Вън Николай Михайлов (финта) от националния отбор !!!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

mirodes
Контакти:

Re: Вън Николай Михайлов (финта) от националния отбор !!!

Мнениеот mirodes » 08 сеп 2013 10:28

Малката Перука си повтори изпълнението от мача с Вердер и на мача с Италия при една върната топка.Само че този път за негов късмет Иванов изби от голлинията.Гледал съм му мачове на Твенте и не случайно го разкараха.Пълен некадърник и пази единствено поради факта ,че е син на Перуката.

Doktorut
Контакти:

Мнениеот Doktorut » 08 сеп 2013 10:32

Н.Михайлов е поне 2 класи над всички други БГ вратари в момента. Хората в Холандия и Италия знаят за какво си дават парите, а и той доказа с предствянето си в Твенте, че е класа. В.Стоянов е посредствен да не кажа слаб вратар, незнам изобщо какво прави в отбора. Аз по-скоро се чудя какво прави Рангелов в Национала, както и Делев - мисля че има по-добри налични алтернативи на техните позиции.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 08 сеп 2013 10:36

Drunken_Master написа:
damyanov1963 написа:Имахме късмет, че италиянците са гола вода, изобщо отборите в групата ни са далеч от някогашната си класа, но пък и Пенев го разбирам, от къде да вземе по-добри футболисти

ИталиАнците били гола вода ? Ти в час ли си изобщо ? Те бяха в слаба кондиция и без 4 титуляра...

Не съдя само по тоя мач, а и това, че са били в слаба кондиция и без 4 титуляра потвърждава думите ми ;)

п.п. Благодаря за корекцията!(Италия, Италиа :( )
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

mirodes
Контакти:

Мнениеот mirodes » 08 сеп 2013 10:38

Doktorut написа:Н.Михайлов е поне 2 класи над всички други БГ вратари в момента. Хората в Холандия и Италия знаят за какво си дават парите, а и той доказа с предствянето си в Твенте, че е класа. В.Стоянов е посредствен да не кажа слаб вратар, незнам изобщо какво прави в отбора. Аз по-скоро се чудя какво прави Рангелов в Национала, както и Делев - мисля че има по-добри налични алтернативи на техните позиции.

Щото е много добър затова от Твенте няма да вземат и едно евро от трансфера му.Дават го под наем на Верона за една година,а след една година изтича договора му с Твенте-т.е Верона си го вземат без пари.Ако от Твенте държаха на него дали щяха да го пуснат някъде без пари?

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 08 сеп 2013 10:41

Drunken_Master написа:
damyanov1963 написа:И какво беше виновен Михайлов, че В. Минев стоеше, като статист при гола, това беше неспасяема топка, от 2 метра я забива долу на земята, кой според вас щеше да я спаси, но нали все трябва да си избивате комплексите с Михайлови, той ли беше виновен, че нападателите не можаха да вкарат, нали пък на тях това им е работата!?

Пич ти след толкова коментара,още не си загрял.Един нормален вратар щеше да излезе и да улови или поне да боксира топката.Ама и онова недоразумение Минев също има голяма вина за гола,освен малката пластмаса...

Добре, щеше да излезе, да се сблъска с недоразумението Минев, и топката щеше да влезе във вратата и пак Михайлов щеше да бъде виновен, по твоята логика излиза, че няма нужда от защитници, всички топки трябва да минават през вратаря, ами тогава да ги освободят и да му дават и техните заплати
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
Batkoto
Контакти:

Мнениеот Batkoto » 08 сеп 2013 10:45

топката е центрирана на половин метър от голлинията, прави една крачка и лови или боксира .. а той седи като препариран и гледа, по същия начин му вкараха и срещу Дания, просто това му е слабо място, иначе има рефлек, ама като пусне някой такъв баламски гол и рефлекса отива на вятъра :idea:
Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините :idea:
04.09.2013

Doktorut
Контакти:

Мнениеот Doktorut » 08 сеп 2013 10:45

mirodes написа:
Doktorut написа:Н.Михайлов е поне 2 класи над всички други БГ вратари в момента. Хората в Холандия и Италия знаят за какво си дават парите, а и той доказа с предствянето си в Твенте, че е класа. В.Стоянов е посредствен да не кажа слаб вратар, незнам изобщо какво прави в отбора. Аз по-скоро се чудя какво прави Рангелов в Национала, както и Делев - мисля че има по-добри налични алтернативи на техните позиции.

Щото е много добър затова от Твенте няма да вземат и едно евро от трансфера му.Дават го под наем на Верона за една година,а след една година изтича договора му с Твенте-т.е Верона си го вземат без пари.Ако от Твенте държаха на него дали щяха да го пуснат някъде без пари?

Кажи ми един друг БГ вратар поискан от английски, холандски или италиански отбор от елитните дивизии, особено на неговите години... или и там е пуснал Боби връзките. Не бъркайите омразата си към Б.Михайлов с играта на сина му. И аз не понасям аругатното селско държание на Стоичков, но не отричам, че беше голяма класа като футболист!

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 08 сеп 2013 10:48

Batkoto написа:топката е центрирана на половин метър от голлинията, прави една крачка и лови или боксира .. а той седи като препариран и гледа, по същия начин му вкараха и срещу Дания, просто това му е слабо място, иначе има рефлек, ама като пусне някой такъв баламски гол и рефлекса отива на вятъра :idea:

Така е, при положение, че го нямаше Минев, той го заблуди, че ще избие топката, а дори и не посегна към нея
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
neimar
Контакти:

Мнениеот neimar » 08 сеп 2013 10:50

Стига сте се излагали, нямаме по-добър вратар от Михайлов може би само В.Стоянов може да му е конкуренция но Пенев си преценява аз лично не вярвам да е пуснал Михайлов само защото е син на перуката не вярвам Любо да е допуснал вмешателство в работата си. Относно гола това беше грешка на защитата отвсякъде а и да е било грешка на вратаря я си спомнете Михайлов как ни извади двата мача срещу Дания и гостуването на Чехия или и тогава е играл слабо.
Изображение

Димитър Пенев - "Да не родим преди да сме бременни."

Потребителски аватар
Batkoto
Контакти:

Мнениеот Batkoto » 08 сеп 2013 10:53

тогава може и да е играл добре, но сега определено не е във форма, не е играл отдавна, а за сметка на това Владо Стоянов направи няколко добри мача и трябваше да му даде шанс :idea:
Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините :idea:
04.09.2013

Върни се в “Национален отбор”