ktulu:
Много елементарно рам, много елементарно. Първо, на "цигани" вие отвръщатя със "селяни". Искаш сега да започнем спор от типа "кокошката или яйцето" ли?...И кой е почнал първи, така ли?
Ха-ха ктулу:... Пак изместваш "градусите"!!!

Въпроса бе в това КОЙ и КАК НАСАЖДА ОМРАЗА?!! И според ре-поста ти към бирабекс излизаше, че 'щото видите ли какви пожелания сте получавали спрямо Митко Хр... колко лоши били фенвете на Локо Пд... Ами при вас какво беше бе майна... "с Жоро на море"... "възстановки на "Буда бар""... скандирания "Буда бар"... "снайпери"... 'ма айде да не кажеш, че това е като "яйцето и кокошката" /което не е далеч от истината/ няма да продължавме с примерите!!!
ktulu:
Второ, слагаш всички под общ знаменател. Не мисля, че е редно!!! Все едно аз да ти кажа, че си "клошар", само защото Чобата (който за малко да го убием ) е също ваш фен. Аз не мога да отговарям за мнението и изказванията на другите...още повече, че имам МНОГО приятели, които са локомотивци! Вярвам, че и ти ще се разграничиш от "циганиите". Или поне така е редно...
Че кой е казал, че ви слагам под общ знаменател!!! Ако не се лъжа, там по-горе зададох въпроса ТИ РАЗГРАНИЧАВАШ ли се от цялата ПОМИЯ, която се излива срещу нас?! Разбира се... аз немога да кажа, че си ТИ, защото всички тези неща са АНОНИМНИ!!! Така, че далеч съм от мисълта да кажа, че ти си ОТГОВОРЕН затова!!!

Пак ти казвам ВЪПРОСА беше КОЙ, КАК и ПО КАКЪВ начин насажда омраза между феновете?!! И как така се оказа, ЧЕ САМО НИЕ Я НАСАЖДАМЕ?! 'щото точно така прозвуча поста ти в отговор на Бирабекс... Върни се, прочети си го и сам се убеди!!! Някак си никъде не отчиташ нещата, които вие "бълвате" срещу нас, а излиза, че "пожеланията" от нашите фенове към вас спрямо смяната на собствеността ви и "духовните водачи" я НАСАЖДАТ!!! И сега пак ще те попитам:
КАК "ДУХОВНИТЕ ВОДАЧИ" НАСАЖДАТ ОМРАЗА МЕЖДУ ФЕНОВЕТЕ?!! Молят е или се АРГУМЕНТИРАЙ или другата мъжка постъпка е да се ИЗВИНИШ?!! Това са СЕРИОЗНИ обвинения майна?!
ktulu:
Аха, значи като става въпрос за чужди твърдения, ти искаш СЕРИОЗНИ и ДОСТОВЕРНИ източници, а сега "цяла България го говорила...". Нямаш ли претенции за това, мненията ти да значат НЕЩО и да имат тежест? Ако да, не повтаряй глупости като "папагал", само защото друг го е казал, а ако не...твой избор...можеш спокойно да си вярваш на буферски клоаки като Марицата...
ktulu:
Това направо е смешно бе майна!!! За какви СЕРИОЗНИ и ДОСТОВЕРНИ източници ми говориш за НЕЩА, които АЗ ЛИЧНО НИКОГА НЕ СЪМ ИМАЛ НУЖДА ДА ДОКАЗВАМ!!! Какво има в това ТВЪРДЕНИЕ, което пак казвам, ЧЕ НИКОГА НЕ СЪМ ОТРИЧАЛ, ЧЕ Е НА БАЗА "СЛУХОВЕ"!!! Какво толкова ВАЖНО видя ти в това нещо, че го повтаряш като нещо, от което зависи съдбата на клуба ти?!

И като вземеш това, че ТОВА нещо съм го СПОМЕНАЛ САМО В ЕДИН МОЙ ПОСТ, който гласеше нещо от сорта на:
"Вижте какво ни е положението на футбола, че идват тук някакви футболисти от най-долните нива на италианският професионален футбол като СОЦИАЛНА помощ и са само на няколко срещи оттова да почнат и да печелят своите мачове"... ако не ме лъже паметта, беше нещо такова!!! Ти си го изровил можеш да го постнеш и по-точно!!!
Е!!! Кажи ми какво видя в този пост, че ГО ПРАВИШ НА ТАКЪВ ВЪПРОС?!!

И чак на база това правиш някакви ГЕНЕРАЛНИ ИЗВОДИ?!!

"клоаки-млоаки"

дано наистина не го мислиш сериозно!!!

Иначе ОК... Вярваме ви... 'щом казвате... Играчите ви не са на СОЦИАЛНИ!!! Не че ни интересува толкова!!!
ktulu:
За кой ли път излизаш с тоя номер за анонимноста. Това, че ТИ не ме познаваш лично, не значи, че е така с всички, нали АКО непременно си решил, че преди да разменим някой и друг пост в тоя форум трябва да се познаваме...ами ПО ВСЯКО ВРЕМЕ. Дори на мен ще ми е интересно да се запознаем
Ами ктулу: Разликата е в това, че ти също не ме познаваш, но знаеш със сигурност /или поне можеш да го научиш, безпроблемно/ името ми... и да си сигурен, че то е РЕАЛНО... Това означава, че МОЖЕШ ДА МИ ТЪРСИШ РЕАЛНА ОТГОВОРНОСТ ЗА ДУМИТЕ МИ... А не ПРИМЕРНО аз да ти разправям навсякъде, че си "лъжец", "крадец на история", че "насаждаш омраза"... и това да го правя СЪВСЕМ ЦЕЛЕНАСОЧЕНО точно в най-четените форуми...

Ето това имам предвид по въпроса за АНОНИМНОСТТА!!! Не че има нужда да се познаваме, но когато отправяме СЕРИОЗНИ обвнинения КЪМ ХОРА, КОИТО НЕ СА АНОНИМНИ и много добре се знае кой стои зад НИК-а, то трябва да имаме доблестта да го направим като тях...т.е. НЕ АНОНИМНО и най-малкото АРГУМЕНТИРАНО...