Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
bulgaro
Контакти:

Re: Селски, ще ти припомним кои сме, продавай!

Мнениеот bulgaro » 23 окт 2009 08:10

ВИХИПИХИ, опитай да успокоиш топката, едва ли ще промениш нещо изпадайки в истерия ;)
Забелязал съм, че си човек менящ мнението си всяка седмица. Първо беше краен и непоколебим песимист - всичко беше цирк, а тези, които имат вяра, бяха глупаци и шарани. После стана непоправим оптимист, птичета ти кацаха на рамото със сигурно инфо, че митьо продава до броени часове. Сега пак запя старата песен, но вече апелираш за бунтове и реакции, ама така и не става ясно срещу кого ще се бунтуваме - срещу селския, срещу макаронаджиите, срещу себе си ли, какво правим, когато ни е крив светът?
С лалане по форуми няма да се получи ;)
106 години Красота, Вяра, Борба !

106 години Символ на Пловдив !

Потребителски аватар
vhpvhp
Контакти:

Мнениеот vhpvhp » 23 окт 2009 08:25

Виж ,Булгаро , не използвай понятия като "истерия" - защото не разбираш смисъла им. ;) Моето мнеие от август до сега не се е променило съществено. Да , имаше период от време преди 2-3 седмици , когато моите авери ме подложиха на яка критика , че съм бил "черноглед" , "песимист" ... и ми изтъкнаха сума ти факти и аргументи ,че ПРОМЯНАТА иде... Голяма част от тях съм качил по Форумите ,което ти е създало впечатление , да съм станал "непоправим оптимист". :) Не съм станал. Дразни ме това овчедушие ,тази провинциална пасивност сред жълтите фенове...От два месеца и повече насам ,наистина само лаладжийстваме по форумите и чакаме "избранни" хора да ни дадат на час по лъжичка информация... Аз се отказах да давам информация от моите източници ,защото смятам ,че в момента те не са достоверни.

Потребителски аватар
Sunway
Контакти:

Мнениеот Sunway » 23 окт 2009 08:42

bulgaro написа:ВИХИПИХИ, опитай да успокоиш топката, едва ли ще промениш нещо изпадайки в истерия ;)
Забелязал съм, че си човек менящ мнението си всяка седмица. Първо беше краен и непоколебим песимист - всичко беше цирк, а тези, които имат вяра, бяха глупаци и шарани. После стана непоправим оптимист, птичета ти кацаха на рамото със сигурно инфо, че митьо продава до броени часове. Сега пак запя старата песен, но вече апелираш за бунтове и реакции, ама така и не става ясно срещу кого ще се бунтуваме - срещу селския, срещу макаронаджиите, срещу себе си ли, какво правим, когато ни е крив светът?
С лалане по форуми няма да се получи ;)

Истината е, че в началото имаше т.нар. "умерен оптимизъм" все пак в отбора идваха разни футболисти.Ботев играе не лошо, но поради липса на обиграност и със съдийски тесли ние губим мачовете си.С течение на времето нещата се забатачват, така както гледам.Футболистите ни не получават пари, италианците се карат помежду си, стават скандали и т.н.Мисълта ми е, че от умерен оптимизъм май отиваме към умерен песимисъм в момента.Единственото решение в момента е сделка да има, защото не ми се мисли, ако няма какво ще се случи.Мога само да ви гарантирам, че ще се случат много лоши неща и друго не искам да споменавам.Това са фактите до тук и истината до сега.Всичко което съм казал е до момента, но винаги може да настъпи промяна след тези мои думи в една от двете посоки.Да се надяваме, че ще е в положителна посока за нашият клуб.

П.С. САМО БОТЕВ---ТЕБ ОБИЧАМ АЗ„ ТИ СИ НАЙ–ГОЛЕМИЯ НА СВЕТАААА.... ЖЪЛТО-ЧЕРНИ ЗАВИНАГИ И НАВСЯКЪДЕ
What about my broken heart
What about my broken dreams
What about the things you said
Does it matter
What about the end of this

"Coz the Best Things in Life Are FREE"

Потребителски аватар
Sunway
Контакти:

Re: Сделка за Ботев няма да има

Мнениеот Sunway » 23 окт 2009 09:00

bnborisov написа:Сделка за Ботев няма да има. Агонията на „канарчетата" продължава, след като се оказа, че италианският консорциум, който щеше да купи клуба от Митьо Селския, всъщност няма пари. Сега на дневен ред обаче излиза нов план с още по-нов купувач, твърди "Меридиан Мач".

Вчера наставникът на Ботев Енрико Пи-чони се появи на стадиона със свой сънародник, за когото обясни, че е бивш изпълнителен директор на аматьорския Санбенедетезе. Именно той щял да осигури нов инвеститор за Ботев.

Всички футболисти са вдигнали ръце от новата драма на Митьо Селския, като по мъжки са се разбрали да изиграят двубоя срещу Черноморец през уикенда, след което да си събират багажа.

Вчера стана ясно, че италианските футболисти в отбора са получили по 400 лева. Играчите от Аленини-те са се договорили, че ако пари не влязат в касата до началото на следващата седмица, отпътуват за родината си.

За срещата в Бургас Пичони няма да може да използва контузените Ален Карлет, Густав и Ола. Последният се контузи на двустранната игра през седмицата. Единствената добра новина на „жълто-черните" е, че ще могат да използват Алберто Рибека, който бе картотекиран в БФС. Хондурасецът Лопес със сигурност няма да запише дебют при пловдивчани, тъй като схемата за изкарване на работна виза е изключително сложна.

Така някои играчи като Мбамба и Луиш Лопес изкараха ваканционен период в родината ни.

Спри да си пишеш неверни и непотвърдени неща до момента, защото не е хубаво поради няколко причини: че отчайваш хората, че настройваш феновете, ПРОВОКАТОР ЛИ СИ???? Започваш да ми приличаш на някои "хорица" от други сайтове, където всяка минута едва ли не мислят да изкарат сензацията с жълти глупости и лъжи.
What about my broken heart
What about my broken dreams
What about the things you said
Does it matter
What about the end of this

"Coz the Best Things in Life Are FREE"

Fichango
Контакти:

Мнениеот Fichango » 23 окт 2009 09:10

Всичко това разбира се е жалко. Аз лично от самото начало твърдя, че няма как Христолов да продаде Ботев.

Потребителски аватар
bnborisov
Контакти:

Мнениеот bnborisov » 23 окт 2009 09:16

Sunway написа:
bnborisov написа:Сделка за Ботев няма да има. Агонията на „канарчетата" продължава, след като се оказа, че италианският консорциум, който щеше да купи клуба от Митьо Селския, всъщност няма пари. Сега на дневен ред обаче излиза нов план с още по-нов купувач, твърди "Меридиан Мач".

Вчера наставникът на Ботев Енрико Пи-чони се появи на стадиона със свой сънародник, за когото обясни, че е бивш изпълнителен директор на аматьорския Санбенедетезе. Именно той щял да осигури нов инвеститор за Ботев.

Всички футболисти са вдигнали ръце от новата драма на Митьо Селския, като по мъжки са се разбрали да изиграят двубоя срещу Черноморец през уикенда, след което да си събират багажа.

Вчера стана ясно, че италианските футболисти в отбора са получили по 400 лева. Играчите от Аленини-те са се договорили, че ако пари не влязат в касата до началото на следващата седмица, отпътуват за родината си.

За срещата в Бургас Пичони няма да може да използва контузените Ален Карлет, Густав и Ола. Последният се контузи на двустранната игра през седмицата. Единствената добра новина на „жълто-черните" е, че ще могат да използват Алберто Рибека, който бе картотекиран в БФС. Хондурасецът Лопес със сигурност няма да запише дебют при пловдивчани, тъй като схемата за изкарване на работна виза е изключително сложна.

Така някои играчи като Мбамба и Луиш Лопес изкараха ваканционен период в родината ни.

Спри да си пишеш неверни и непотвърдени неща до момента, защото не е хубаво поради няколко причини: че отчайваш хората, че настройваш феновете, ПРОВОКАТОР ЛИ СИ???? Започваш да ми приличаш на някои "хорица" от други сайтове, където всяка минута едва ли не мислят да изкарат сензацията с жълти глупости и лъжи.

ПИЧ АЗ НЕ ГИ ПИША. АКО СА НЕВЕРНИ ЩЕ СЪМ МНОГО ДОВОЛЕН, ЗАЩОТО И АЗ ОБИЧАМ БОТЕВ. ЗНАМ ОБАЧЕ ЧЕ ИМА ХОРА ПО- БЛИЗКИ ДО СЪБИТИЯТА ОТ МЕН И ТЕ МОГАТ ДА ПРОВЕРЯТ КАКВО СТАВА. И ДРУГО. КОЙ Е ВИНОВЕН ЧЕ ВСЕКИ ЖУРНАЛИСТ ПИШЕ КВОТО СИ ИСКА? ВСИЧКО ОКОЛО ОТБОРА Е ПЪЛЕН БАТАК.

fen4eto_1912
Контакти:

Мнениеот fen4eto_1912 » 23 окт 2009 09:18

Сега влезнах в саита им и нищо такова не пише

steven1978
Контакти:

Мнениеот steven1978 » 23 окт 2009 09:21

Лаладжий,ами вземете свършете нещо,стига сте писали по тея форуми,така няма да стане...

fen4eto_1912
Контакти:

Мнениеот fen4eto_1912 » 23 окт 2009 09:23

Като например какво ?

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 23 окт 2009 09:27

Обяснете на един шоп, какво по-точно става при вас, защото всички пишат нещо различно. Аз така и не разбрах-ще има ли сделка, или няма да има? :?
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Върни се в “Архив”