XIV кръг, Лудогорец - Любимец, 5:1

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
nedko
Контакти:

Re: XIV кръг, Лудогорец - Любимец

Мнениеот nedko » 27 окт 2013 20:15

Честита победа на Лудогорец! След 3:0 намалихме темпото, което е нормално в предвид дългата серия от мачове. Браво на Роман Безяк - 4 гола и асистенция! Дано продължи така и занапред!

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 27 окт 2013 20:16

1Neutralen написа:
kev1n написа:Суб, да не земе и следващия мач да е с абонамент от 5 гола ? :)

А дано. ;)

Че няма да ме учуди. Аз проблем с това нямам. Поне си знам мястото. ;)
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 27 окт 2013 20:17

1Neutralen написа:
subzero написа:
D.Georgiev написа:Абсолютно безсмислен мач, дано да ги махат тия отбори, че от тях полза никаква.

За кои се помислихте пък вие ??? :shock: :shock: Тия отбори са си извоювали правото да играят в А група. Така,както и вие преди време. Някои хора смятат,че и от вас няма полза,ама нейсе. А и да не забравяме,че същия този отбор ви победи и беше известно време в челото на класирането. Много ви порасна работата,че чак давате мнение кой да го има и кой-не.

Пиши по темата...стига си спамил.

Темата е Лудогорец-Любимец. Един ваш колега реши,че част от темата е без полза. И го сподели. Значи сме в темата. Или не..??? :roll:

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 27 окт 2013 20:24

Аз се чудя какви българи са някои играчи от Любимец и какъв българин е главният съдия. Как може първият жълт картон да се покаже в 23-тата минута, а дотогава да са изнесени на носилка двама играчи на Лудогорец. Какви бяха тези несанкционирани балтии през първото полувреме?
Нали Лудогорец брани честта на България в Европа. Защо се позволи да се рискува здравето на футболистите? Естествено, това важи за всеки мач и за всички футболисти. Съдията можеше да покаже картон още при първото нарушение и опасната игра щеше да престане. Вместо това той изчака до момента, в който публиката и играчите се изнервиха в максимална степен, а няколко играча пострадаха. Защо беше нужно това?
Честно казано, помислих си, че някой плаща за това безумие. Иначе кому е нужно? Играчи и съдия нямат ли чест?
Второто полувреме, също съдийска грешка със спирането на играта, този път да се покаже картон на играч, който посегна опасно на Шоко, но не го достигна. А Шоко владееше напред топката и можеше да стане опасно положение. Другият полюс, отново в наш ущърб. Какво пречи картонът да се покаже по-късно?

Коментар за играта - определено през първото полувреме нашите очакваха Любимец сами да се бият. През второто дръпнаха за 10-15 минути, вкараха няколко гола и отново подцениха Любимец и вече като че ли не им се и играеше. Определено нямат стимул в тези мачове.

Честита победа!

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 27 окт 2013 20:27

tsonpen написа:Аз се чудя какви българи са някои играчи от Любимец и какъв българин е главният съдия. Как може първият жълт картон да се покаже в 23-тата минута, а дотогава да са изнесени на носилка двама играчи на Лудогорец. Какви бяха тези несанкционирани балтии през първото полувреме?
Нали Лудогорец брани честта на България в Европа. Защо се позволи да се рискува здравето на футболистите? Естествено, това важи за всеки мач и за всички футболисти. Съдията можеше да покаже картон още при първото нарушение и опасната игра щеше да престане. Вместо това той изчака до момента, в който публиката и играчите се изнервиха в максимална степен, а няколко играча пострадаха. Защо беше нужно това?
Честно казано, помислих си, че някой плаща за това безумие. Иначе кому е нужно? Играчи и съдия нямат ли чест?

:shock: Предлагам Лудогорец да не играе в първенството. Служебно да печелят. Да не стават грешки. Що за глупост си написал ???

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 27 окт 2013 20:28

Никакъв смисъл нито от Любимец, нито от Пирин... абсолютни фигуранти. Излизат със схема 9-1-0 и ако им върже върже. Иначе Любимец имат не лоши футболисти като Аесс и Антон Огнянов, но играта им показва доиграване на сезона още на 1/3 от първенството.

Нито Мисиджан, нито Мантула са изглеждали някога толкова неадекватни като Абало. Напротив Мантула винаги е показвал добри игри, но Петев така и не му даде шанс, Мисиджан още от първото му появяване загатна за способносите си. Преди време коментаторите бъркаха името на испанеца с Алабало, сега разбирам, че не са били в грешка...
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 27 окт 2013 20:32

subzero написа:
tsonpen написа:Аз се чудя какви българи са някои играчи от Любимец и какъв българин е главният съдия. Как може първият жълт картон да се покаже в 23-тата минута, а дотогава да са изнесени на носилка двама играчи на Лудогорец. Какви бяха тези несанкционирани балтии през първото полувреме?

:shock: Предлагам Лудогорец да не играе в първенството. Служебно да печелят. Да не стават грешки. Що за глупост си написал ???

Съгласен си да се чупят краката на момчетата и съдията да си затваря очите? Кое му е глупост?
Ако аз бях треньор на друг отбор и играя с единствения ни представител на в ЕКТ, едно от нещата, които щях да кажа на футболистите си е да пазят здравето на противниците. Ако бях съдия, много щях да внимавам в такива мачове за опасна игра и щях да я санкционирам еднакво и за двата отбора. Лудогорец трупа и национален коефициент. Утре като останат с един централен защитник и без опции на още 1-2 поста, защото някой не си е свършил работата или защото друг е играл кеч, ще си доволен ли?

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 27 окт 2013 20:38

D.Georgiev написа:Никакъв смисъл нито от Любимец, нито от Пирин... абсолютни фигуранти. Излизат със схема 9-1-0 и ако им върже върже. Иначе Любимец имат не лоши футболисти като Аесс и Антон Огнянов, но играта им показва доиграване на сезона още на 1/3 от първенството.

Нито Мисиджан, нито Мантула са изглеждали някога толкова неадекватни като Абало. Напротив Мантула винаги е показвал добри игри, но Петев така и не му даде шанс, Мисиджан още от първото му появяване загатна за способносите си. Преди време коментаторите бъркаха името на испанеца с Алабало, сега разбирам, че не са били в грешка...

И все пак Мантула правеше грешки. При наличие на Гулдан, Моци и Барт, рядко му изгряваше звездата. Първенството беше оспорвано. Гулдан се беше сработил с по-опитните двама по-добре. Нямаше и толкова мачове, колкото сега. Сега Стойчо нямаше избор в някои важни мачове и това беше добре за Мантула.
А Абало не мисля, че е чак толкова зле. Напоследък не играе и нормално му спада формата. Не смятам, че футболист, който е забил два гола на Слован Братислава може да е ала-бала ;)

fixxxsers
Контакти:

Мнениеот fixxxsers » 27 окт 2013 20:41

Тоя специално ще е доволен. Омразата за някои хора е по- силна от националното чувство.
Изображение

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 27 окт 2013 20:43

tsonpen написа:
subzero написа:

Съгласен си да се чупят краката на момчетата и съдията да си затваря очите? Кое му е глупост?
Ако аз бях треньор на друг отбор и играя с единствения ни представител на в ЕКТ, едно от нещата, които щях да кажа на футболистите си е да пазят здравето на противниците. Ако бях съдия, много щях да внимавам в такива мачове за опасна игра и щях да я санкционирам еднакво и за двата отбора. Лудогорец трупа и национален коефициент. Утре като останат с един централен защитник и без опции на още 1-2 поста, защото някой не си е свършил работата или защото друг е играл кеч, ще си доволен ли?

Когато миналата година Миро Иванов влизаше като касапин,вие го оправдавахте. Какво значи да се пазят играчите на противника ??? Не разбирам. Футбола е мъжки спорт. Дай да подскачаме покрай топката да внимаваме да не ритнем примадоните. Продължаваш да пишеш глупости. Не разбирам как така изведнъж съдиите ви станаха виновни ??? Къде е тая опасна игра ??? Пак само ти я видя. Бахти !!!
И на последния ти въпрос-Да,доволен ще съм. ;)

Върни се в “Лудогорец”