Фен клуб на „Лудогорец” във Варна

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

HEATSEEKER
Контакти:

Re: Фен клуб на „Лудогорец” във Варна

Мнениеот HEATSEEKER » 11 окт 2013 15:07

За мен си е Пенчо..голям ''корифей''
Иначе за ''гастарбайтерите'' ...жалко , че сигурно 90 % НЕ СТЕ РЕГИСТРИРАНИ ТУК, и държавата дава пари на Разград, а не идват там където живеете.
“Това показва колко интелигентни и учени хора са основали футбола в България”, обяснява Милчев. Малко по-късно през 1909 година, във Варна се появява и “Спортист”, който е предшественик на “Тича” и днешния “Черно море”

Viv.Brooke
Контакти:

Мнениеот Viv.Brooke » 11 окт 2013 15:10

Не знам за София, нямам наблюдение. Ходя от време на време да видя роднини (кореняци) там и толкова.

Във времето, в което живеем няма граници из Европа, камоли в собствената ни държава. Всеки си търси място под слънцето... Ако е кадърен, ако ще от най-малкото село да е родом, то той все ще успее. Имено за това реагирах така :)
[center]01001100011101010110
01000110111101100111
01101111011100100110
01010111010001110011

Изображение[/center]

HEATSEEKER
Контакти:

Мнениеот HEATSEEKER » 11 окт 2013 15:13

Viv.Brooke написа:Не знам за София, нямам наблюдение. Ходя от време на време да видя роднини (кореняци) там и толкова.

Във времето, в което живеем няма граници из Европа, камоли в собствената ни държава. Всеки си търси място под слънцето... Ако е кадърен, ако ще от най-малкото село да е родом, то той все ще успее. Имено за това реагирах така :)

Не е въпроса за мястото под слънцето.Но на база данни за регистрираните жители, съответно се отпускат стредства.
Ти ако живееш 10 години, а не си регистриран, за 10 години парите ще отидат в бюджета на Разград а не в този на Варна
“Това показва колко интелигентни и учени хора са основали футбола в България”, обяснява Милчев. Малко по-късно през 1909 година, във Варна се появява и “Спортист”, който е предшественик на “Тича” и днешния “Черно море”

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 11 окт 2013 15:17

[quote="Viv.Brooke"]Не знам за София, нямам наблюдение. Ходя от време на време да видя роднини (кореняци) там и толкова.

Във времето, в което живеем няма граници из Европа, камоли в собствената ни държава. Всеки си търси място под слънцето... Ако е кадърен, ако ще от най-малкото село да е родом, то той все ще успее. Имено за това реагирах така :)[/quote

А представяш ли си в Германия колко турски фенклуба има, иначе ви пожелавам да прескочите групите и да стигнете до първия пролетен кръг(не повече, за да не надминете Левски по брой на мачове в един евротурнир, все пак съм левскар) ;)
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

mtaraduda
Контакти:

Мнениеот mtaraduda » 11 окт 2013 15:46

Ако всеки 5 човека решат да си създават фен - клубчета Левски и цска ще имат по 23424326356352 такива само в България.

rebel
Контакти:

Мнениеот rebel » 11 окт 2013 15:50

ralimavridov написа:Като се гордееш толкова с Разградското си отборче кажи колко деца от града играят в школата?
Разбери,че няма как да се сравняваш с отбори като Ботев,Локо Пд,Пирин,Берое,Етър,Дунав,Черноморец,Черно море и т.н.
Тези отбори са минали през сътресения и пак са се връщали там където им е мястото.Исторически мястото на Лудогорец сам знаеш къде е било и къде ще бъде.
Да,играете добре,радвайте се,ама да се нареждате до основателите и радетелите за Българския футбол,няма как да стане.

Много точно казано, изброените отбори винаги ще ги има, докато разград едва ли..

Мляко с ориз
Контакти:

Мнениеот Мляко с ориз » 11 окт 2013 16:08

botevforever написа:Интересно ми е-варненци ли са,или разградчани,живеещи и работещи във Варна?

ахаха варненец фен на Лудогорец, не се излагай приятел ;) Риторичен въпрос - естествено, че са разградчани. Напълни се града ни с такива и е нормално да си създадат фенклуб.

Мляко с ориз
Контакти:

Мнениеот Мляко с ориз » 11 окт 2013 16:11

kev1n написа:Е.. това с фенклубовете е практика на всички и навсякаде.. всичко знаем, че с изключение на пловдивските, другите отобори се хранят с публика главно от провинциите. Е.. вижте софия.. имам познати, фенове на цска, от видин, враца и там региона, които са ми казвали че софиянец трудно ще видиш в агитките.. :) наай много 2о-3о човека.. :) та.. какъф е проблема и Лудогорец да има добра структура, и много регионални фенклубове, които да пълнят стадионите при гостувания.. то при домакинства работите са ясни :) пък и.. ше изчакаме 5-10 години.. отбора да продължи да се развива и жъне успехи.. и ще се събере фенската маса :)

Сладур мамин да те светна Варна никога не е била, няма и да е провинция ;) Хемингуей може би не си го чел, ама защо ли питам. Но даже да не си го чел- виж в укито определение за провинция. Варна, Пловдив и Бургас не са и никога няма да бъдат такава, набийте си го в софийските кратуни.

Мляко с ориз
Контакти:

Мнениеот Мляко с ориз » 11 окт 2013 16:13

tsonpen написа:
ralimavridov написа:Бил съм няколко пъти в Разград по работа,ами те там 75% не говорят на Български :o Направо се изумих.
Да ви е честито клубчето.
И все пак сте във Варна,съобразявайте се!

Да не си питал "Хепиту дей?" и първият срещнат да ти е отговорил "Yeah, I think I'm happy".
Горе долу си познал - 75% са етническите българи в Разград. Във Варна щото въобще няма етнически турци :mrgreen:

Ние в сравнение с вас говорим много по-чист български ;) Не се опитвай да остроумничиш, половината ви град се изсели във Варна и говорите ужасен диалект...

Потребителски аватар
fen-fen
Контакти:

Мнениеот fen-fen » 11 окт 2013 16:36

bojiTHEmaster написа:Искам и аз да се включа! Но може ли първо някой ако има информация как стоят нещата с парите - месечна заплата или мач-за-мач се плаща?

Ти от опит знаеш нали? При вас как е...дай да обменим, какво ще кажеш? ;)
Напред Лудогорец ! http://ludogorec.net/forum/images/smilies/razgradscarf1.gif
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]

Върни се в “Лудогорец”