До Хасково с рейс, а на връщане пеша!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Re: До Хасково с рейс, а на връщане пеша!

Мнениеот Teo » 04 сеп 2013 20:21

Станко :lol: :lol: ще ме разбиеш с какъв кеф отговаряш всеки пост, знаеш ли колко малко ме еб* за смотания рейс беееееееее :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Да не се повтарям - върнете титлите!!!

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 04 сеп 2013 20:23

Teo написа: знаеш ли колко ме еб* беееееееее :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

[/size][/b]!!!

Много те , ама ти е кеф! :lol:
Известни сте с това в цял свят с това. :mrgreen:
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 04 сеп 2013 20:25

Teo написа:Станко :lol: :lol: ще ме разбиеш с какъв кеф отговаряш всеки пост, знаеш ли колко ме еб* за смотания рейс беееееееее :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

А Вие кога :? Вие не само титлите и регистрацията трябва да си върнете :!: Ако не бяхте Вие, Кремиковци и до ден, днешен щеше да си работи :!:

П.П. Теб не те еве и за несъществуващия гол 8-) Що не казваш нищо за него и бягаш от тази "горда" червена постъпка ;)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 04 сеп 2013 20:30

CTAHKO написа:П.П. Теб не те еве и за несъществуващия гол 8-) Що не казваш нищо за него и бягаш от тази "горда" червена постъпка ;)

Как ще знам дали е имало гол или не, това е било преди почти 40 години... или са ще каеш, че и ситуацията си я видял :? :lol:

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 04 сеп 2013 20:33

Teo написа:
CTAHKO написа:П.П. Теб не те еве и за несъществуващия гол 8-) Що не казваш нищо за него и бягаш от тази "горда" червена постъпка ;)

Как ще знам дали е имало гол или не, това е било преди почти 40 години... или са ще каеш, че и ситуацията си я видял :? :lol:

Естествено че я видях 8-) Нали подавах топките на стадиона ;)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 04 сеп 2013 20:35

CTAHKO написа:
Teo написа:Станко :lol: :lol: ще ме разбиеш с какъв кеф отговаряш всеки пост, знаеш ли колко ме еб* за смотания рейс беееееееее :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

А Вие кога :? Вие не само титлите и регистрацията трябва да си върнете :!: Ако не бяхте Вие, Кремиковци и до ден, днешен щеше да си работи :!:

П.П. Теб не те еве и за несъществуващия гол 8-) Що не казваш нищо за него и бягаш от тази "горда" червена постъпка ;)

Тео е виновен за Кремиковци.Той от печеливщо го направи губещо и го продаде.Стана много богат.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 04 сеп 2013 20:38

CTAHKO написа:
Teo написа:

Естествено че я видях 8-) Нали подавах топките на стадиона ;)

Добре, да прием какво има, а то е някакви роми изкачат от гората почват трошат рейса, преди това сме били бутани насред Хасково и накрая излезе, че заради един рейс сме продали мача с Интер... нещо не ми се връзва в цялата схема :idea:

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 04 сеп 2013 20:40

Станко дай не си изкарваме кирливите ризи, защото като погледна вашата история и за всяка една година от нея има сигурно по 10 срамни месеца.. добри сте в това да изопачавате нещата и да се правите на репресирани.
Последна промяна от Teo на 05 сеп 2013 15:19, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Тостао
Контакти:

Мнениеот Тостао » 04 сеп 2013 21:17

Teo написа:
Може ви върнем жеста на Армията, като дойдете и на връщане боси по магистралата ще се прибирате :lol:

Е, то сега "Армията" прилича на автобуса :lol:
moderatè souse
БАНВАНЕТО Е МОДЕРНА РАЗНОВИДНОСТ БОЛШЕВИЗЪМ

мили

Мнениеот мили » 04 сеп 2013 21:25

CTAHKO написа:
Teo написа:Покажи някой доказан факт, че Интер ни е подарил тоя рейс или пак си играем на фишеци от времето на Ангел Солаков :?

Ти ми покажи факт, кога Дучето е измислил тази песен 8-) Иначе ЦСКА на добра воля са се навили да играят трети мач в Италия, вместо на неутрален терен ;) Ей така, от алтруизъм или мазохизъм :?

"На добра воля " или за автобус последен модел. Ако можеха, биха продали и България. Трябвало да запалят автобуса.

Върни се в “ЦСКА”