За или против студентите и статуквото

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Нико
Контакти:

Re: За или против студентите и статуквото

Мнениеот Нико » 28 окт 2013 19:03

GOLEADOR написа:Днес студенти окупираха НБУ в подкрепа на колегите си от СУ.Възпитаници на Великотърновския университет и НАТФИЗ направиха същото.Съвсем скоро театрите затварят, солидарни със студентите.С една дума интелигенцията възстана срещу олигархичното управление на страната.Това е положението!

Значи според теб тези, които не са съгласни с новоизпечените морални ментори и герои, нямат нищо общо с интелигенцията?!!...На мен пък ми писна да ми играят разни смешни театри и докато публиката прелива от пусто в празно ,кукловодите се гушат яко за наша сметка!Пак ни прекарват , но явно повечето от нас никога няма да се светнат за реалността!Това е положението !

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 28 окт 2013 19:10

Нико написа:
GOLEADOR написа:Днес студенти окупираха НБУ в подкрепа на колегите си от СУ.Възпитаници на Великотърновския университет и НАТФИЗ направиха същото.Съвсем скоро театрите затварят, солидарни със студентите.С една дума интелигенцията възстана срещу олигархичното управление на страната.Това е положението!

Значи според теб тези, които не са съгласни с новоизпечените морални ментори и герои, нямат нищо общо с интелигенцията?!!...На мен пък ми писна да ми играят разни смешни театри и докато публиката прелива от пусто в празно ,кукловодите се гушат яко за наша сметка!Пак ни прекарват , но явно повечето от нас никога няма да се светнат за реалността!Това е положението !

Не позволявай да те управляват кукловоди.Щом се примиряваш с тези-това си е твой проблем,но другите българи не искаме повече задкулисно управление!Това е положението!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 28 окт 2013 19:13

Сега слушам едно девойче, което протестира и горката иска оставка на всички парламентарни групи и извън парламентарни такива :mrgreen:
Това девойче замисляло ли се е какво следва след това или просто си ги говори тези неща ей така по инерция?

Тези искания са несериозни и този им протест започна за оставката на някакъв декан или там какъв беше и няма и за 2 дни започна да иска оставка на правителството, което само по себе си води до това, че тези там изпълняват поръчки.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 28 окт 2013 19:16

GOLEADOR написа:
Нико написа:

Не позволявай да те управляват кукловоди.Щом се примиряваш с тези-това си е твой проблем,но другите българи не искаме повече задкулисно управление!Това е положението!

Кой ще те управлява от сцената?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 28 окт 2013 19:28

paceto написа:Сега слушам едно девойче, което протестира и горката иска оставка на всички парламентарни групи и извън парламентарни такива :mrgreen:
Това девойче замисляло ли се е какво следва след това или просто си ги говори тези неща ей така по инерция?

Тези искания са несериозни и този им протест започна за оставката на някакъв декан или там какъв беше и няма и за 2 дни започна да иска оставка на правителството, което само по себе си води до това, че тези там изпълняват поръчки.

Ми те тези окупатори са от протестърската мрежа, кво очакваш? Една пък обяви, че цяла България била с тях? :o Хубавото е, че никой не им се връзва. А дали осъзнават колко са смешни, си остава за тяхна сметка.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Нико
Контакти:

Мнениеот Нико » 28 окт 2013 19:30

paceto написа:Сега слушам едно девойче, което протестира и горката иска оставка на всички парламентарни групи и извън парламентарни такива :mrgreen:

Да де ама това мисленето не е толкова лесно нещо!...За повечето наши сънародници този процес си е пълна мистерия за огромно съжаление на всички нас!

Потребителски аватар
Безкомпромисен
Контакти:

Мнениеот Безкомпромисен » 28 окт 2013 19:31

Здравейте роби на комунизма, аз съм за радикална и безкомпромисна декомунизация , да изчистим отвсякъде комунистическите престъпници и да ги вкараме по затворите и концлагерите , там където им е мястото, за да не могат да пръскат болшевишко-комунистическата си зараза! Всички протести февруари и сега са оглавени от комунистически престъпници, дали комунистическата банда ГЕРБ ще ни управлява или комунистическата банда БСП - едно и също - все комунистически престъпници, антибългари и национални предатели служещи на чужда и враждебна на България страна - СССР! Когато БАП дойде на власт нито един жив комунистически престъпник ня ма да остане на свобода!
Бог да пази България от комунисти!
Здравейте роби на комунизма!
русофилство=комунизъм=българофобия
http://bezkompromisno-georgijekov.blogspot.com - тук ще намерите истината за комунистическите престъпления срещу българския народ и българската държава!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 28 окт 2013 19:33

Безкомпромисен написа:Здравейте роби на комунизма, аз съм за радикална и безкомпромисна декомунизация , да изчистим отвсякъде комунистическите престъпници и да ги вкараме по затворите и концлагерите , там където им е мястото, за да не могат да пръскат болшевишко-комунистическата си зараза! Всички протести февруари и сега са оглавени от комунистически престъпници, дали комунистическата банда ГЕРБ ще ни управлява или комунистическата банда БСП - едно и също - все комунистически престъпници, антибългари и национални предатели служещи на чужда и враждебна на България страна - СССР! Когато БАП дойде на власт нито един жив комунистически престъпник ня ма да остане на свобода!

Бог да пази България и от теб и подобните ти!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
Безкомпромисен
Контакти:

Мнениеот Безкомпромисен » 28 окт 2013 19:37

Кашчей написа:
Безкомпромисен написа:Здравейте роби на комунизма, аз съм за радикална и безкомпромисна декомунизация , да изчистим отвсякъде комунистическите престъпници и да ги вкараме по затворите и концлагерите , там където им е мястото, за да не могат да пръскат болшевишко-комунистическата си зараза! Всички протести февруари и сега са оглавени от комунистически престъпници, дали комунистическата банда ГЕРБ ще ни управлява или комунистическата банда БСП - едно и също - все комунистически престъпници, антибългари и национални предатели служещи на чужда и враждебна на България страна - СССР! Когато БАП дойде на власт нито един жив комунистически престъпник ня ма да остане на свобода!

Аз съм спорил с теб и съм забелязал, че си комунистически провокатор , а щом казваш Бог да пази България от мен , явно те е страх, ако Българска Антикомунистическа Партия дойде на власт , ще бъдеш изправен на подсъдимата скамейка, както и всички други комунистически престъпници!Нормален е този страх на комунягите от мен!
Последна промяна от Безкомпромисен на 28 окт 2013 19:38, променено общо 1 път.
Здравейте роби на комунизма!
русофилство=комунизъм=българофобия
http://bezkompromisno-georgijekov.blogspot.com - тук ще намерите истината за комунистическите престъпления срещу българския народ и българската държава!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 28 окт 2013 19:38

Безкомпромисен написа:
Кашчей написа:

Аз съм спорил с теб и съм забелязал, че си комунистически провокатор , а щом казваш Бог да пази България от мен , явно те е страх, ако Българска Антикомунистическа Партия дойде на власт , ще бъдеш изправен на подсъдимата скамейка, както и всички други комунистически престъпници!

Кукувичка кука, Жеков пак е тука :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Върни се в “Свободна зона”