Pupper_ написа:plovdivram написа:Аз не отричам, че го има обратното... Точно и затова немога сложа думата ЛЮБОВ до очевадната ПОДЛОСТ!!! А не да се опитвате да обяснявате едното с другото... За тази разлика ти говорех... наистина ще е лошо, ако не си ме разбрал още първият път!!!
Естествено, че ми е трудно да те разбера! Очевидно имаме огромни разминавания в подкрепата към отборите. Аз обичам Ботев, ходя на мач ЗАРАДИ Ботев, пея ЗА Ботев, и защитавам ЧЕСТТА на Ботев! Аз нямам нужда, да се сравнявам с останалите, защото в сърцето ми Ботев е НАЙ- във всяко едно отношение! Ти на луната да напишеш Локо, пак няма да ме прекършиш. Затова не приемам намеците, че видиш ли, като се отправят обвинения и нападки, това е признак на злоба.(с думи твои: подлост) Дразги и закачки винаги е имало, има и винаги ще има. Въпрос на лично възпитание е, как ги изговаряш и как ги възприемаш. Ако се връзваш на всеки ред, определено ще имаш проблеми със съня
А, аз съм убеден, че много, ама много добре ме разбираш!!! Не на 100, ами на 1001%!!! Ти си от хората, които имат повече в главата си, когато се включват във форумните дискусии и се опитваш да мислиш и представяш нещата по различне начин!!! Това, което не ми харесва обаче е, че и ти се "подаваш" и опитваш да ги "въртиш", когато имаш срещу себе си човек, който много добре разбираш какво иска да ти каже!!! Това е разбираемо предвид това, че всички сте от Ботев, т.е. защитавате една и съща кауза...