колко лв е билета
Ако е до 2-3 лв , може да се разкарам до кочината ви да го гледам
Черно море - Черноморец, 27 октомври 2013 (неделя), 14:00
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
- South_Park
Re: Черно море - Черноморец, 27 октомври 2013 (неделя), 14:00
[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]
-
- Контакти:
4 

"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
South_Park написа:колко лв е билета
Ако е до 2-3 лв , може да се разкарам до кочината ви да го гледам
10лв. за такова модерно съоражение.Извини се бе.

Нямам търпение вече за мача. Мисля ,че ще ги бием лесно 3-0 и се понасяме на вълната Черноморец, Славия, ЦСКА 3 от 3 

-
- Контакти:
Искрено се надявам на победа.Тежката серия ни задължава на това, никой не ни слага никъде и мисля,че това е нашият плюс.Да играем необременени психически.
“Това показва колко интелигентни и учени хора са основали футбола в България”, обяснява Милчев. Малко по-късно през 1909 година, във Варна се появява и “Спортист”, който е предшественик на “Тича” и днешния “Черно море”
Почнахме ги
http://arenavarna.com/%D0%B1%D0%B0%D1%8 ... %81%D1%82/
Днес трябва да продължим! Победа, моряци!!!

Днес трябва да продължим! Победа, моряци!!!
Eлате на стадиона и се забавлявайте, отърсете се от тежкото ежедневие и си подкрепете отбора за 90 минути!! И-и-и..., намерете си друго място за избиване на комплексите 

Нуждаем се повече от трите точки.... 0:1 ще е достатъчно 

[center]
[/center]

Мача дали ще го дават някъде?
Нападението в лицето на Райков, Бакари и Окоро изглежда мнооого добре. Липсват ни обаче пасовете на Капитана зад Бакари.
Мисля че Жоро Божилов трудно ще се върне сред титулярите. Без него играта в последната фаза изглежда доста по бърза, лично на мен това много ми допада.
Вратаря на Черноморец определено не блестеше с майсторство, ще берат ядове с него.
Мисля че Жоро Божилов трудно ще се върне сред титулярите. Без него играта в последната фаза изглежда доста по бърза, лично на мен това много ми допада.
Вратаря на Черноморец определено не блестеше с майсторство, ще берат ядове с него.
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?
Някой с повече изречения да "опише" мача?!?
Блгадаря предварително!
Блгадаря предварително!