България 5 млн. души до 2060 г. - стряскащи данни

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Re: България 5 млн. души до 2060 г. - стряскащи данни

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 16 сеп 2013 01:38

Безкомпромисен написа:Населението ни ще продължава да пада със стряскащи темпове, докато сме под съветско болшевишко-кърваво робство!Комунистическите престъпници умишлено държат нормалните хора бедни, да им се отвлича вниманието с житейски проблеми и да загубят интерес към политиката и какво се случва в България!Това е огромен плюс за комунистическите престъпниции постоянно зомбират нашият народ! Отделно все повече нормални хора поради съветския ботуш тук се изнасят в свободния свят, за да живеят нормално, както и нямат възможности да отглеждат деца и това също е в голяма полза на тези получовеци и затова ще намалява още населението, докато не се извърши радикална и безкомпромисна декомунизация , като на комунистите им се потърси най-строга наказателна отговорност и бъдат натикани по затворите и концлагерите, където ще изтърпяват заслужените си наказания! Ако се се извърши декомунизация, България стане свободна зона от комунизъм и комунистически престъпници,законна държава и законите се спазват безкомпромисно срещу всеки един престъпник, този проблем ще се реши, нормалните хора, които са в чужбина ще започнат да се връщат в България, да отглеждат семйства и да има нарастване на населението с нормални и достойни българи и ще пренасят знанията си от свободния свят тука , българина ще живее достоен живот и няма да се страхува да разкрие някой престъпник , защото ще знае , че законите се спазват!Но за да стане това всичко минава през декомунизация!Но вие явно не искате това да се случи , гледате и комунистическите простотии по медиитее за манипулация и дезинформация като тв шоута като ВИП Брадър, Шоуто на Слави,Господари на ефира предаванията им за готвене , пеене , гледате им комунистическите сутрешни блокове , не се интересувате от истинската си история, гласувате за комунисти като Бойка Борисова, Иван Костов, Петър Стоянов, Долен Сидеров и т.н.!Е с такова зомбирано население до нема и къде с болшевизъм-комунизъм България няма да как да се оствободи от съветско-болшевишко-кърваво робство!Вероятно и аз ще си умра в поробена от комунизъм България!
Бога да пази България от комунсти!

О Жоре, има нов вид хапчета, тоя път са оранжеви и с вкус на портокал. Доктор Иванов помоли ако те срещна да ти дам 1 опаковка, щяла да ти стигне за цели 24 часа.
Не те знам къде ще умреш, но малко преди да го направиш влез тук и ни съобщи. Искам да знам на коя дата да празнувам изчезването на 1 болен мозък от планетата.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
viali69

Мнениеот viali69 » 16 сеп 2013 08:05

Оооо, не ! Съгласен съм да обвиняваме комунистите във всички земни грехове и може би ще имаме право, но да ги обвиняваме за стопяването и циганизацията на нацията, не съм съгласен !
БСП има най-малка вина за топенето и циганизацията на нацията !
Това е патент на НОВИЯТ СВЕТОВЕН РЕД и неговите верни слуги у нас - ГЕРБ, СДС, ДСБ, НДСВ и т.н.
И малките деца знаят, че в края на 80-те години, сиреч при комунистите населението на България беше достагнало над 9 000 000 души. При това над 95% от него бяха етнически БЪЛГАРИ !!!
Днес 25 години след като България беше хвърлена в ръцете на ционисти и илюминати, а в нея се налага системата на Нов ред, населението ни е преполовено, а огромна част от него са НЕбългари.
Това е истината ! Другото е гнусна клевета и лъжа !
БСП като партия запазваща добрите си отношения с Москва цели да намали и да спре топенето и дебългаризацията на нацията. Дори да не е така - БСП поне не налага такъв открит ГЕНОЦИД, както го правеше ГЕРБ.
Причините за обезбългаряването на България и за демографската катастрофа я търсете при новите господари на света. Те така искат - да изчезнем от лицето на земята. А, техните верни слуги тук, наричани неизвестно защо "политици" изпълняват чинно и безпардонно техните заръки.
[center]Изображение[/center][center]Изображение...Изображение...Изображение[/center]

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 16 сеп 2013 09:18

nicromanser написа:
vaskonti написа:
nicromanser написа:извинявай много , но точно през "червеното управление" бяхме станали почти 9 милиона!!! факт., ако сега твърдиш, че пак имаме червено управление нищо не разбираш от политика и икономика. преди политиката беше тоталитарна сега е демократична уж. преди икономиката беше планова сега е пазарна уж. сам си прави изводите и сравненията. ставаме по малко защото вече не сме 1987-88 когато сме били почти 9 милиона

Бяхме станали почти 9 милиона защото беше забранено да ходиш навън. А след 1990г. над 2 милиона българи емигрираха. Факт! Все си мисля, че тези хора емигрираха не от мъка по "загубилата" власт БКП, а заради факта, че тази партия управлява и до ден днешен, само дето границите вече не са затворени. Факт!

объркал си се нещо БСП няма нищо общо с БКП. при БКП имахме безплатно образование, безплатна медицинска помощ, всяко семейство което имаше дете си вземаше жилище , а не като сега да обикаля като просяк от квартира на квартира. имаше и работа. заплатите стигаха ако не за друго поне за храна. хората емигрират сега защото вече няма такива неща всичко се плаща даже и това което не си си поръчал

А иначе викаш Станишката не е син на един от водещите комуняги на тоя режим. Той сам се е издигнал в партията, благодарение на "невероятните" си качества и физиономия на съсел :mrgreen: Говориш глупости. Кажи ми един по-серизен бизнесмен в България в момента, който не е подбутнат от някой роднина или приятел от номенклатурата? По темата, даже по-малко ще останеме, но за сметка на това ще има поне 2 млн. мангали. Ние в момента това правиме - отглеждаме си мангали. :!:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Безкомпромисен
Контакти:

Мнениеот Безкомпромисен » 16 сеп 2013 09:54

Сега виждам, че комуниягите желаят открито моята смърт и ще празнуват деня, в който умра! Защото докато съм жив ще продължавам да разкривам техните престъпления, и това страшно много ги плаши явно!
Колкото до ГЕРБ, СДС, ДСБ, НДСВ и т.н. - ами това са филиали и отрочета на комунистическата банда БКП , в тези партии има само комунисти, имащи задача от комунягите на по-горно ниво да се правят на антикомунисти и демократи!Така че комунизмът никога не си е отивал от България след 1989г.!Така нареченият "преврат" на 10.11.1989г. , на който нищо не се промени, беше извършен от комунистическите престъпници, правещи се на антикомунисти!
Здравейте роби на комунизма!
русофилство=комунизъм=българофобия
http://bezkompromisno-georgijekov.blogspot.com - тук ще намерите истината за комунистическите престъпления срещу българския народ и българската държава!

Потребителски аватар
gzagorov
Контакти:

Мнениеот gzagorov » 16 сеп 2013 10:20

viali69 написа:Оооо, не ! Съгласен съм да обвиняваме комунистите във всички земни грехове и може би ще имаме право, но да ги обвиняваме за стопяването и циганизацията на нацията, не съм съгласен !
БСП има най-малка вина за топенето и циганизацията на нацията !

Разходи се малко из селата около София (пък и не само) и питай кой и защо е довел циганите при тях. Там където навремето Режимът е заселил за "интегриране" по едно циганско семейство сега българите са на изчезване. Има села (са съжаление много малко), които чрез тормоз са си изгонили натрапниците и сега циганин там (почти) не можеш да видиш. Коментар?

Иначе по тия статистика, към 2200-та година вероятно ще сме минус (-) 2 милиона, а 50 години по-късно - минус 4 милиона. Хайде, стига! Да използваме линейна екстраполация, когато става въпрос за числеността на населението е нищо друго, освен глупост. Демографията е изключително сложна област и зависи от страшно много известни и неизвестни фактори. През 1990 година сигурно са мислили, че днес ще сме 11 милиона, а до 2050 година - 14 милиона, а то какво стана! Ако през 1878 година сме били 3 милиона и държавата ни е основана наистина през 681-ва година, това значи ли, че през 681-ва година е имало 2-3 българи и числеността ни е нараствала с по 2506-ма годишно? Или сме си били 3 милиона още през 7-ми век и оттогава се раждат точно толкова българи, колкото умират? Пълни глупости!

За нас, българите, стряскащите данни се намират, за съжаление, в настоящето, а не в бъдещето. Ако не си решим сегашните проблеми, много ясно, че и бъдещето ни няма да е хубаво. А, докато се вайкаме колко лошо щяло да стане утре, трудно ще си решим проблемите днес.

Айде, със здраве!
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.

Потребителски аватар
ndrangheta
Контакти:

Мнениеот ndrangheta » 16 сеп 2013 16:16

urkoto написа:
ndrangheta написа:Ако някой не знае - при Освобождението сме малко над 3 милиона. Сто години по-късно сме 9, сега сме паднали на 7 и много скоро ще паднем под 6.
Това същото движение се е случвало хиляди пъти с много други народи.
Не е важно количеството българи, а тяхното качество. Ограмотявайте себе си и децата си и няма да имате проблеми.

Викаш след 40 години като дойде манго да ми краде бурканите и да изнасилва бабето аз ще го спра със силата на перото, а? Хитро :|

Абе ти се бъзикаш, но силата на перото не е за подценяване. Да си грамотен и образован си е оферта както и да го погледнеш.
Конкретно на въпроса ти - който и да ти влезе в имота ти имаш правото да го гръмнеш и да го превърнеш в пример за останалите. Българската народна мъдрост "Като не искаш мира, на ти секира" е една от малкото, които ми харесват.
"What is absurd and monstrous about war is that men who have no personal quarrel should be trained to murder one another in cold blood."

cska-632
Контакти:

Мнениеот cska-632 » 16 сеп 2013 19:11

Като се стряскате толкова много правете деца. И не ми се обеснявайте, че нямало сигурност и ен знам си какво. То и по време на Османското робство не е имало сигурност, но хората са правели деца.
Народ без настояще няма бъдеще!!!
Най-накрая пловдивските локомотиви си признаха:
[rimg]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/rimg]

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 16 сеп 2013 20:18

Безкомпромисен написа:Сега виждам, че комуниягите желаят открито моята смърт и ще празнуват деня, в който умра! Защото докато съм жив ще продължавам да разкривам техните престъпления, и това страшно много ги плаши явно!
Колкото до ГЕРБ, СДС, ДСБ, НДСВ и т.н. - ами това са филиали и отрочета на комунистическата банда БКП , в тези партии има само комунисти, имащи задача от комунягите на по-горно ниво да се правят на антикомунисти и демократи!Така че комунизмът никога не си е отивал от България след 1989г.!Така нареченият "преврат" на 10.11.1989г. , на който нищо не се промени, беше извършен от комунистическите престъпници, правещи се на антикомунисти!

Да бе готин, има конспирация. Подписка до дедо Боже правим да те прибере по-рано ако не знаеш. Ти май верно не си наред. Ако имаше капка логика в твърденията ти, дори бих те уважавал малко за отстояването им. Но виждам само ЗЛОБА. Или поръчка, знам ли :)
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 16 сеп 2013 20:20

cska-632 написа:Като се стряскате толкова много правете деца. И не ми се обеснявайте, че нямало сигурност и ен знам си какво. То и по време на Османското робство не е имало сигурност, но хората са правели деца.

Факт. Ама хората са ИСКАЛИ да имат деца, били са готови да се утрепат от работа, но да отгледат тия деца, да се убият от работа за да им платят и образованието.. забележи: няма какво да яде, но гъза си дава детето да стане човек, да се развива. Друг манталитет просто.. Знам, защото дядо ми по тая система е учил медицина и по онова време хич не е бил изключение.
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
Mitko-Levskar
Контакти:

Мнениеот Mitko-Levskar » 16 сеп 2013 20:49

Изчетох сума мнения и нито едно смислено.Решението е едно братя и сестри-правете деца и не се оправдавайте че трудно се отглеждат и т.н.,защото ние сега си чешим клавиатурите,а мангафурите чукат яко и правят чавета.Аз лично чакам второ и ако ме държи кръста ще направя и 3,4,5. И само не ме питайте как смятам да се справям щото си взех семейството и се изселих от третия по големина град,и заживях с забутано село със 150 човека и се мъча нещо да направя,а не се оплаквам.Успех на всички и горе главата :)

Върни се в “Свободна зона”