XIV кръг, Лудогорец - Любимец, 5:1

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Re: XIV кръг, Лудогорец - Любимец

Мнениеот BRF » 27 окт 2013 10:49

Очаквам безпроблемна победа за домакините с поне 2 гала.

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 27 окт 2013 11:07

Новите билети:
Изображение
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 27 окт 2013 11:14

tsonpen написа:Новите билети:
Изображение

Добре е!Ще си купя след няколко месеца!

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 27 окт 2013 12:23

D.Georgiev написа: Отделно очаквам този сезон, при добро развитие на мача да виждаме и Кристиян Китов (17).

Явно тука някои не са запознати с биографията на Стойчо Стоев, който е бил треньор на юношеския национален отбор ! И дори Бербатов е дебютирал при него през пролетта на 1999г.

Мисля че дори той е бил треньор на последната титла на Локо София в юношеския футбол, през 2004г. юноши ст.възраст, от него отбор са Пламен Крумов от Берое, Дани Пеев, Младен Стоев,

После работи с Чавдар Етрополе, където почти целия им представителен отбор бяха от юноши им..

Що се отнася за Кристиян Китов, изглеждаше ми много уплашен, и дори не бе от най-изявените юноши ! според мен е по-слаб от останалите които пратихме в Академик Свищов ! Дано не е някакво протеже на някой, и да ме опровергае !
На фона на Стефан Велков и Вутов които са му набори, Китов изглежда като един обикновен футболист.
Нямам нищо против да се дава шанс на юноши, но нека да е най-добрия, който не само да влезе в състава, но и да бъде продаден за добри пари !!

А конкретно за мача, трудна победа за нашите, защото всеки се хвърля на макс срещу нас, а и концентрацията ни в А група е много занижена ! Това е правило тоя сезон ! А и Любимец имат добри контраатакуващи футболисти !!
2:1 за нас !
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

kev1n
Контакти:

Мнениеот kev1n » 27 окт 2013 14:36

Мача е ясен, няма да го коментирам. Друго ми направи впечатление - приказките за "резервата" Терзиев.

Нека погледнем реално - по технически качества, той е с 1 и половина идеи по-бърз от Барт, със шанс да се ъпдейтне до 2 идеи :) И при положение, че може да бъде налаган, понеже както е тръгнало ще играем на по 3 фронта доста дълго време, защо да не се доразвие, и да измести Барт и Моци /както между другото, Теро имаше със 15о минути повече изиграни от Барт и Моци, но никой не го забеляза това/ та.. ГАРАНЦИЯ, че ако са наред и двамата млади, ще бъдат налагани СТАБИЛНО!

Колкото до юношите - Лудогорец има около 5-6-7 момчета които разцъкват из Б групите, + 3 които тренират със 1-вия отбор, и не мога да разбера.. какъф ви е проблема със школата.. ? От кой да вземаме пример как се прави играч от юноша ? От знайни и незнайни български герои "специалисти" които провалиха таланти като Карачанаков, Делев, Илиев и т.н. , ИЛИ да следваме указанията на най-добрия методист и пряк ръководител на работата във школата?!?

Това беше ирония, отговора е ясен. И.. субзиро, това колко разбираш от футбол, и колко се интересуваш си личи само от "правилните" ти прогнози за ЕКТ :) Просто.. моля те.. СПРИ ДА СЕ ИЗЛАГАШ, че накрая ще станеш като "Илиян Тупалката", и мача с Евъртън.

Лек ден! Респект! И успех на всички Български отбори!

@Снейк - То това хубаво, ама забеляза ли играта на Ернандес, и сравни ли я с тази на Китов ? :) Надявам се разбираш какво искъм да ти кажа. :)

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 27 окт 2013 14:59

4:0

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 27 окт 2013 16:39

kev1n написа:
Това беше ирония, отговора е ясен. И.. субзиро, това колко разбираш от футбол, и колко се интересуваш си личи само от "правилните" ти прогнози за ЕКТ :) Просто.. моля те.. СПРИ ДА СЕ ИЗЛАГАШ, че накрая ще станеш като "Илиян Тупалката", и мача с Евъртън.

Първо,никога не съм бил силен в прогнозите. Просто защото са плод на желание,а не на реализъм. ;) Да.Лудогорец играе стабилно и в Европа и никога не съм го отричал. Друг е въпроса,че не ми харесва.
Второ,да си извън групата в Лудогорец и титуляр примерно в 3-та турска дивизия не е едно и също за един млад футболист. Защо Терзиев не беше поне на пейката в няколкото мача преди контузията ?? Дори и това щеше да е плюс за него.
Трето,както вече казах Стоев е известен с работата си с младите единствено в Перник.
Четвърто,дано някога имате юноши в отбора. Съмнява ме,но все пак е добре за тях. Добре е за националния отбор. Добре е за българския футбол. Става въпрос за играещи юноши. А не просто за "плод на школата".
Пето,не може да коментирате специалисти,които са провалили тоя или оня. Да,България е зле откъм млади футболисти. Но още не сме видели вашите. Като ги покажете,като покажат качества,излезте и кажете-така се прави. И никой няма да ви го оспори. Засега просто нищо не сте дали в тази област. Когато почнете да играете с 8 българи(повечето юноши) и 3 чужденци,пак ще говорим.
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 27 окт 2013 16:47

subzero написа:
kev1n написа:

Първо,никога не съм бил силен в прогнозите. Просто защото са плод на желание,а не на реализъм. ;) Да.Лудогорец играе стабилно и в Европа и никога не съм го отричал. Друг е въпроса,че не ми харесва.
Второ,да си извън групата в Лудогорец и титуляр примерно в 3-та турска дивизия не е едно и също за един млад футболист. Защо Терзиев не беше поне на пейката в няколкото мача преди контузията ?? Дори и това щеше да е плюс за него.
Трето,както вече казах Стоев е известен с работата си с младите единствено в Перник.
Четвърто,дано някога имате юноши в отбора. Съмнява ме,но все пак е добре за тях. Добре е за националния отбор. Добре е за българския футбол. Става въпрос за играещи юноши. А не просто за "плод на школата".
Пето,не може да коментирате специалисти,които са провалили тоя или оня. Да,България е зле откъм млади футболисти. Но още не сме видели вашите. Като ги покажете,като покажат качества,излезте и кажете-така се прави. И никой няма да ви го оспори. Засега просто нищо не сте дали в тази област. Когато почнете да играете с 8 българи(повечето юноши) и 3 чужденци,пак ще говорим.

Тогава да разбираме, че си свободен да си биеш камшика от този форум докато това не стане... Кон с капаци
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 27 окт 2013 17:02

Фен на Лудогорец да ме нарича кон с капаци е меко казано неуместно. ;)
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 27 окт 2013 17:09

subzero написа:Сетих се за едни млади момчета,с които работи добре-юношите на Миньор. :mrgreen:
Изкара някой лев с тях.

Точно Стоев там не е имал думата. Получил е нареждане, точка. Макар че .. аз сигурно на негово място бих изръсил нещо за лелята на шефа тогава.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Върни се в “Лудогорец”