boabbb написа:Тука е лудница, опекло е едно слънце. Както му се вика левскарско ... така, де циганско лято![]()
![]()
A ти с какво се занимаваш?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
boabbb написа:Тука е лудница, опекло е едно слънце. Както му се вика левскарско ... така, де циганско лято![]()
![]()
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
Red_Girl написа:Кашчей написа:Red_Girl написа:Привет! Днес официално завърших стажа си и получи сертификат и директорът на НИМХ каза, че аз съм тяхното бъдеще и надежда.![]()
И съм много доволна от цялото прекарано време.
Браво!
А подариха ли ти книжка с рецепти за заешко![]()
![]()
ХАха, не.. Не искам такива книжки..
becks32milan написа:Някой е завършил агрометрология
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
Red_Girl написа:boabbb написа:Тука е лудница, опекло е едно слънце. Както му се вика левскарско ... така, де циганско лято![]()
![]()
boabbb написа:Red_Girl написа:boabbb написа:Тука е лудница, опекло е едно слънце. Както му се вика левскарско ... така, де циганско лято![]()
![]()
Engineer съм, по автоматизация, даже магистър - умря циганката дето ме хвали и ...
we are the champions написа:rhaegar написа:we are the champions написа:Долу някви 18 годишни пиченца спретват ебахти якия женски бой
Снимаш ли?
Тц,тц
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
Red_Girl написа:boabbb написа:Red_Girl написа:boabbb написа:Тука е лудница, опекло е едно слънце. Както му се вика левскарско ... така, де циганско лято![]()
![]()
Engineer съм, по автоматизация, даже магистър - умря циганката дето ме хвали и ...
КОГАА?? Иначе къде??
boabbb написа:
Какво къде? Работя или завършил?
Потребители, разглеждащи този форум: goshev и 3 госта