Моята любима руска песен

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Re: Моята любима руска песен

Мнениеот doktora25 » 01 окт 2013 12:59

Може би в тая тема е мястото да повдигна въпроса защо няма български музикален телевизионен канал за руска музика или радио станция, при положение че има 3-4 такива канала специално за западна? Интересно ми е от кого зависи това. И не могат ли поне кабелните оператори да предложат руски музикален канал в пакета на цифровата им телевизия?
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
tzvetan_tee
Контакти:

Мнениеот tzvetan_tee » 01 окт 2013 13:05

doktora25 написа:Може би в тая тема е мястото да повдигна въпроса защо няма български музикален телевизионен канал за руска музика или радио станция, при положение че има 3-4 такива канала специално за западна? Интересно ми е от кого зависи това. И не могат ли поне кабелните оператори да предложат руски музикален канал в пакета на цифровата им телевизия?

Зависи от интереса, брато ;) Никой няма да извади милиони за да направи телевизия, за да я гледат 10 човека или просто "за да я има". Ако имаше търсене, щеше да има и предлагане :idea:
КОГАТО СИН ГРЪМ УДАРИ, ЧЕРВЕНОТО ЕХО ЗАГЛЪХВА....

Потребителски аватар
джугашвили

Мнениеот джугашвили » 01 окт 2013 13:14

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=O-Jq8_dUCEg[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=trTgj5BcBuI[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=lOwgABNW47E[/youtube]

Толкова за сега! Повече не искам да Ви отварям на качествена руска музика!
Есть человек — есть проблема, нет человека — нет проблемы!
Смъртта на един човек е трагедия, смъртта на милиони е статистика!

Потребителски аватар
отборът на Пловдив
Контакти:

Мнениеот отборът на Пловдив » 01 окт 2013 13:15

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=zQyYidgk-0Y[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=NRkdbtEhO14[/youtube]
90 години слава,
90 години гордост,
90 години чест,
90 години любов,
90 години доблест и вярност...

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 01 окт 2013 13:16

tzvetan_tee написа:
doktora25 написа:Може би в тая тема е мястото да повдигна въпроса защо няма български музикален телевизионен канал за руска музика или радио станция, при положение че има 3-4 такива канала специално за западна? Интересно ми е от кого зависи това. И не могат ли поне кабелните оператори да предложат руски музикален канал в пакета на цифровата им телевизия?

Зависи от интереса, брато ;) Никой няма да извади милиони за да направи телевизия, за да я гледат 10 човека или просто "за да я има". Ако имаше търсене, щеше да има и предлагане :idea:

Така е, но според мен връзката е двупосочна. Съвременната руска музика е слабо популярна у нас и съответно търсенето е малко. Например, ако не бях попаднал случайно на един канал Хип-хоп ТВ, никога нямаше да чуя за Бьянка и Потап и Настя. Подобни теми по форуми, както и фейсбук могат да имат своя принос, но не мисля че са достатъчни. Може би правилният подход, за да се увеличи популярността с ниски начални разходи е следната последователност:
1. Руски музикален канал в цифровите пакети. 2. Радио станция. 3. Българска телевизия
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 01 окт 2013 13:20

Зависи от гео-политически условия. Даже тези, които парадират с това, че пускат "бг" музика въртят неква западна музика, пеена на български. А бг музиката умря още края на 90-те, когато имаше наистина интересни неща, които макар и по западен образец вкарваха нещо типично българско:
Контрол, Атлас, Пиромания, Нова генерация, Виолетов генерал, Тъмно, Ер Малък, Субдибула, БТР, от по-ранните ФСБ и Ахат...

А в Търново в средата на 90-те! имаше 6-7! банди, които забиваха редовно. И още сигурно 20-ина, които бяха нередовни. В Търново...!
Иначе май в своеобразната анкета, май печели засега "Трава у дома". ;)

Потребителски аватар
veselinsk
Контакти:

Мнениеот veselinsk » 01 окт 2013 13:29

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=HtdWzonf058[/youtube]
Изображение

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 01 окт 2013 13:35

На
Любе- Комбат,Солдат,По високата трева(с антитерористичната група Алфа)
,Просто любов , и много други,както и песента на Стас Михайлов Героям
России
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 01 окт 2013 13:35

doktora25 написа:
tzvetan_tee написа:

Така е, но според мен връзката е двупосочна. Съвременната руска музика е слабо популярна у нас и съответно търсенето е малко. Например, ако не бях попаднал случайно на един канал Хип-хоп ТВ, никога нямаше да чуя за Бьянка и Потап и Настя. Подобни теми по форуми, както и фейсбук могат да имат своя принос, но не мисля че са достатъчни. Може би правилният подход, за да се увеличи популярността с ниски начални разходи е следната последователност:
1. Руски музикален канал в цифровите пакети. 2. Радио станция. 3. Българска телевизия

Не е сериозно да се казва че няма интерес , при положение че само по черноморието има над 400 000 руски жилища ! Имам познати които направиха пари точно от продажбата на сателитни и интернет пакети за руснаците и бизнеса им процъфтява ! Имам приятел руснак , който живее в БГ от 18 години и само това лято си отвори 2 нови офиса , при положение че има супер оборотен в Мастерхауса до Сънито , лятото отвори и в Бургас в х. България и в Приморско !

П.П. Радио станция няма но има едно бургаско радио което пуска по няколко часа руски канали и има голям успех !

Потребителски аватар
Тостао
Контакти:

Мнениеот Тостао » 01 окт 2013 13:54

[center]Надявам се автора на темата да не се сърди, че това не е песен, но пък "Сибириада" си е "Сибириада"[/center]

[center][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=bGXfnkWi9L4[/youtube][/center]
moderatè souse
БАНВАНЕТО Е МОДЕРНА РАЗНОВИДНОСТ БОЛШЕВИЗЪМ

Върни се в “Свободна зона”