ХIII кръг: ЦСКА - Левски 3:0 /19 Октомври 2013, 16:00 часа/
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: ХIII кръг: ЦСКА - Левски /19 Октомври 2013, 16:00 часа/
Аре да не си верваме много, че ще бием с разлика. Най-пресния случай от това е резултата 1:3 на Герена. Тогава ние бяхме тоталния аутсайдер.
Дожа Уйпещ, ОФИ, Ференцварош, Aнтверпен, Люцерн, Олимпия (2 пъти), Аалст, Слован, Копенхаген, Беверен, Тампере, еБате Борисов, Жилина, Дебрецен, Спартак търнава, Сараево, Иртиш... TO BE CONTINUED!!! Евроидиоти, El Debil, Levskinho, Азиатоидиоти....
абе тия са много зле и ако ситуацията беше точно обратната, нямай съмнение че щяха да вкарат колкото се може повече голове .. така че бой до дупка и никаква милост за тях, те милост не заслужават 
04.09.2013Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините
Трябва да се спре да се мисли по балкански, някакви си легенди и митове кой по-слаб тоя бие, кой се е по-мотивиран и тем подобни фантоми... в момента сме по-добри от подуяне и е нормално да ги биеме с 3-4 на 0... Трябва да се заканваме с як бой над тях, оставете митове и фантомите на старите пръчове...
Тия са абсолютни туристи бе
.3-4 : 0 .Не ме интересува кой ще вкарва ама 2-3 на Сидибе няма да е зле 
- Udoji90
- Контакти:
Несериозни са прогнози от сорта на 3-0 и 4-0 (дай Боже да греша). Дано футболистите ни не се изхвърлят по такъв начин, а подходят концентрирано.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
на футболистите това им е работата, да подходят сериозно .. нашата работа като фенове е да ги надъхаме за разгром 
04.09.2013Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините
Стойчо не би трябвало да има проблем с " тримата тенори"
.Само не знам със съдията как ще е.Насето публично си призна,че миналата годинасъдиите са дали всичко от себе си за да добутатаЛевски до титлата.
onegavon написа:Стойчо не би трябвало да има проблем с " тримата тенори".Само не знам със съдията как ще е.Насето публично си призна,че миналата годинасъдиите са дали всичко от себе си за да добутатаЛевски до титлата.
То да беше само миналата година с мед до ги намажеш,но то при тях това си е практика.Спомни си мача в който Хипофизата обезкости Мораеш,а свиркаджията не посмя да го изгони и да отсъди дузпа.Както и да е,даже по този срамен начин сините не успяха да станат шампиони.Сега ако Стойчо ги бие,ще ги засили към поредната им слаба година.Но това си е тяхната карма (съдба).Мен повече ме интересува ЦСКА и се надявам Младенов пак да ни вдигне от пепелта и да успеем да се преборим с Лудогорец и Ботев за първото място.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
1:0 Гола ми се ще да е продължението...да има тънка засада...топката баш да не влезе..но съдията да го признае... да се съдерат от рев.... много ги обичам като ревнат.... 
-
petko.h.markov
- Контакти:
Teo написа:Трябва да се спре да се мисли по балкански, някакви си легенди и митове кой по-слаб тоя бие, кой се е по-мотивиран и тем подобни фантоми... в момента сме по-добри от подуяне и е нормално да ги биеме с 3-4 на 0... Трябва да се заканваме с як бой над тях, оставете митове и фантомите на старите пръчове...
Според мен това няма как да се случи поради две основни причини:
1.В ЦСКА няма футболисти които да приемат този мач като нас и да играят над възможностите си.
2.Футболистите на левски няма да изпаднат в паника така както биха изпаднали нашите.
Най-вероятния резултат е 0:0 в безличен мач.