Наско Сираков - официална тема

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Веселинов

Re: Наско Сираков - официална тема

Мнениеот Веселинов » 10 окт 2013 08:59

Мисля, че казаното в БНТ1 от Наско Сираков изцяло отговаря на НЕГОВАТА гледна точка за състоянието на Левски, като собственост, управление и начин на работа в първия отбор. Той изложи своите аргументи, отговори на въпросите на журналистите в студиото и каза ясно какво очаква от бъдещето. Лично на мен ми се струва, че подобно интервю трябваше да даде и преди 5 г. когато ги освободиха с Мъри. Тогава те двамата мълчаха, а това мълчание донесе голяма част от заблудите във всички левскари относно начините на "работа" на Тодор Батков, като "собственик" на ФК Левски. В тази връзка бих искал да попитам някой журналист от ГОНГ: ЗАЩО НЕ СИ НАПРАВИТЕ ТРУДА ДА СЕ СВЪРЖЕТЕ С МАЙКЪЛ ЧОРНИ? ИЛИ С ХОРАТА КОИТО СЕ ГРИЖАТ ЗА ДЕЛАТА МУ? :idea: :idea: :idea: :idea:
Тодор Батков има ангажименти към инвестициите им България, но не е СОБСТВЕНИК на нищо, освен на инструментите и информацията - необходими да върви работата по управлението на тези активи в България. За тази си роля и работа Батков получава възнаграждение, а ФК Левски е малка част от този бизнес, но с МНОГО ГОЛЯМО ЗНАЧЕНИЕ - заради обществения и политически ресурс на клуба, който е допълнителен актив на фона на финаносвите начинания.
Докато Тодор Батков е начело на ФК Левски нищо добро не ни чака нас левскарите. Той е компроментиран, некомпетентен и е станал за смях пред всички в България с "управлението" на клуба. Не вярвам да има и 1% доверие или симпатии от страна на левскарите, но за всички останали е фаворит №1 и те стискат палци да продължи "ерата му" в клуба, за да злобеят на гърба на нещастията и провалите на Левски. Не ги обвинявам, това е разбираемо, но НИЕ ТРЯБВА ДА СЕ СЪБУДИМ!
Не е нужно Сираков или някой друг да зове левскарите на бунт против Тодор Батков. Ние сами трябва да ОСЪЗНАЕМ, че този човек начело сме посмешище за целия свят, за цялата страна и за пред всеки изобщо. Колко време ще мине, за да се надигне бурята и да помете Тодор Батков не знам, но вярвам, че ще се случи.

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 10 окт 2013 09:00

Ако беше още в клуба, тези неща нямаше да ги каже! Дали са верни или не.....Бил твърдо зад Йоканович, но Батков след мача с Локо споменал, че не иска да вижда повече сърбина!

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 10 окт 2013 09:01

MuFc1878 написа:Някой ако е гледал интервюто, което даде Сираков за БНТ тази сутрин? Да му вярваме ли?
Ще акцентирам най-важното: Пари в Левски няма! Тегли се кредит от 6 млн. за строежа! Сираков готвел звездна селекция поне с 2 класи над тази на Лудогорец! 6 човека, които искал да доведе му били отказани, заради високите заплати, които искали - национал на Полша, Румъния, Гърция + Гулдан от Лудогорец, футболист играл в Ливърпул! Всичките без трансферна цена
:!:
Тези, които бяха на представянето на Петев били платени "фенове".......

Първо, за Сираков е всеизвестно, че докато е на хранилката всичко е по мед и масло. В мига, в който обаче го изгонят/напусне се започва с "истините" и плюнките. Второ, как да вярваш на човек, който днес се кълне в треньора и как няма да го сменя и как ще напусне ако го махнат, а на другия ден излиза и представя нов треньор. Не казвам, че това което казва не е вярно, казвам само, че на подобен човек не може да се има вяра.

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Мнениеот delpi » 10 окт 2013 09:02

MuFc1878 написа:Ако беше още в клуба, тези неща нямаше да го каже! Дали са верни или не.....Бил твърдо зад Йоканович, но Батков след мача с Локо споменал, че не иска да вижда повече сърбина!

Ами така е, докато е на хранилката си трайка и лапа, вижда, че далаверите му няма да минат, маха се и почва да лае...

Лошото е, че и тези дето остават и те са като него даже по-зле и по-силни от него, след като той не издържа...
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 10 окт 2013 09:03

terata написа:Първо, за Сираков е всеизвестно, че докато е на хранилката всичко е по мед и масло. В мига, в който обаче го изгонят/напусне се започва с "истините" и плюнките. Второ, как да вярваш на човек, който днес се кълне в треньора и как няма да го сменя и как ще напусне ако го махнат, а на другия ден излиза и представя нов треньор. Не казвам, че това което казва не е вярно, казвам само, че на подобен човек не може да се има вяра.

Дори и да казва удобни неща за него, за феновете на Левски друг е въпроса! Кой всъщност дава пари в клуба? Батков не е този човек :roll: Каква е ролята на адвоката? Кой дърпа отбора все по-надолу.....

Веселинов

Мнениеот Веселинов » 10 окт 2013 09:04

delpi написа: Възниква въпроса защо чак сега ги казва тези неща Насо? Защо онзи ден ни излъга, че решението за Йока е негово?

Не съм му адвокат на Сираков, но не мисля, че си разбрал правилно. Той каза, че се е съгласил с решението на собственика да освободят Йоканович. Не каза, че е смятал за правилно освобождаването му. Говорили са в петък след мача с Локо Сф, Батков е бил категоричен. После на друтия ден Батков е настоял за Йоканович и Сираков се е свързал с Петев, говорили са 4 часа. Нататък е ясно, но на пресконференцията с Петев каза, че е сигурен, че той е според него човека, който може да свърши работа. Не е лъгал, а просто е излязъл от конкретна ситуация и контекст, отговаряйки на живо пред много хора.

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Мнениеот delpi » 10 окт 2013 09:05

Веселинов написа:
delpi написа: Възниква въпроса защо чак сега ги казва тези неща Насо? Защо онзи ден ни излъга, че решението за Йока е негово?

Не съм му адвокат на Сираков, но не мисля, че си разбрал правилно. Той каза, че се е съгласил с решението на собственика да освободят Йоканович. Не каза, че е смятал за правилно освобождаването му. Говорили са в петък след мача с Локо Сф, Батков е бил категоричен. После на друтия ден Батков е настоял за Йоканович и Сираков се е свързал с Петев, говорили са 4 часа. Нататък е ясно, но на пресконференцията с Петев каза, че е сигурен, че той е според него човека, който може да свърши работа. Не е лъгал, а просто е излязъл от конкретна ситуация и контекст, отговаряйки на живо пред много хора.

Не знам дали си му адвокат или не, но онзи ден след като разсъблякоха Петев и почнаха да разпитват Насо той каза, че решението да махне Йока е негово и, че му било най-тежко, че първо маха приятел...
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 10 окт 2013 09:12

delpi написа:
Веселинов написа:

Не знам дали си му адвокат или не, но онзи ден след като разсъблякоха Петев и почнаха да разпитват Насо той каза, че решението да махне Йока е негово и, че му било най-тежко, че първо маха приятел...

Ами сами се дискредитират, като само бранят Батков от "всенародната любов". И момчетата го попитаха, дали тва не е работа на Мустака и ако е така, да си признае. Той обаче, кат Матросов на амбразурата.

На линия
Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Истина ли е всичко това?

Мнениеот boabbb » 10 окт 2013 09:12

Ето изказването на Наско Сираков от днеска. Колеги, ако това всичко е истина - значи сте по-зле като организация дори от наш Апаш и компания :mrgreen:

""Бях върнат в Левски, за да бъда дискредитиран, омерзен и да ми бъде затворена устата. Аз остро критикувах Левски през последните години. Батков ме покани точно 1 ден след като подновиха договора на Митов.

Казаха ми, че няма пари за селекция. Знаех какво мога и знаех, че ще намеря футболисти, за да вдигна нивото на отбора. Миналата година Левски с всички финансови средства и съдийска помощ не можа да стане шампион.Тази година никой не се оплаква от съдийството в мачовете на Левски.

Първият футболист, който исках е Гулдан от Лудогорец. Нямало пари за него. Нямаше да взимаше повече от Жоао Силва. Капитанът на полския национален отбор, който е защитник, също го искахме. Искаше заплата с 15 000 повече от Мулдер - говоря за футболист от друго измерение, без да даваме трансферна сума. Искахме и Сейтаридис - същата история - нямаше пари за заплатата му.

Предложиха ми нападател Данаил Николае с 40 мача за националния отбор на Румъния. Казаха ми, че са много нападателите. Йованович - бивш играч на Ливърпул, беше готов да дойде да играе без пари до Нова година само след това да го пуснем в Китай. И с него не стана.

След първия 1 месец знаех за какво става въпрос в Левски, но бях сигурен, че ще вдигна отбора. Не предвидих обаче докъде ще им стигне наглостта на тези хора - да изпратят платени фенове. Клубът плаща на тези фенове.

Те бяха уведомени за Петев. Три без двайсет приключиха преговорите с Петев. Казаха ми журналисти, че недоволни фенове ще идват на представянето. Говорих с Иво Тонев, после говорих и с Гугутката. Казах му, че след брифинга ще говорят с треньора.

В момента Левски урежда и търси кредит от 5 или 6 милиона лева за строежа на стадион. Но за футболисти, които иска Наско, няма пари. Говоря за футболисти от друго измерение, които са свободни агенти.

За Йоканович - след мача с Локо София ми се обади Батков и ми каза, че не иска да го вижда повече сърбина на стадиона. Аз му казах, че ще е грешка. Да изчакаме малко. Виждах, че съм докарал европейски треньор в Левски - говоря за мислене, манталитет... Виждах, че някои неща му пречат да мотивира играчите.

В събота Батков ми каза Петев. Аз му казах, че ще се видя с Ивайло. Бях очарован от това момче и от неговата стратегия. Видях същите качествата като преди 9 години в Мъри. Бях сигурен, че с този човек Левски може да тръгне нагоре.

Тази декларация на феновете от НПК е апотеоз на безочието и нахалството. Не съм бил комуникирал с тях? Те знаеха за пресконференцията, но не знам кой им е казал.

Имам 19 неприети повиквания - нито едно от Батков. Аз не съм мишка и не се крия от никого, но никой не ми каза за срещата с феновете.

Лъвът и мечката са по-силни от вълка, но вълкът не играе в цирка. Не съм водил разговори за финанси. Иво Тонев ми е звънял по 5 пъти на ден. Той се е отнасял с мен прекрасно. Аз вярвам на него и смятам, че и аз съм се отнасял добре с него.

Блажевич - всичко възможно направиха той да не дойде в Левски. До два месеца ще има всичко в моята книга, а аз имам какво да кажа.

Казах му на Славиша - с европейското му поведение няма как да му се получат нещата в Левски. Трябва с твърда ръка. Не съм искал да влизам през главата му в съблекалнята.

Институцията Левски беше срината и поругана от 7-8 души с качулки. Апостола ще се обърне в гроба. Ако вие свързвате Левски с кръстове и черепи - аз не! Това не е моят Левски. И това не е Левски на стотиците хиляди привърженици.

Батков не може да вземе сам решения за нищо в Левски. Иво Тонев отговаря за финансите. Не знам кой е собственикът. Не знам, наистина. Батков ми казва, че е той, но той не може да взима самостоятелно решения.

Знам, че се водеха разговори с Газпром, но не знам какво става с тях. Явно нищо.

В какво превърнахме тази държава. Левски е само едно огледало на случващото се тук! Срам и позор! Да се пращат хора с качулки!

Аз имам самочувствието да кажа, че съм най-успешният футболист на Левски от новото време и със сигурност най-успешният ръководител в историята. Но не ми дадоха да върна Левски на върха по една или друга причина. Стискам палци на отбора, дай боже да се вдигнат. Но това решение с трима треньори е комунистическо решение. Кой от тези трима треньори при неуспех ще бъде виновен?

Стадионът със сигурност ще го бъде! До 24 май Сектор А ще е готов.
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 10 окт 2013 09:16

delpi написа:Не знам дали си му адвокат или не, но онзи ден след като разсъблякоха Петев и почнаха да разпитват Насо той каза, че решението да махне Йока е негово и, че му било най-тежко, че първо маха приятел...

Каза, че му е тежко, че маха приятел, ама аз лично не съм видял никъде да казва, че решението е негово. Може да съм пропуснал...
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Върни се в “Левски”