Истинските Левскари ни е срам !

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Re: Истинските Левскари ни е срам !

Мнениеот milen.hristov » 09 окт 2013 12:58

haha написа:
Авалокитешвара написа:Много ми е интересно сега, след като свалиха фланелката на Петев, защото бил от ЦСКА, ще се пробват ли същите да свалят фланелката на Старокин. :lol:
Защото Старокин също е от ЦСКА или поне беше :roll: Колко пъти съм го виждал Орлинчо, когато беше на 13-4-5 години с червения екип... :mrgreen:

Ами Пелето? Мъри? И на тях би трябвало да свалят фанелките.

И на Гибона

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 09 окт 2013 13:01

boyan_kn написа:
milen.hristov написа:
Soulen написа:
milen.hristov написа:
Soulen написа:Ей Милене нещастник, да не би само твоето мнение да е от значение в тоя форум. Нали затова спорим, да покажем всички гледни точки, а ти типично по комунистически махаш неудобните теми. Като си модератор и мислиш, че си хванал Господ, за шлифера ли. Бахти и боклука. Доволен ли си от ръководството, а ?
Не ми отговаряй, а ми слагай бана. Разбирам го сега помияра, за какво се оплакваше. Никой не та иска за мод в подфорум Левски.
съблечисебе съблечисебе съблечисебе съблечисебе съблечисебе съблечисебе съблечисебе съблечисебе съблечисебе съблечисебе съблечисебе съблечисебе съблечисебе съблечисебе съблечисебе съблечисебе съблечисебе съблечисебе съблечисебе съблечисебе съблечисебе съблечисебе съблечисебе съблечисебе съблечисебе съблечисебе съблечисебе съблечисебе съблечисебе съблечисебе съблечисебе съблечисебе съблечисебе съблечисебе съблечисебе съблечисебе съблечисебе съблечисебе съблечисебе съблечисебе съблечисебе съблечисебе съблечисебе съблечисебе съблечисебе съблечисебе съблечисебе съблечисебе съблечисебе съблечисебе съблечисебе съблечисебе съблечисебе съблечисебе съблечисебе съблечисебе съблечисебе съблечисебе съблечисебе съблечисебе съблечисебе съблечисебе съблечисебе съблечисебе съблечисебе съблечисебе съблечисебе съблечисебе съблечисебе съблечисебе съблечисебе съблечисебе съблечисебе съблечисебе съблечисебе съблечисебе съблечисебе съблечисебе съблечисебе съблечисебе съблечисебе съблечисебе съблечисебе съблечисебе съблечисебе съблечисебе съблечисебе съблечисебе съблечисебе съблечисебе съблечисебе съблечисебе съблечисебе съблечисебе съблечисебе съблечисебе съблечисебе съблечисебе съблечисебе съблечисебе съблечисебе съблечисебе съблечисебесъблечисебе съблечисебе съблечисебе съблечисебе съблечисебе съблечисебе съблечисебе съблечисебе съблечисебе съблечисебе съблечисебе съблечисебе съблечисебе съблечисебе съблечисебе съблечисебе съблечисебе съблечисебе съблечисебе съблечисебе съблечисебе съблечисебе съблечисебе съблечисебе съблечисебе съблечисебе съблечисебе съблечисебе съблечисебе съблечисебе съблечисебе съблечисебе съблечисебе

и аз не искам наркомани и престъпници да са фенове на Левски ама...

И смяташ, че те са много по-голямо зло от Батков и компания ? Едното произтича от другото. Ако нямахме дебилно ръководство, сега това нямаше да го има.

Да така е,Тодор ако не ги изкарваше от затворите тези, това нямаше да го има. Мястото на тези е при ицо и любо

Не така, на Исуса скоро му намериха костите, не е нормално да се пожелават подобни неща, дори на подобни тъпанари ;) Кажи честно, Милене, ти ли ме банна вчера ? :roll:

1. Не знаех, че някой е направил нещо толкова полезно на общшеството, ной не бих си позволил да го пратя там.
2. Не съм, аз в целият тон мнениея та ти(поне тези които видях) бяха по правилата

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 09 окт 2013 13:03

Soulen написа:
СВОБОДЕН написа:
Soulen написа:Боже аз ако съм дрогиран :oops: Аз горкия до цигари не припарвам, той ми говори за наркотици или като нямате доводи и се почваме с обидите, хайде отивай да лижеш мустаците на Батков, сакън да не ни остави, че кой ще дава парите в Левски после ;)

Ти може да не си дрогиран, но щом защитаваш тези вчерашните ставаш съпричастен с тях. Батков и на мен ми е противен, нито пък му лижа мустаците, но вчерашната малоумна акция няма да го свали. Но, ако Батков нанася щети на Левски с поведението си, то вандалщината на "феновете" вчера засенчва всички неадекватни действия на Борат, да не говорим, че от тук нататък му осигурява перфектно алиби да се измъква сух дори когато прави каквото си иска. Да те питам, ти лично какво ще направиш за да се махне Батков? Ама нещо сериозно, а не да съблечеш треньора гол. А също и това, да речем Батков се махне, имаш ли идея кой ще дава пари за Левски? Защото не бих искал да видя някой титан или лупи на герена. Защото винаги може да се копае и на дъното.

Разбирам ти гледната позиция. И аз не одобрявам, че съблякоха Петев, но просто беше наложително нещо подобно да се случи, че да се стреснат малко боклуците в ръководството. На Петев нищо му няма смао си тръгна гол, нито е бит нито нищо. Ами със такива зулуми, при които Батков ще плаща глоби после примерно е добро начало. Трябва да им бръкнеш в джоба за да се усетят някои самозабравили се хора. Примерно нахлуваш на всеки мач на стадиона и глобяват батков с по няколко хиляди всяка седмица и ще видиш как или ще се кротне или ще си отиде ;)

Нахлувате два пъти, срещите се прекратяват, и здравей А окръжна.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 09 окт 2013 13:04

samo_levski написа:
Soulen написа:Боже аз ако съм дрогиран :oops: Аз горкия до цигари не припарвам, той ми говори за наркотици или като нямате доводи и се почваме с обидите, хайде отивай да лижеш мустаците на Батков, сакън да не ни остави, че кой ще дава парите в Левски после ;)

Два пъти хващани да продават дрога във фен клуба. От тук насетне всякакви доказателства за правотата на пласьори на дрога и престъпници отпадат и са несъстоятелни.

А мустаците на Батков ги лизахте доста време, май спря кранчето и ся сте срещу него или минахте в някои друг лагер, а? Защо? Защото сте продажни лекета и престъпници и НАРКОМАНИ.

Защото Сираков поиска да им спрат кранчето, за да има повече пари в клуба

Потребителски аватар
boyan_kn

Мнениеот boyan_kn » 09 окт 2013 13:05

Абе, хора ... Всички против мустака ... Вие май не разбрахте - НЯМА НИКОЙ ДРУГ :!: Ако имаше балъци - Апашо до сега да ги е намерил. :idea: В тая икономическа ситуация вчерашната постъпка е много вероятно да изгони спонсорите, сред които и много чакания "Газпром" ! Това, заедно със заминаване на ВТБ, ще бъде много тежко за клуба. Не осъзнавате, че изгоните ли Батков, сте на закриване. Не разбирам как така той си върти далавери с отбора и играчите са невинни? Що Гаджев не излезе да каже: " Нареждат ни да играеме симулативно. " ? Никой ! Ама тях не ги събличате ...

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 09 окт 2013 13:05

haha написа:Ми то си е за срам, някаква група наркоманчета ще ходи да казва кой да е треньор.

Даже са и обидени защо не били питани

Потребителски аватар
boyan_kn

Мнениеот boyan_kn » 09 окт 2013 13:06

milen.hristov написа:2. Не съм, аз в целият тон мнениея та ти(поне тези които видях) бяха по правилата

Да, бе, в цялата тема само "прасета" и "говеда" се споменават и ми налепиха бана :mrgreen:

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 09 окт 2013 13:07

boyan_kn написа:Абе, хора ... Всички против мустака ... Вие май не разбрахте - НЯМА НИКОЙ ДРУГ :!: Ако имаше балъци - Апашо до сега да ги е намерил. :idea: В тая икономическа ситуация вчерашната постъпка е много вероятно да изгони спонсорите, сред които и много чакания "Газпром" ! Това, заедно със заминаване на ВТБ, ще бъде много тежко за клуба. Не осъзнавате, че изгоните ли Батков, сте на закриване. Не разбирам как така той си върти далавери с отбора и играчите са невинни? Що Гаджев не излезе да каже: " Нареждат ни да играеме симулативно. " ? Никой ! Ама тях не ги събличате ...

Е отде толкова смелост да скочат на 20 и няколко, те скачат 30 на 1

Потребителски аватар
boyan_kn

Мнениеот boyan_kn » 09 окт 2013 13:10

milen.hristov написа:
boyan_kn написа:Абе, хора ... Всички против мустака ... Вие май не разбрахте - НЯМА НИКОЙ ДРУГ :!: Ако имаше балъци - Апашо до сега да ги е намерил. :idea: В тая икономическа ситуация вчерашната постъпка е много вероятно да изгони спонсорите, сред които и много чакания "Газпром" ! Това, заедно със заминаване на ВТБ, ще бъде много тежко за клуба. Не осъзнавате, че изгоните ли Батков, сте на закриване. Не разбирам как така той си върти далавери с отбора и играчите са невинни? Що Гаджев не излезе да каже: " Нареждат ни да играеме симулативно. " ? Никой ! Ама тях не ги събличате ...

Е отде толкова смелост да скочат на 20 и няколко, те скачат 30 на 1

Аз не мога да повярвам, че тея хора са "истинските левскари" , както и, че Росен Животното и Главата са "истинските ЦСКА-ри". Тия хора не трябва да припарват на 100 м от стадионите :!: Аз искам да може да си седнеме на съседни редове с рогачите :mrgreen: и да си гледаме мача като хора - какво е това нещо :?:

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 09 окт 2013 13:14

левскари, след като не се прочухте този сезон по терените на Европа, се прочухте по други начини..Браво !,

ДОБРЕ, не харесвате Петев, И аз не го харесвам като треньор, че дори и като поведение,но...човека има дъщеря - тийнеджърка, как ли се е почувствала, а ?? :(

И още нещо, много провинциални агитки питат що имаме зона за гости на Лудогорец Арена като животинска клетка - ето заради тези "герои' и заради онези другите - червените !
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

Върни се в “Левски”