petkan написа:subzero написа:Ммммм,само малко ще те поправя. Не се сърдя за загубите . Аз съм наясно,че това е моментното състояние. Никоя загуба не е в състояние да ме отдалечи от Черноморец. Никоя загуба не може да ме накара да не обичам Черноморец. Но и никой не може да ме убеди,че в
този отбор има дух. Или поне достатъчно такъв. Направих сравнение с Нефтохимик. Да не би да са по-добре от нас ??? Как ни победиха ??? С желание,хъс,настроение,себераздаване и дух.
Нещо,което ние нямаме. И пак ще ни бият. Поради същата причина. А аз ще обичам отбора и догодина в "Б". Можеш да си сигурен.

Провокираш ме и тук да се намеся. А сега ми обясни това подчертаното за футболистите или за нас феновете се отнася? Какъв дух, хъс и себераздаване искаш да видиш при положение, че ги заливаме с негативизъм или да го кажем поне апатия! Когато момчетата чувстват, че играят за някого, дават цялото си сърце и душа на терена! Така беше и в Ст. Загора, така беше и срещу Локо Пд., въпреки че загубиха мача!
Отсъстваш, Данчо, отсъстваш. И на стадиона, и на срещите с ръководство и футболисти. Затова и мненията ти са неточни, изкривени и субективни.
Ще ти отговоря в тая тема за да не се гоним из форума.
Първо искам да започна с това,че вие момчета променихте мирогледа ми и усещането ми за отбора и футбола като цяло. А на моменти и за самия живот. Както вече казах всяка минута прекарана с вас е безценна. И в мен остават прекрасни спомени след всяка среща.
Това,което съм написал се отнася за отбора. И не е нужно да си на стадиона за да го видиш. Питай Devian.
Хубаво е,че футболистите четат форума. И вместо да се спичат и да се сърдят,всяка критика би трябвало да им действа мотивиращо. Мен примерно,ако ме критикуват се стягам и гледам да не повтарям грешки. Да,верно че са млади. Но са спортисти. А спортистите би трябвало да са мъжкари доста по-рано от поетите примерно.
За срещите....с футболистите бих дошъл на среща. Макар,че не очаквам да ми кажат нещо ново от обичайните футболни клишета-"Опитваме се. Стараем се. Липсва класа. Късмета не беше с нас. " ... Да. Срещата очи в очи е важна. Да,обещанията дадени по този начин имат друга тежест. Вероятно имат желание да променят нещата. Еми,не им личи. И не можете да ме убедите в обратното.
На срещи с ръководството (изключвам Херо) не мисля да идвам. Там е по-клиширано и от футболистите.
Уважавам Херо. Не го уважавам,боготворя го. И знам,че гори за отбора. Но среща с Херо и Киряков примерно,не е като среща само с Херо.
Аз обичам Черноморец. Без значение каква е емблемата,собственика,името и в коя група играе. И нищо не е в състояние да промени това.
Аз по принцип съм позитивен човек . Колко пъти досега съм бил критичен към отбора ?? Колко пъти съм губил вяра в успешния завършек на сезона ?? Дори и този път вероятно една победа срещу Морето ще обърне нещата. Не ми казвайте,че всеки от вас не е изпадал в подобни мисли на моменти. И си мисля,че мястото да ги споделяме е точно тук. Щото това е форума на Черноморец-за добро и лошо.
За гостуванията. Съжалявам,но имам ангажименти към семейството си. В повечето случаи жена ми е на работа в събота. В неделя щерката има ангажименти,които не може да пропусне. А няма кой да я води и връща. Както и да е. Знам,че варианти винаги се намират,както и оправдания.

И за да не съм голословен-нещата за Сливен май се нареждат. Ако има мач.

За тази неделя не мога-ще варя ракия.
Ще завърша както започнах. Ако има нещо в живота ми,което истински си струва (освен децата),това е познанството ми с вас. И без значение колко често ви виждам,факта че ви познавам ми е достатъчен.
Благодаря за вниманието.