WCQ 2014: Италия - България - 1:0 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

whitebear
Контакти:

Re: WCQ 2014: Италия - България - 1:0 FT

Мнениеот whitebear » 07 сеп 2013 13:38

TSHABALALA написа:Нашите ЗАГУБИХА!!! Това е.Не виждам нищо похвално или обнадеждаващо в това. Пенев вън!

Абсолютно съм съгласен! Да връщат Матеус, той поне падна от Кипър, не от някакви мижитурки като Италия, дето са брашняния чувал в групата. :lol:

Потребителски аватар
Batkoto
Контакти:

Мнениеот Batkoto » 07 сеп 2013 13:39

Любо като се прави на мъжкар, що пуска това мамино синче - малката перука, за пореден път издъни националите, втори гол пуска по същия смешен начин, центрират му топка на една ръка разстояние и той седи на голлинията и гледа отблизо, без това не играе и не е във форма, да беше пуснал Владо Стоянов, нямаше да пусне такъв смешен гол :idea:
Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините :idea:
04.09.2013

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 07 сеп 2013 13:51

mistreated написа:Няма такъв калитарски отбор, като Италия. Имам чувството, че тези са целунати от Господ. Този път не мога да обвиня нападателите, че не са отиграли положенията, както трябва. Просто Буфон беше изключителен. Имаше грешка на Иванов и Михайлов при гола, но като цяло играхме стабилно в защита.
Вярвам, че можем да спечелим второто място в група и че няма да сме най-слаб втори отбор, особено след загубата на Албания в Словения. Надявам се, че в сряда Норвегия няма да може да победи Швейцария, което ще ни даде допълнително предимство. Всичко все още е в нашите ръце, категорично сме по-добри от Армения, а чехите спокойно можем да си ги бием на претъпкания Васил Левски, особено ако те няма за какво да играят вече.

Това не е калитарство, а класа ;) Калитарство е да стане 1,2,3 пъти, но когато италианците го правят това от години и постигат победи с икономична игра, като далеч не са били по-силният отбор, говорим за класа и умения. Почти беше сигурно, че ще ни бият, така че трябва да приемем загубата спокойно, аз лично съм горд с момчетата, че натикаха като гости втората най-силна и успешна футболна нация в света. :) Липсваше ни късмет, но това е ...

Развитието в групата е добро, в смисъл такъв че от нас си зависи всичко. При 3 победи в оставащите мачове няма кой да ни мръдне от баража. Ще е добре във вторник Италия да бие чехите и почти сигурно да ги изхвърли от играта, а Армения и Дания да завъртят един хикс. :roll: Ние трябва да си бием Армения и Чехия, ако искаме да играем бараж, това е :) От много години не сме имали реален шанс за класиране до самия край, така че представянето на момчетата и на Любо е истински подвиг.

Не бива да подценяваме Малта, вчера са измъчили доста датчаните. Нашите да се пазят и от наказания за ключовия мач в Ереван. :roll:
Изображение

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 07 сеп 2013 14:29

Барабар с всичките хвалби,дето ги изсипахте по националите,накрая може и втори да не се класираме.Тогава какво ще разправяте-не знам...
Човек,ако не е гледал мача,а ви чете коментарите,ще рече,че ние сме спечелили...А това,че още първото полувреме Италия можеше да води с 3-0???Че Инсине и Роси бяха оставени от 10м да си стрелят към вратата на воля?

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 07 сеп 2013 14:43

blue avalanche написа:Барабар с всичките хвалби,дето ги изсипахте по националите,накрая може и втори да не се класираме.Тогава какво ще разправяте-не знам...
Човек,ако не е гледал мача,а ви чете коментарите,ще рече,че ние сме спечелили...А това,че още първото полувреме Италия можеше да води с 3-0???Че Инсине и Роси бяха оставени от 10м да си стрелят към вратата на воля?

Пак се правиш на по-умен от всички ;) И да не се класираме, никой няма да каже копче на националите, след като в предишните квалификации завършвахме предпоследни в групата. Замълчи, не си интересен.
Изображение

milka

Мнениеот milka » 07 сеп 2013 14:45

Били сме надиграли Италия ха-ха-ха я се скриите , големите отбори така играят в такива мачове - направят си 2 положения едното от което винаги е сигурен гол , пък противника нека си владеее топката колкото ще !

С какъв отбор ние ще ходиме на Световно бе аланку ?!
С Перуци и Дуци ?
С Гаджев ?

Ха-ха да си седиме дома да не срамиме свет !
Първо на първо ,че ако се добереме по някаква неземна случайност на баражите там ще ни ебат мамата - Хърватска , Черна Гора , Франция ....

Потребителски аватар
Tobacco
Контакти:

Мнениеот Tobacco » 07 сеп 2013 15:02

Не знам за кво са излези италианците,но самото изражение и поведение на Прандели в последните 30 минути показваше всичко.
Жалко за нашите момчета,но такива мачове могат само да им вдъхнат още повече увереност към желаната цел 8-)

П.П Евала на италианците за отношението на целия щаб и публиката при нашия химн,аз такова нещо не бях виждал на мждународен мач^
Офтопик:

Офтопик:

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 07 сеп 2013 16:01

Viktor4o_Rs написа:
blue avalanche написа:Барабар с всичките хвалби,дето ги изсипахте по националите,накрая може и втори да не се класираме.Тогава какво ще разправяте-не знам...

Пак се правиш на по-умен от всички ;) И да не се класираме, никой няма да каже копче на националите, след като в предишните квалификации завършвахме предпоследни в групата. Замълчи, не си интересен.

Кви пред направо последни си бяхме а някой казват че издънка с Малта нямало да е фатална заради онази класация на 2те отбори ... а ние как аджеба ще задържим 2 място ако загубим точки с Малта :?:
Я питайте Арменците дали издънката им с Малта не е фатална за тях колкото и да гонят дивото след това...

Потребителски аватар
soccerav
Контакти:

Мнениеот soccerav » 07 сеп 2013 16:10

milka написа:Били сме надиграли Италия ха-ха-ха я се скриите , големите отбори така играят в такива мачове - направят си 2 положения едното от което винаги е сигурен гол , пък противника нека си владеее топката колкото ще !

С какъв отбор ние ще ходиме на Световно бе аланку ?!
С Перуци и Дуци ?
С Гаджев ?

Ха-ха да си седиме дома да не срамиме свет !
Първо на първо ,че ако се добереме по някаква неземна случайност на баражите там ще ни ебат мамата - Хърватска , Черна Гора , Франция ....

Фактите са си факти, второто полувреме все едно играхме срещу Малта, не срещу Италия. От изброените от теб отбори само Хърватия ми се струват по-труднички, французите отдавна не са това което бяха, та преди няколко години едвам биха Ирландия с гол с ръка на Анри ако не се лъжа на бараж. Черна гора си ги бием без проблеми ;) Втория от група С ако е Швеция може би ще падаме. Кога сме ги били тия шведи поне аз нямам спомен. И евентуално група F с Русия или Португалия. Това са по-сложните варианти.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 07 сеп 2013 16:24

Viktor4o_Rs написа:

Нали не се опитваш да ми казваш какво да правя?Или да пиша??
Когато не си се класирал за н-ти път на някакъв форум няма никакво,ама НИКАКВО значение на кое място си бил в групата!

Върни се в “Национален отбор”