Моля, въведете вашата парола!
- "рози"
- недостатъчен брой на символи в паролата
- "розови рози"
- паролата трябва да съдържа поне една цифра
- "1 розова роза"
- паролата не трябва да съдържа празни полета
- "1розовароза"
- паролата трябва да съдържа поне 10 различни символа
- "1шибанарозовароза"
- паролата трябва да съдържа поне една главна буква
- "1ШИБАНАРОЗОВАРОЗА"
- паролата трябва да съдържа поне една малка буква
- "ШибанаРозоваРоза"
- "1розоваРозаДаТияНавравГъза"
- тази парола вече е заета
Всекидневна на Черноморец
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Всекидневна на Черноморец
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center][center]
[/center]- Der Führer
- Контакти:
Докато сме на тема вицове :
– Ленче , това е краят !!!
– Знам , Жоре ... просто го избърши от лицето ми .
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...
и ВИЕ СЪЩО ...
Bourgas написа:Моля, въведете вашата парола!
- "рози"
- недостатъчен брой на символи в паролата
- "розови рози"
- "1 розова роза"
- паролата не трябва да съдържа празни полета
- "1розовароза"
- паролата трябва да съдържа поне 10 различни символа
- "1шибанарозовароза"
- паролата трябва да съдържа поне една главна буква
- "1ШИБАНАРОЗОВАРОЗА"
- паролата трябва да съдържа поне една малка буква
- "ШибанаРозоваРоза"
- "1розоваРозаДаТияНавравГъза"
- тази парола вече е заета
Мерси, Тоше
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
Der Führer написа:Докато сме на тема вицове :
Айде още един с мръснишки вицове
Само още един липсва и работата ще стане сериозно.
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
k.dimitrov написа:ntodorov написа:subzero написа:Днес ходих на "Отворените врати " на Лазур. За първа година в мен не се породи желание да поговоря с някой футболист. Да му пожелая успех,да се надъхаме. Преди години си говорих с Марсио,с Адриан Фернандес,Тяната,Траян,Орлин ако щете. А сега....всички ми се струваха толкова...постни. Не знам,може би аз вече губя оптимизъм. Може би не съм прав. Не знам !!!
Днес на "Лазур" ми беше скучно. Не се чувствах сред приятели,които обичат Черноморец.
Ако беше дошъл в Зарата - нямаше да мислиш така.
[offtopic]Данка. Този песимизъм не е полезен. Имал съм такива дни и настроения, споделял съм ги...Резонно е, но, какъв ресурс има клубът Черноморец, че да се надяваме на нещо повече. Мачовете срещу Левски - не ги коментирам, но последните мачове на отбора с оглед икономическото състояние на клуба са си чиста проба - геройство. Если се сърдим за загубите им - трябва да си зададем въпросът, каква е цената на победите към настоящия момент. Та тези момчета освен срещу противници, съдии и конюнктура трябва да се борят и с феновете си ли ?[/offtopic]
Е, ако и ти бе дошъл на срещата с Херо и видял сълзите от обидата в очите му, то по друг начин би коментирал мачовете срещу Левски.
Нц Ники. Нещото, което ми говори отвътре не вярва на сълзи и думи...По-силно е от мен. Както виждаш това, което усещам съм го споделял винаги. Нямам интерес да бъде крайно мнителен. И за предишния мач с Левски и за мачът с Локо Сф последния кръг преди два сезона "нещото" в мен не говори, ами крещи...Както и да е минало - свършено - аз гледам напред.
ПС: За мача с Левски не упреквам Херо, упреквам странната "мотивация" в момчетата и апатията откъм резервната скамейка. Дори след загубата с Нафтата не мога да им се сърдя, защото знам, че играха според възможностите си, но тогава, в този ден срещу си имаха малшанс и много,. много лош късмет.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.
ivan56 написа:Der Führer написа:Докато сме на тема вицове :
Айде още един с мръснишки вицове![]()
Че липсва, липсва, ама откак върна стария аватар и сложи новия подпис, смените все му съвпадат с мачовете
[center]
[/center]
[/center]Re: Всекидневна на Черноморец
petkan написа:ivan56 написа:Der Führer написа:Докато сме на тема вицове :
Айде още един с мръснишки вицове![]()
Че липсва, липсва, ама откак върна стария аватар и сложи новия подпис, смените все му съвпадат с мачовете
А,аз за друго/другия говорих Светльо(grud)
На вицове сте гледам:
"Компютърът никога няма да замени човека." (канибалска мъдрост)
В компютърен магазин продавачът казва на клиента си - гей по душа и пед@раст по природа:
- Така-а-а... Сега остава да ви сложим и твърд диск. Почакайте да ви избера някой по-хубав...
Клиентът:
- Точно така, най-твърдия!
"Компютърът никога няма да замени човека." (канибалска мъдрост)
В компютърен магазин продавачът казва на клиента си - гей по душа и пед@раст по природа:
- Така-а-а... Сега остава да ви сложим и твърд диск. Почакайте да ви избера някой по-хубав...
Клиентът:
- Точно така, най-твърдия!
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.
Ето затова разправяше Светльо в колатата
http://prikachi.com/images.php?images/778/6677778W.jpg
http://prikachi.com/images.php?images/778/6677778W.jpg
Да ви таковам и вицовете...
Чета, пиша и готвя боб междувременно. Изтървах буркана с брашното върху капака на тенджерата. Пръсна се на парченца в мивката (мийката по нашенски
) и парченцата влязоха в сифона-мелачка. И аз сакън да не изтърва някой виц, реших да пусна мелачката, да смеля стъкълцата. Да мина по-тънко демек. Е, изгорих я май
Да ви таковам и вицовете
Ся трябва да я разглобявам, да видя става ли нещо от нея, че после трябва с македонка да се разправям
А вий си разправяйте вицове. После ще ви чета 
Чета, пиша и готвя боб междувременно. Изтървах буркана с брашното върху капака на тенджерата. Пръсна се на парченца в мивката (мийката по нашенски
[center]
[/center]
[/center]Кой е на линия
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта