СВОБОДЕН написа:Мъри е имал големи успехи с Левски и заслужава повече уважение. За разлика от него Йоканович още нищо не е направил за Левски, но ти вече си готов да го защитаваш на амбразурата. Ами не мога да разбера тази изкривена логика. В другите страни уважават треньорите които са имали успехи и не се кланят на идоли които не са техни. Може Йоканович да успее в Левски, но поне изчакай да стане факт и тогава си го закачи на ревера. Тогава вече ще имаш и основание за това.groti написа:За мен Мъри не е нищо особено и втория полусезон ще го докаже.
Нещо си в грешка,според мен. Който и да беше треньора на Левски (стига да ми направи впечатление като отговорен и директен човек) щеше да седи в подписа ми. За Мъри можем да говорим много. За мен лично той и Наско са главните виновници за онези -16т. ,Тампере и т.н. Не отричам постигнатото,напротив. Постигнаха много,но винаги ще ги държа отговорни за това че,когато Левски трябваше да прескочи България и да стане истински европейски клуб те се скриха като пу*ки. Визирам сезонът в който приключихме участието в ШЛ и се виждаше,че Левски е достигнал своя таван като отбор. Тогава трябваше да се вземат още по-качествени футболисти (с финансите от ШЛ),да смажем мишките в А група и да направим силните игри в Европа правило,а не изключение. Вместо това докато Мустака крадеше парите от ШЛ Сираков мълчеше и го покриваше (е,кой знае колко е гушил и той). Мъри и той мълчеше,като пу*ка и вместо да тропне по масата и да каже "Искам футболисти,но не ми ги докарват" (както направи сърбинът),той постоянно гледаше скромно в земята и се мъчеше да ни убеди,че всичко е наред и нямаме нужда от нови футболисти. Е,резултата го видяхме - Тампере и -16 т. в първенството,разбит отбор и зачеркване на всичко хубаво,което се беше градило последните 3-4 години. Това никога няма да им го простя. Наско прикриваше Мустака,а Мъри нямаше топки да каже истината. Мъри нямаше топки и сега да застане начело на отбора. Защото знае,че е по-лесно да си в Ботев,когато са в подем и те хвалят,отколкото в Левски,когато са в криза. Него не желая да го коментирам. Ако някога се върне в Левски (което за мен ще е огромна грешка) ще го подкрепям,но никога няма да го уважавам така,както го уважавах преди. За Насо съм си казвал мнението хиляди пъти. И с мен за ИД и юноши в състава Левски щеше да е на 8-9 място и без да имам ореол и да взимам хиляди евро.