1982 написа:mistreated написа:
А бе ти тъп ли си или какво? 50 пъти ти се обяснява как се разпределят отборите в състезанията на FIVB ти пак питаш същото! Можеш ли да кажеш как се разпределят отборите на ЕП? Не! Всъщност ти какво ли можеш да кажеш?
Кое си ми обяснил, бе, как все на олимпиади във волейболния турнир на домакина му нареждат по-лесна група ??! Писа за някакви схеми и змиорки .... е как па все тия змиорки отреждат Русия и Бразилия на последните олимпиади да са в различна група от домакините, как па веднъж единият поне от двата тима не се падна с домакинския отбор ??!
На финалите на световни лиги винаги домакинските групи ги нареждат да са по-лесни. Айде извади ми по кои критерии ФИВБ ги реди все така, много ще ми е любопитно.
Не ми обяснявай лъжи, гледам волейбол от 22-23 години, лъжите си ги пробутвай някъде другаде. И при ФИВБ, и при ЦЕВ, си е едно и също.
Последен път, ама наистина последен и си правя труда защото си личи, че много бавно загряваш.
Домакинът ВИНАГИ е поставен под номер 1!
Тъй като схемата на змиорката е (както вече написах ама кой да чете) 1-4-5-8-9-12, то първия поставен (демек домакинът) ВИНАГИ се разминава с втория и третия (това са първият и вторият в св. ранглиста, освен ако някой от тях двата не е и домакин), а в последните няколко години първият и втория в ранглистата са Бразилия и Русия. Затова и обикновено те са в една група, освен ако някой от тях не е домакин на самото състезание.
Не е трудно да го разбереш, ама се иска да седнеш и да помислиш. Виждам, че на теб не ти се отдава особено много.
На последната св. лига в предварителните групи разпределението беше същото, но тъй като там домакин няма, то Бразилия и Русия се разминаха. Затова Бразилия (1) бяха в една група с Полша (4), САЩ (5), България (8), Аржентина (9) и Франция.
Русия (2) беше в една група с Италия (3), Куба (6), Сърбия (7), Германия (10) и Иран.
На самите финали обаче, вече имахме домакин и той беше Аржентина. Те директно взимат номер 1 и така избягват 2 и 3, съответно Бразилия и Русия, а при тях идват 4 и 5 - демек Италия и България.
На финалите на Св. лига в България беше същото, като ние бяхме номер 1, а Германия и САЩ - 4 и 5. 2 и 3 бяха Бразилия и Полша, а 6 Куба.
По същият начин беше разпределението и на Олимпиадата, където номер 1 беше домакинъв Великобритания. Нататък те оставям сам да си ги наредиш, ако изобщо можеш.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...