Спам тема vol.2
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Red_Girl
- Контакти:
Re: Спам тема vol.2
Хубаво.
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
Офтопик:

Е то това няма ли да стане и като сложиш на "сума" формула (валута х 1,95583) .. примерно: A1(сума) = B1(валута) х 1,95583 .... и теглиш надолу .... Ама ако всички са в евро де ...
[center]

[/center]

[/center]Re: Спам тема vol.2
MaRTo1233 написа:Е то това няма ли да стане и като сложиш на "сума" формула (валута х 1,95583) .. примерно: A1(сума) = B1(валута) х 1,95583 .... и теглиш надолу .... Ама ако всички са в евро де ...
Ама не са. То иначе е лесно. Аз съм си извадил отстрани в две квадратчета такава формула, ама пак трябва да го въвеждам два пъти, а аз съм мързел и искам да мина с веднъж
Последна промяна от rhaegar на 07 окт 2013 17:03, променено общо 1 път.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

- Red_Girl
- Контакти:
MaRTo1233 написа:Е то това няма ли да стане и като сложиш на "сума" формула (валута х 1,95583) .. примерно: A1(сума) = B1(валута) х 1,95583 .... и теглиш надолу .... Ама ако всички са в евро де ...
Другия вариант е ако имаш 1647 лв, даваш format cells, currency i там от лв, избираш Евро и ти се смянят.
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
Офтопик:

- Red_Girl
- Контакти:
Божее, тея от прогнозата за времето по БТВ ме разбиха.. Вместо да сложат за фон някой хубав български пейзаж, те ми показват чипровските килими... ужас..
Офтопик:

- we are the champions
- Контакти:
Гледам по назад сте коментирали България-Чехия та какви са цените на билетите някой знае ли ? 
we are the champions написа:Гледам по назад сте коментирали България-Чехия та какви са цените на билетите някой знае ли ?
7 кинта за Б и Г ... В - 15 , А - 25
[center]

[/center]

[/center]- we are the champions
- Контакти:
MaRTo1233 написа:we are the champions написа:Гледам по назад сте коментирали България-Чехия та какви са цените на билетите някой знае ли ?
7 кинта за Б и Г ... В - 15 , А - 25![]()
Мерси
Кой ще ходи от тука?
- we are the champions
- Контакти:
Dani написа:Кой ще ходи от тука?
Аз още съм 50 на 50 може да отида ,ама може и да пропусна : )