Трансфери през зимната пауза в Левски

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Re: Трансфери през зимната пауза в Левски

Мнениеот bigbonusprize » 19 окт 2009 15:53

csimeon написа:Полузащитникът на Брестник Николай Байраков е пред трансфер в Левски, научи Football24.bg от сигурен източник. Очаква се "сините" да финализират преговорите за привличането на играча и той да се присъедини към шампионите за началото на зимната подготовка.

Байраков, който е юноша на "сините", премина през лятото в Брестник от Монтана, където беше капитан. Новият наставник на "Славата" Стевица Кузмановски обяви с пристигането си, че няма нужда от полузащитника и той бе принуден да напусне.

Дефанзивният халф е роден на 8 февруари 1984 година. Той има 4 мача и 1 гол с екипа на Брестник през този сезон.

През лятото отборите на Левски, ЦСКА и Локо (Пд) проявиха интерес към него, но до трансфер не се стигна и той премина в Брестник.

Лудост! Не ни трябват халфове! Трябват ни десен защитник и един нападател. Зимата Влади Гаджев се оправя и в негово лице имаме следните футболист: Бардон, Тасевски, Гаджев, Сърмов, Зе, Жо, Мечо, Йовов, Хичо, Балтанов, Огнянов и Саша (който очаквам да се махне). И казвам 1 нападател, защото си имаме Цачев, Киров, Табаков. Един с много опит и класа и един млад е чудесна комбинация според мен... И Жоро хетрика си имаме :). Може пък с нападател до себе си да изглежда по-добре и да направи фурор от асистенции, че гол явно не може да вкара...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

fugibg
Контакти:

Мнениеот fugibg » 19 окт 2009 16:02

Е тва пък че не ни трябват халфове, е най-голямата простотия! :shock:

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 19 окт 2009 16:04

fugibg написа:Е тва пък че не ни трябват халфове, е най-голямата простотия! :shock:

Какви халфове ни трябват? Само Мечо и Йовов са 30+. Другите са млади момчета и тепърва ще се развиват. Или по-добре да взимаме халфове от Б група а?

fugibg
Контакти:

Мнениеот fugibg » 19 окт 2009 16:14

Халфове които да градят играта, или смяташ че ги има?

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 19 окт 2009 19:03

fugibg написа:Халфове които да градят играта, или смяташ че ги има?

Дарко и Бардон са такива. И Гаджев доста градивна работа върши, освен печеленето на борбата в центъра. Типичен плеймекър не е нужен, за да е силен Левски. С тези трима футболиста ще се получи според мен.

Потребителски аватар
2014

Мнениеот 2014 » 19 окт 2009 19:14

bossmitko написа:Давайте предложения за селекция !

Предлагам да продадем БАТКOFF...НЕ ГО ЛИ ПРОДАДЕМ-НЯМА ПОКУПКИ ЗА ЖАЛОСТ...

САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
DukeUnv
Контакти:

Мнениеот DukeUnv » 19 окт 2009 21:14

Предлагам да купим още 4-5 Бардоновци, но на различни позиции и нещата ще се оправят. :mrgreen:
Изображение

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 20 окт 2009 14:30

Никакви футболисти под 35 години !!!
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Потребителски аватар
TaseFski
Контакти:

Мнениеот TaseFski » 20 окт 2009 20:07

Аз четох за Николай Байраков от Брестник.. Незнам дали има някаква истина, но звучи поне леко смешно незнам. То и с Аргиров е така амаа.. Аз имам няколко имена които харесвам. Борис Галчев определено може да се пробва или Паланков , Драги Коцев и Дани Пеев също са варианти от Пирин. Дани Кики ама е малко чуплив май незнам. Костадин Дяков ама нямаме никакъв шанс за него, а той е наш все пак да не забравяме. Има и едно момче което много харесвах от Ботев, ама то вече е в Спартак - Георги Аврамов. Според мен не отстъпва на прехвалените Жо и Зе, а едва ли взима повече от 2-3 хилки в лева. Най- важното е като изключим имената, идеята, че играчи от провинциални отбори се хвърлят много в грандовете за малко пари. За тях тва е се е едно са в Реал примерно. Вижте го Делев как играе за чорбата. Мен лично ме е много яд за Коста Янев, нооо кво да се прави. Еееми дано се направи селекция, но преди това трябва и чистка. Съжалявам, но не виждам място за Сърмов, Жо, Жорката, Йовов, Саша и т.н.
Има само един Кралски клуб, всички други са поданици ! HALA MADRID
FORZA FIORENTINA VIOLA !
GO GO GUNNERS !

Потребителски аватар
sedem_!_dva

Мнениеот sedem_!_dva » 20 окт 2009 21:46

Никакви трансфери няма да има, най-много някой свободен агент и тва е... Батков няма излишни пари...
NON MOLLARE MAI

Върни се в “Архив”