоро беше немислимо. Ние загубихме от Мездра и Своге, а взехме точки от Левски и Черно море. Истината е, че силите са много изравнени и всичко опира до настройката за определения мач. Който е по-мобилизиран обикновено печели.

- Името ти се спряга за трансфер в грандовете? Колко време ще останеш на Лаута?

- Никой от ръководството не ме е уведомявал за интерес от други отбори. Ако това е истина няма как да не съм поласкан. В момента обаче мисля само за доброто представяне на Локомотив и не мисля за напускане.

- Прогнозата ти за дербито?

- Не искам да давам прогнози. Надявам се да победим.

Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!

Върни се в “Локо Пловдив”