WCQ 2014: Италия - България - 1:0 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Re: WCQ 2014: Италия - България - 1:0 FT

Мнениеот Viktor4o_Rs » 07 сеп 2013 16:29

blue avalanche написа:
Viktor4o_Rs написа:
blue avalanche написа:Барабар с всичките хвалби,дето ги изсипахте по националите,накрая може и втори да не се класираме.Тогава какво ще разправяте-не знам...
Човек,ако не е гледал мача,а ви чете коментарите,ще рече,че ние сме спечелили...А това,че още първото полувреме Италия можеше да води с 3-0???Че Инсине и Роси бяха оставени от 10м да си стрелят към вратата на воля?

Пак се правиш на по-умен от всички ;) И да не се класираме, никой няма да каже копче на националите, след като в предишните квалификации завършвахме предпоследни в групата. Замълчи, не си интересен.

Нали не се опитваш да ми казваш какво да правя?Или да пиша??
Когато не си се класирал за н-ти път на някакъв форум няма никакво,ама НИКАКВО значение на кое място си бил в групата!

Ти да не си врачка, че знаеш че няма да се класираме ? И говориш пак глупости, винаги има значение на кое място си, най-малкото заради урните в следващите квалификации. Точно от такива мачове дето са уж без значение, отидохме в 4-та урна. Запази си плюенето за по-нататък, все ще се издъним някъде някога и тогава ще имаш възможност да блеснеш с огромната си ерудиция :lol: :lol: :lol:
Изображение

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 07 сеп 2013 16:35

Viktor4o_Rs написа:
Ти да не си врачка, че знаеш че няма да се класираме ? И говориш пак глупости, винаги има значение на кое място си, най-малкото заради урните в следващите квалификации. Точно от такива мачове дето са уж без значение, отидохме в 4-та урна. Запази си плюенето за по-нататък, все ще се издъним някъде някога и тогава ще имаш възможност да блеснеш с огромната си ерудиция :lol: :lol: :lol:

Във втора урна никога няма да влезем,а всичко оттам нататък означава само едно-некласиране...
Не съм казал,че няма да се класираме,но не сме се и класирали все още...Запази си хвалбите за по-нататък... ;)

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 07 сеп 2013 16:53

blue avalanche написа:
Viktor4o_Rs написа:

Във втора урна никога няма да влезем,а всичко оттам нататък означава само едно-некласиране...
Не съм казал,че няма да се класираме,но не сме се и класирали все още...Запази си хвалбите за по-нататък... ;)

Втора може да не влезем, но в 3-та е наложително. Именно от 3-та урна се класирахме за ЕВРО 2004. И смятам, че момчетата заслужават похвали, защото играха добре, просто големият Буфон спаси италианците. Ти какво си очаквал, да ги бием с 5:0 навън ли ?
Изображение

BFS
Контакти:

Пълният списък с оценките на нашите в „Библията на спорта”

Мнениеот BFS » 07 сеп 2013 16:58

По повод на статията на Иво Йовчев в Гонг
"В Италия: Ивелин Попов бе най-добър за българите". Ето и пълният списък с оценките на нашите. Както се вижда освен Ивелин Попов, с оценки 6.5 са наградени Илиев и Рангелов, а Спас Делев има оценка 6.
Изображение

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 07 сеп 2013 17:11

Viktor4o_Rs написа:Втора може да не влезем, но в 3-та е наложително

Именно.
Много важно е да качим една урна, щото за следващото Евро във Франция ще се класират първите 3 тима ( е, не всичките, но 90 % от тях ) ... От група.
Ако сме 3-та урна, най-малкото ще избегнем още един отбор от ранга на Дания, или Чехия.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 07 сеп 2013 17:27

Получи се равностоен мач, като 2-та тима си поделиха по едно полувреме.
Интересното е, че тактическите стратегии се припокриваха ...
Нашата за първите 45 мин. беше да играем на контри, като откровено си търсихме резултата 0-0 до почивката.
Аз оправдавам това поведение ... Този замисъл.
Докато Италия бяха свежи, бяха много опасни на контри.
Неможеше да си позволим лукса да тръгнем нападателно ... И мачът за нас да свърши в 30-тата мин. поради това, че сме получили 2 гола.
Италианците пък заложиха на нашата стратегия от първото полувреме и през 2-рите 45 мин. ... Не им дремеше дали ще вкарат 2-ри гол, целта им бе просто, да не допуснат.

Но На'ще играха много по-силно през второто полувреме, от колкото домакините през първото.
Мисля, че италианците рухнаха физически след 60-тата мин.
Нормално ... Първенството им започна едва преди 2 седмици.
Та в този аспект, е доста несериозно да се пише, че били са играли на ходом, щото са се пестили.
Напротив ... Играха пряко сили, и това си личеше много ясно.

Не съм съгласен и с тезата, че не сме вкарали, защото сме нямали достатъчно класа в атака.
Ами по-скоро, обективно погледнато, повечето наши положения не бяха изспуснати, бяха спасени от Буфон !
Дори ситуацията на Попето ... Нямаше как по-друг начин да отиграе топката, но Буфон скочи предварително
( инстинктивно ) ... Опита си е опит.

Сега, наистина Италия не представиха най-добрата си продукция, но с подобен род игра, са затруднявали много по-класни отбори от нас.
Иначе действително към момента, италианците немогат да се мерят с Бразилия, Германия, Холандия ... Да не говорим за Аржентина, които си им изнесоха лекция, дори без Меси, Тевез и Агуеро, само преди 20-на дена насред Рим.

В заключение ...

След доста години, отново Имаме отбор бе, мама му стара :!:
Дарвин е в грешка !

Image Image

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 07 сеп 2013 17:39

THE G.A.M.E написа:
Viktor4o_Rs написа:Втора може да не влезем, но в 3-та е наложително

Именно.
Много важно е да качим една урна, щото за следващото Евро във Франция ще се класират първите 3 тима ( е, не всичките, но 90 % от тях ) ... От група.
Ако сме 3-та урна, най-малкото ще избегнем още един отбор от ранга на Дания, или Чехия.

Не че от 3-та урна не сме се нааквали...Или се лъжа?
В този ред на мисли,едно време за мачове с Малта,Андора,Лихренщайн и Люксембург изобщо не се пишеше по вестниците.А сега им посвещаваме огромни надъхващи статии???за какви урни,за какви 5 лева говорим въобще???
ПП.От всички отбори не можем да избягаме. ;) А ние със всички се мъчим...Очаквам родилните мъки срещу надъханата за класиране Армения

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 07 сеп 2013 17:47

blue avalanche написа:От всички отбори не можем да избягаме. ;) А ние със всички се мъчим...Очаквам родилните мъки срещу надъханата за класиране Армения

Ами те, арменците, не са никак слаби.
Направиха някои ужасни резултати през тая кампания, но като че ли, това вече е зад тях.
Според мен с Армения ще е яко надхитряне ... Като в София.
Ако тръгнат, обаче, да ни атакуват безогледно, не виждам как ще загубим.

Иначе една урна по-горе ... И можеби вместо мачове с Чехия и Дания, ще имаме такива срещу Исландия или Унгария, например.
За мен ... Независимо в каква форма сме, 2-рият вариант си е далеч по-приемлив. ;)
Дарвин е в грешка !

Image Image

Потребителски аватар
MAЙOPA
Контакти:

Мнениеот MAЙOPA » 07 сеп 2013 20:37

Арменците, не са никак слаби. с Армения ще е яко надхитряне

Потребителски аватар
evernazion
Контакти:

Re: Пълният списък с оценките на нашите в „Библията на спорта”

Мнениеот evernazion » 08 сеп 2013 05:08

Жабарите са коректни в оценките , а коментарите са тема за разбор на Любо . Желание голямо, реализация никаква !? :?:

Върни се в “Национален отбор”