plovdivram написа:Thurman Murman написа:
A-a-a молА ти се... С теб обичаме кАлтурно да си лафим, само дето напоследък обичаш да "бягаш по тъча" като стане въпрос колко пъти и на каква стойност очакват държавна помощ "нИпУдвластните"
'начи викаш да съм спУкоен!!!дУбре!!!
![]()
Иначе кУнкретнУ... Защо всеки път се опитваш да ме убедиш, че съм твърдял нещо, което няма нищо общо с това, което всъщност съм казал?!!Това, че вие искате да разбирате нещата, така както ви е удобно на "разбиранията" не означава, че това нещо съвпада с РЕАЛНОСТТА!!! Ето, пак нищо не сте разбрали (или по-скоро НЕ ИСКАТЕ) от онова, което ви обясних в темата за поредното събаряне на трибуна при вас, но си настоявате че то трябва да има този "прочит", който на вас ви харесва!!! Е, няма такова нещо... Никъде, НИКОЙ от нас не е искал ДЪРЖАВНА ПОМОЩ в СТОЙНОСТ (каквото и да имаш предвид)!!! Там обясних много добре за какво става въпрос и повечето мисля разбраха, нищо че друго говорят... Опита ми през годините показва обаче, че такива "ДИСКУСИИ" с вас са БЕЗМИСЛЕНИ, защото каквто и да ви се каже, ВИЕ ВЕЧЕ СТЕ РЕШИЛИ КАТО КАКВО ЩЕ ГО ПРЕДСТАВЯТЕ!!! Тук пак напомням на Пупъра за "Любовта"!!!
Пример за това е ИСТОРИЯТА ни, която въпреки всичко вие си я наричате "КРАДЕНА"!!!
Друг е въпроса, че 99,9% от вас даже незнаят (не казвам - не вярват
)и какво точно влагат в този израз - "КРАДЕНА", ама си го говорят, че и настояват!!!
Дай за по-лесно да почнем наопаки. Какво значело "крадена". Ами според УЕФА и БФС сте си отбор, създаден 1936г. Това не искАха да го корегират, въпреки, че се спукахте да им пращате мейли, в които им обяснявате каква била "истината"
За това, че не искате държавни пари, е повече от смешно да го твърдиш. Цяла среща свикахте със зам-кмета, за да му обясните НОВИТЕ сметки(чудно защо сте излъгали първия път) и да го питате колко и кога ще даде Общината. Е това ако не е просия, какво е?! Да се връщаме ли пак на наемите, ремонтите, новата косачка, платените проекти, почти четвърт милион "горница" над предвиденото за осветление, сега пак маса ОБЩИНСКИ пари за някаква си тИрбуна... Това ако не е просия и хленч за ЧУЖДИ пари, здраве му кажи.