Ще строят летище край Гоце Делчев

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
hellyeah
Контакти:

Re: Ще строят летище край Гоце Делчев

Мнениеот hellyeah » 26 окт 2013 17:28

Като гледам ,тези които са от града кръстен на човек ,който е претендирал че не е българин ,най-много злобеят./Г. Данаилов: Ама вие сте родом от Загоричане (с. Загоричане е едно от най-борческите български села в Костурско, Южна Македония).Д. Благоев: Аз съм родом от Загоричане, но между другото аз не съм българин, аз съм македонец, македонски славянин! И като такъв, ако искате да знаете, аз съм за Македония като славянска земя, която ще има собствено управление http://www.protobulgarians.com/Saavreme ... adoto.htm/ . А хората от Гоце Делчев вече ще си купуват и самолетни билети до Градъ .
Последна промяна от hellyeah на 26 окт 2013 18:40, променено общо 2 пъти.
“Не купувам от Lafka”

Потребителски аватар
Yoda
Контакти:

Мнениеот Yoda » 26 окт 2013 17:57

вярно е !!!!! Летище за летящи чинии ..... Очаква се кацане на НЛО-та
Левски-цска -17.11.1968 - 7:2 , 23.09.1994 - 7:1 - 51 години синини от бича !

Потребителски аватар
windy26
Контакти:

Мнениеот windy26 » 26 окт 2013 19:56

hellyeah написа:Като гледам ,тези които са от града кръстен на човек ,който е претендирал че не е българин ,най-много злобеят./Г. Данаилов: Ама вие сте родом от Загоричане (с. Загоричане е едно от най-борческите български села в Костурско, Южна Македония).Д. Благоев: Аз съм родом от Загоричане, но между другото аз не съм българин, аз съм македонец, македонски славянин! И като такъв, ако искате да знаете, аз съм за Македония като славянска земя, която ще има собствено управление http://www.protobulgarians.com/Saavreme ... adoto.htm/ . А хората от Гоце Делчев вече ще си купуват и самолетни билети до Градъ .

Като гледам, даже не можеш да различиш шегата от злобата.Да завиждаме на Гоцето за някакъв несигурен проект във времето ? ти наред ли си ? и стига си провокирал с тия глупости с Благоев - като е бил комунист и се е мислел за македонец дай сега да прекръстим града или да се изселим затова? Какъв ти е на тебе проблемът как се казва градът,какво те бърка ?

iliyan

Мнениеот iliyan » 26 окт 2013 20:49

Като знам как са нещата в Банско - за да почиваш там трябва да си голям мазохист ако вече не си се набутал с купен апартамент !
Там освен на алкохолен и секс туризъм за нищо друго не става ! Няма никаква инфраструктура до новите хотели и се стига само с Хеликоптер или Джип високопроходим !
Зимата кал до уши , лятото не може да се диша от прах !
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Мнениеот obi4am_pirin » 26 окт 2013 22:05

iliyan написа:Като знам как са нещата в Банско - за да почиваш там трябва да си голям мазохист ако вече не си се набутал с купен апартамент !
Там освен на алкохолен и секс туризъм за нищо друго не става ! Няма никаква инфраструктура до новите хотели и се стига само с Хеликоптер или Джип високопроходим !

Разчиташ само на слухове!Явно е че не си бил там!
damyanov1963:

Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции

Потребителски аватар
hd29
Контакти:

Мнениеот hd29 » 26 окт 2013 22:45

Това някакъв виц ли е :?:

iliyan

Мнениеот iliyan » 26 окт 2013 23:02

obi4am_pirin написа:
iliyan написа:Като знам как са нещата в Банско - за да почиваш там трябва да си голям мазохист ако вече не си се набутал с купен апартамент !

Разчиташ само на слухове!Явно е че не си бил там!

Никакво слухове ! Само лични впечатления ! Явно ти разчиташ на слухове !
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

Потребителски аватар
Безкомпромисен
Контакти:

Мнениеот Безкомпромисен » 27 окт 2013 00:03

windy26 написа:
hellyeah написа:Като гледам ,тези които са от града кръстен на човек ,който е претендирал че не е българин ,най-много злобеят./Г. Данаилов: Ама вие сте родом от Загоричане (с. Загоричане е едно от най-борческите български села в Костурско, Южна Македония).Д. Благоев: Аз съм родом от Загоричане, но между другото аз не съм българин, аз съм македонец, македонски славянин! И като такъв, ако искате да знаете, аз съм за Македония като славянска земя, която ще има собствено управление http://www.protobulgarians.com/Saavreme ... adoto.htm/ . А хората от Гоце Делчев вече ще си купуват и самолетни билети до Градъ .

Като гледам, даже не можеш да различиш шегата от злобата.Да завиждаме на Гоцето за някакъв несигурен проект във времето ? ти наред ли си ? и стига си провокирал с тия глупости с Благоев - като е бил комунист и се е мислел за македонец дай сега да прекръстим града или да се изселим затова? Какъв ти е на тебе проблемът как се казва градът,какво те бърка ?

Всеки нормален човек ще иска градът му да носи нормално име , а не на комунистически престъпник , национален предател и антибългарин какъвто е Димитър Благоев който е за разцепление на българската нация , създавайки се насилствено с терор и убийства изкуствена македонска нация! Комунистическите престъпници разединиха по този начин българския народ създавайки македонска нация, те се опитаха и тракийска и добруджанска нация да създадат! За мен градът се казва Горна Джумая(по комунистически Благоевград), а истинското име на град Гоце Делчев се казва Неврокоп!А ако в Горна Джумая има останали нормални хора, (както и в цяла България), най нормалното нещо е да искат градът им да си върне старото и нормално име , а не както комунистическите престъпници го наименоват(те не кръщават) на Благоевград! Жалко че нашият народ е зомбиран с комунизъм-болшевизъм до нема и къде!
Бог да пази България от комунисти!
Здравейте роби на комунизма!
русофилство=комунизъм=българофобия
http://bezkompromisno-georgijekov.blogspot.com - тук ще намерите истината за комунистическите престъпления срещу българския народ и българската държава!

Потребителски аватар
zuekaa
Контакти:

Мнениеот zuekaa » 27 окт 2013 11:13

Никакъв шанс да има РАБОТЕЩО летище край Гоце Делчев
Лудогорец - NEWS!
По кренвирша ще ги познаете

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 27 окт 2013 13:50

Няма лошо в това да се инвестира у нас ! Стига да има повече такива глупаци, да си хвърлят парите за такива малоумни идеи :lol: :lol: :lol:
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Върни се в “Свободна зона”