Да не се повтарям - върнете титлите!!!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Teo написа: знаеш ли колко ме еб* беееееееее![]()
![]()
[/size][/b]!!!
Teo написа:Станко![]()
ще ме разбиеш с какъв кеф отговаряш всеки пост, знаеш ли колко ме еб* за смотания рейс беееееееее
![]()
![]()
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
CTAHKO написа:П.П. Теб не те еве и за несъществуващия голЩо не казваш нищо за него и бягаш от тази "горда" червена постъпка
Teo написа:CTAHKO написа:П.П. Теб не те еве и за несъществуващия голЩо не казваш нищо за него и бягаш от тази "горда" червена постъпка
Как ще знам дали е имало гол или не, това е било преди почти 40 години... или са ще каеш, че и ситуацията си я видял![]()
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
CTAHKO написа:Teo написа:Станко![]()
ще ме разбиеш с какъв кеф отговаряш всеки пост, знаеш ли колко ме еб* за смотания рейс беееееееее
![]()
![]()
А Вие когаВие не само титлите и регистрацията трябва да си върнете
Ако не бяхте Вие, Кремиковци и до ден, днешен щеше да си работи
П.П. Теб не те еве и за несъществуващия голЩо не казваш нищо за него и бягаш от тази "горда" червена постъпка
CTAHKO написа:Teo написа:CTAHKO написа:П.П. Теб не те еве и за несъществуващия голЩо не казваш нищо за него и бягаш от тази "горда" червена постъпка
Как ще знам дали е имало гол или не, това е било преди почти 40 години... или са ще каеш, че и ситуацията си я видял![]()
Естествено че я видяхНали подавах топките на стадиона
Teo написа:
Може ви върнем жеста на Армията, като дойдете и на връщане боси по магистралата ще се прибирате
CTAHKO написа:Teo написа:Покажи някой доказан факт, че Интер ни е подарил тоя рейс или пак си играем на фишеци от времето на Ангел Солаков
Ти ми покажи факт, кога Дучето е измислил тази песенИначе ЦСКА на добра воля са се навили да играят трети мач в Италия, вместо на неутрален терен
Ей така, от алтруизъм или мазохизъм
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта