Събудете се Българи !

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

rockman
Контакти:

Re: Събудете се Българи !

Мнениеот rockman » 26 окт 2013 08:36

КНДР написа:Когато си върнем социализма, ще оправим и България, не видяхте ли че капиталягите разсипаха държавата. Ще се сетите за социализъм, като ви сложат феса на главата, но тогава ще е късно !

Като си върнеш социЪлизАма пак ли ще чакам 15 година за кола?
Като си върнеш социЪлизАма пак ли ще чакам някой да ми "позволи" да получа жилище от жилфонд?
Като си върнеш социЪлизАма пак ли ще дойдат ченгетата да ми конфискуват плочите на Пърпъл и ДиСи?

А не мерси ти. Ще правя всичко за да не се върне "онова" време.
Аз със 2 деца в 1 стая,а внук на "активен борец" изял 1 шамар от селския стражар със 3 апартамента.
Сега имам 2 апартамента, имам 2 коли, досега смених 4 коли. Работя, и съм доволен от живота си.
А ти си гледай с носталгия 89-та.

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 26 окт 2013 08:48

rockman написа:
КНДР написа:Когато си върнем социализма, ще оправим и България, не видяхте ли че капиталягите разсипаха държавата. Ще се сетите за социализъм, като ви сложат феса на главата, но тогава ще е късно !

Като си върнеш социЪлизАма пак ли ще чакам някой да ми "позволи" да получа жилище от жилфонд?
Като си върнеш социЪлизАма пак ли ще дойдат ченгетата да ми конфискуват плочите на Пърпъл и ДиСи?

Ne,че нещо ама социализъм никога не е имало. Стига сте спекулирали с тази дума.

iliyan

Мнениеот iliyan » 26 окт 2013 09:08

rockman написа:

Аз със 2 деца в 1 стая,а внук на "активен борец" изял 1 шамар от селския стражар със 3 апартамента.
Сега имам 2 апартамента, имам 2 коли, досега смених 4 коли. Работя, и съм доволен от живота си.

Като се стъмни почваш ли да звъниш на пожар на гсм за да видиш къде са децата ти а ?!
През деня проверяваш ли по ГСМ да ли са вкъщи и те винаги ти казват , че са у дома а ;) - нищо чудно някъде да се друсат за място за което дори не си чувал !
Сигурно умираш от кеф да ядеш боклуци които сега продават в хранителните магазини и да дишаш газовете на хубавата си кола а ?!
Голям кеф да попадаш в задръстване щото ти и жена ходите на работа с отделни коли а ?!
Все още се чудя кметицата не е направила за центъра на Сф да се плаща вход за всеки автомобил който иска да през деня ;) И да видим тогава какво ще ги правиш тези коли ;)
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 26 окт 2013 09:23

valio_cska написа:ДА СПАСИМ БЪЛГАРИЯ вече и на най големите проатлантиески настроените олигофрени че България е изправена пред криза която ще засегне БългарскоТО населениЕ. Вече започват да се строят заграждения по границата с Турция, но това едва ли ще спомогне много от наплива а бежанци искащи да се установят в България. Замислете се като станат 20000 души какво ще ги правим и да знаете с всеки изминал ден, седмица, месец, година в България все повече бежанци ще навлизат в наша територия. Разбира се всичко, това е спомагано от правителството на Турция с цел колкото се може повече Сирийски и не само бежанци да придобият статут на бежанци в нашата риодина. Вчера беше гласуван мораториум за закупуването на Българска земя от чужденци. Днес Премиера Орешарски ( явно са му подвили опашката) излиза с изявление че наложеният мораториум от Нардоното Събрание ще бъде прегласувано на ново и отмяната на този мораториум. Питам се кои интереси обслужва България на собствения си народ или на интересите на чужди страни. Много е жалка цялата картина вече не знам кой ден на протести се водят пред НС 120 ли е кой е по ред но от тези протести единственото което се прави това е печелене на време от страна на Правителството на Орешарски. Харесва ми твърдостта на Волен Сидеров макар че всички го опреквахме че е национален предател но той си играе свята игра в която ще бъде победител, защото в момента той дърпа юздите в така наречената коалиция с турксата партия ДПС която първа скочи срещу мораториума наложен от гласуването миналия ден.....

Така ще е докато ние българите се делим на партий, отбори и цветове, на София и провинция, на шопи и незнам кви си и взаимно се обвиняваме един друг, че не сме Българи и сме готови да се избием по между си! То си е казано - Разделяй и Владей!
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
Безкомпромисен
Контакти:

Мнениеот Безкомпромисен » 26 окт 2013 10:09

За да спасим България , трябва радикална и безкомпромисна декомунизация, всички комунистически престъпници да бъдат вкарани по затворите и концлагерите , за да не могат да пръскат болшевишко-комунистическата зараза и да се освободим веднъж завинаги от съветско-комунистическото робство, което трае вече цели 69 години!
Здравейте роби на комунизма!
русофилство=комунизъм=българофобия
http://bezkompromisno-georgijekov.blogspot.com - тук ще намерите истината за комунистическите престъпления срещу българския народ и българската държава!

Потребителски аватар
brat domingo
Контакти:

Мнениеот brat domingo » 26 окт 2013 10:42

viali69 написа:Слугите на Световните господари, които у нас погрешно наричаме политици отдавна са продали родината ни на чужди интереси.
България се циганизира вътрешно и се ислямизира външно чрез така наречените "бежанци", огромна част, от които не са никакви бежанци, а обикновени икономически емигранти от Азия и Африка.
Превръщат държавата ни в мангалско гето като това се извършва под булото на гръмки фрази като "евроинтеграция" и "проатлантически" ... Дрън-дрън, та пляс !
Всичко е ДЕбългаризация !
Вече не мога да позная родината си ! Навсякъде гъмжи от роми, турци, мюсюлмани и какви ли не още НЕбългари.
Докато ни успиват с думички като евроинтеграция, демокрация, европеизация и прочие глупотии, всъщност унищожават родината ни и я превръщат в отвратително гето на Европейския еврейски съюз.
Събудете се днес, защото утре ще е късно !

След като така наречените ни политици, а всъщност колониални администратори зачеркнаха едно суверенно решение на върховния орган в една парламентарна република, каквато е България и обявиха за нищожно удължаването на мораториума за продажба на земя на чужденци, ВЕЧЕ СНЕМАМ ДОВЕРИЕТО СИ ОТ УПРАВЛЯВАЩИТЕ И ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ОРЕШАРСКИ !
Стана ясно, че тези са същите като предишните и по-предишните - слуги на чужди господари.

Да живее България !

За снемането на доверието към Орешарски -добре, съгласен съм. Другото са пълни глупости. Мислете малко, преди да пишете....Можеш ли да ми обясниш с разумни аргументи кой има интерес от циганизацията на България? Твърдиш, че това било целенасочена политика на някакви сили в ЕС. Каква е точно ползата на ЕС България да се превърне в циганско гето?

За мораториума, какъв ти е точно проблема? Някой ще си опакова земята и ще я изнесе ли?

rockman
Контакти:

Мнениеот rockman » 26 окт 2013 10:46

iliyan написа:
rockman написа:

Като се стъмни почваш ли да звъниш на пожар на гсм за да видиш къде са децата ти а ?!
През деня проверяваш ли по ГСМ да ли са вкъщи и те винаги ти казват , че са у дома а ;) - нищо чудно някъде да се друсат за място за което дори не си чувал !
Сигурно умираш от кеф да ядеш боклуци които сега продават в хранителните магазини и да дишаш газовете на хубавата си кола а ?!
Голям кеф да попадаш в задръстване щото ти и жена ходите на работа с отделни коли а ?!
Все още се чудя кметицата не е направила за центъра на Сф да се плаща вход за всеки автомобил който иска да през деня ;) И да видим тогава какво ще ги правиш тези коли ;)

Защо реши , че съм софиянец?
Ако не беше първосигнален, трябваше да се усетиш че съм на едни други години.
И трябваше да напиша "тавите", а не плочите.
Тогава слушахме музика на грамофонни плочи и на жаргон се казваха "тави".
Още от "онова" време масово се ползваше соята,сланината и оцветителите масово в колбасите. Много митове има за онова време.

iliyan

Мнениеот iliyan » 26 окт 2013 10:59

rockman написа:
iliyan написа:
rockman написа:

Защо реши , че съм софиянец?
Ако не беше първосигнален, трябваше да се усетиш че съм на едни други години.
И трябваше да напиша "тавите", а не плочите.
Тогава слушахме музика на грамофонни плочи и на жаргон се казваха "тави".
Още от "онова" време масово се ползваше соята,сланината и оцветителите масово в колбасите. Много митове има за онова време.

А ти защо реши , че има задръствания само в Сф ;)
И аз съм онова време когато можеш да си уговориш среща с приятел от понеделник в петък и то с точен час и място , а не като сега през 5 мин си звъним за да не се разминем !
От времето когато през деня ме прибираха насила за да обядвам ;) А за месото не си прав - просто баща ми работеше в Месокомбинат знам точно какво имаше в саламите ;)
И сега слушам старите плочи когато мога ;) Дори се бях ровил за една програмка която може да ползва скенер за разчитане на надраскане грамофонни плочи - между другото първите неща слушах на магнетофон ;)
Наследство - баща ми също беше меломан и в нас имаше и магнетофон ;) За някои други неща има митове , но не за храната ;)
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

Потребителски аватар
viali69

Мнениеот viali69 » 26 окт 2013 11:06

brat domingo написа:Можеш ли да ми обясниш с разумни аргументи кой има интерес от циганизацията на България? Твърдиш, че това било целенасочена политика на някакви сили в ЕС. Каква е точно ползата на ЕС България да се превърне в циганско гето?

На първа ръка без да се замислям много много по въпроса ти казвам :
1. Циганска държава с просто и необразовано население се държи по-лесно в колониална зависимост.
2. В държава с разнородно по етнически състав население всеки протест и бунт е обречен на провал.
Никога няма да видиш рамо до рамо на протеста циганин, българин, турчин, евреин, арменец ... Дори това чудо да стане, то няма да е за дълго. Ето ти още една причина да се насърчава размножаването на малцинствата. Обратно- народ с хомогенен етнически състав е сплотен и единен - опасен за всеки външен враг и окупатор/колонизатор.
3. Етническите българи по правило са русофили. Размиването и омесването на българската нация води до отдалечаване на България от Русия.
4. Циганизирана България по-лесно ще приеме ролята си на гето/предградие/буферна зона в ЕС, отколкото нормална България.
Мога да намеря още причини, ... но и тези са достатъчни.
[center]Изображение[/center][center]Изображение...Изображение...Изображение[/center]

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 26 окт 2013 11:14

Corwin написа:Оле, тази СТРАШНА цифра 20 000....

Не че нещо, но 20 000 не е цифра. Цифрите са общо 10: 1, 2, 3 ...0. На другото му се вика число. Хайде да започнем оттук... ;)
Не че е толкова важно и някакъв проблем, просто лична молба: Моля пишещите в този форум, родени около или след 10 ноември, 1989 г. да се въздържат от крайни оценки за това, какво е било по времето на Тато. Предварително благодаря за разбирането. :)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Върни се в “Свободна зона”